Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Engem is érdekelt, ezért utánanéztem, de csak 2-3 éves hozzászólásokat találtam, amik szerint gyorsíthat valamennyit a működésen, és kicsit az üzemidőn is javíthat (talán), mert a gpu kevesebbet fogyaszt, mint a proci, de néhány alkalmazás nem támogatja, és behalhatnak tőle... Hogy ez azóta változott-e, nem tudom.

pumsz:
Én is várom a képet!
Amúgy én is így jártam, 2 hetet vártam rá a telenornál, de csak mondogatták, hogy jön-jön, de végül lemondtam. Nem akartam egy hónapig várni feleslegesen, így megrendeltem az emagtól. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy én is így jártam, 2 hetet vártam rá a telenornál, de csak mondogatták, hogy jön-jön, de végül lemondtam. Nem akartam egy hónapig várni feleslegesen, így megrendeltem az emagtól.