Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
András1980
üzenetére
Őszintén szólva nem tudom :-) Én csak rákeresek időnként és többnyire az Árukereső oldalát dobja be, de míg néhány hete akár tíz forgalmazója is volt, most négyet látok. Ez a papírdobozban a készülék (amiben lehet, hogy nincsen magyar nyelv)+akksi+töltő elsőre nem hangzik túl jól, de igazából másra nincsen szükség. Szerintem ez a 70e körüli ár nem nagyon fog változni, inkább csak eltűnik a készülék a piacról :-) S4 mini árban van, de nekem ez szimpatikusabb. Nekem egy céges, egy magán számom van és nem akarok két telót hurcolni magammal. Most egy Lenovo A820 van, csak magával ragadott az amoled kijelző és belezúgtam :-)
Ilyen feltételek mellett szerintem nyugodtan lehet hazai kis GSM boltot választani, egyszerűbb a garancia intézése, mint EMAG-nál, gondolom.
Nehéz döntés :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Spórolós topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Jogász topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest