Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
András1980
üzenetére
Őszintén szólva nem tudom :-) Én csak rákeresek időnként és többnyire az Árukereső oldalát dobja be, de míg néhány hete akár tíz forgalmazója is volt, most négyet látok. Ez a papírdobozban a készülék (amiben lehet, hogy nincsen magyar nyelv)+akksi+töltő elsőre nem hangzik túl jól, de igazából másra nincsen szükség. Szerintem ez a 70e körüli ár nem nagyon fog változni, inkább csak eltűnik a készülék a piacról :-) S4 mini árban van, de nekem ez szimpatikusabb. Nekem egy céges, egy magán számom van és nem akarok két telót hurcolni magammal. Most egy Lenovo A820 van, csak magával ragadott az amoled kijelző és belezúgtam :-)
Ilyen feltételek mellett szerintem nyugodtan lehet hazai kis GSM boltot választani, egyszerűbb a garancia intézése, mint EMAG-nál, gondolom.
Nehéz döntés :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Napelem
- Akvarisztika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 PRO 5G
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest