Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple iPhone 17 - alap
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Benéztem az árat, úgyhogy marad S3 :-)
(#845) Lipton: nekem még az IP67 is tetszett :-)
-
looser
addikt
Fiúk, lányok, sejtem előre a választ, de megkérdezném: ha most vennétek készüléket és egy árban lenne a kettő, akkor S3 Neo Dual vagy S5 Mini Dual lenne a választott? Ezek között vacillálok

-
looser
addikt
Nincs bajom Emaggal, fekete pénteken rendeltem tőlük, rendben volt :-)
A hazai boltokkal kapcsolatban az izgat leginkább, hogy a legolcsóbb kiszereléshez miért kerül oda az a fura figyelmeztetés, hogy nem minden esetben magyar nyelvű a készülék. Amikor megvettem a Lenovo-t, abban is csak kínai és angol volt, de hogy pld. csak német, az elég fura... S ha nem is update-elhető Kies-sel, az különösen ciki.

-
looser
addikt
válasz
András1980
üzenetére
Őszintén szólva nem tudom :-) Én csak rákeresek időnként és többnyire az Árukereső oldalát dobja be, de míg néhány hete akár tíz forgalmazója is volt, most négyet látok. Ez a papírdobozban a készülék (amiben lehet, hogy nincsen magyar nyelv)+akksi+töltő elsőre nem hangzik túl jól, de igazából másra nincsen szükség. Szerintem ez a 70e körüli ár nem nagyon fog változni, inkább csak eltűnik a készülék a piacról :-) S4 mini árban van, de nekem ez szimpatikusabb. Nekem egy céges, egy magán számom van és nem akarok két telót hurcolni magammal. Most egy Lenovo A820 van, csak magával ragadott az amoled kijelző és belezúgtam :-)
Ilyen feltételek mellett szerintem nyugodtan lehet hazai kis GSM boltot választani, egyszerűbb a garancia intézése, mint EMAG-nál, gondolom.
Nehéz döntés :-( -
looser
addikt
Sziasztok! S3 Neo dual simes verziót nézegetem, de úgy látom, nálunk nincsen hivatalosan forgalomban. A más módon (pld. Emag) beszerzett készülékre nem érvényesíthető a Samsung garancia, ugye? Viszont fáj a szívem eléggé, hogy az egy simes verziót 65e-ért meg lehet vásárolni, míg a dual simes többe kerül nem hivatalosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós kamerák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 17 - alap
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Warships
- BestBuy ruhás topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó 2db Pixel 7
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest