Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
válasz
adamka1313 #19699 üzenetére
Mert el van használódva a usb.c port, így picit nehézkes a telefon töltése. Valószínűleg az én hibám mikor adapterrel hallgattam, biciklis edzés közben a vezetékes fülesemet. Ezért is tértem át buds 2 pro-ra ősszel. Visszatérve rá, gondolom egyszerűbb az alsó alaplapot cserélni, mint a forrasztással szarakodni. Az aksin futtattak távolról tesztet, azt mondták, nem látnak benne hibát, de beleírják, hogy cseréljék azt is. Bár úgy gondolom nem fogják kicserélni, amilyen hangsúllyal mondta az ügyfélszolgálatos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest