- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
SamFw aktuális (4.4) verziójában nem adott a lehetőség, hogy a TEST képernyőről indítsd a CSC cserét. Gondolom megy ADB-be bootolva is, de én itt szoktam meg.
[kép]Ti, hogy csináljátok manapság? Visszatértek a 3.0 verzióhoz, ahol még elérhető volt a TEST módban (*#0*#) a CSC csere? (tökre kényelmes, hogy nem kell bútolászni "kézzel" ADB-be, hanem a TEST felületről elvégzi azt a CSC cserés parancs és ki is cseréli a CSC-t).
[kép]Én most simán megoldottam a régi verzióval, habár elég sok mindent fejlesztettek, javítottak, újítottak azóta és lehet érdemes lenne már azt használni.
Apropó SamFw; úgye reklámozzák, hogy többek között debloat funkciókat is betölt már (régiben ez sem volt).
Ti használtátok már debloatra? Jól működik, minden pöpec? ... eddig még sosem érdekelt, de lehet rászánom magam és pár resource (és akku-) hog alkalmazást letörölnék a pics@ba...
[kép]Mi a legeslegutolsó, aktuális és biztonságos debloat lista? Ami hozzászólás még a OP-ban van linkelve és ami még a mai napig a tuti?
Köszi a válaszokat!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest