- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Curtain #2448 üzenetére
akkor írd azt,hogy a Samsung S22 telóhoz mellékelt két azonos végű Samsung USB-C kábel egyik felével nem tudtam csatlakoztatni egy PC gépre mivel azon nem volt kivezetve az USB-C fogadási lehetőség.
ez nem gyártói hiba,az más kérdés,hogy most erőteljesen a gyártók átállnak az USB-C fogadási lehetőségre az eszközeiken,legyen az a PC gép,a tablettek,a mobilok,valamint egyéb multimédiás eszközök.
egy ilyen fordító adapterrel megtudtad volna oldani a helyzetet. -
Sztenn
tag
Hali! A 3 órás SOT-omhoz kapcsolódóan írok, most mindjárt elérem az 5 órát és 17%. Annyit csináltam, hogy tegnap este vezetékesen töltöttem fel az eddigi vezeték nélküli helyett. Úgy néz ki ez is számít. Nem a hozzá való gyári adapter volt (de Samsung) és a vezeték sem az.
Undercover kérdésére is válaszolok.
Volte van, vowifi nincs, adaptív akku nincs, 1 sim, csak 4g-n van a teló, sötét mód most még be van kapcsolva és az adaptív kijelző is. Holnap kiveszem a sötét módot. Bluetooth be van kapcsolva az óra miatt és a gps is. -
Curtain
senior tag
Nem samsung kábellel próbáltam mert amit adtak hozzá az mindkét felén usbc. A gépemen meg nincs olyan. Egy régebbi huawei-hez kapott kábellel próbáltam. P30-al és Op 8T-vel gond nélkül ment a fájlátvitel, és minden pendrive-hoz jó volt amit próbáltam. Egyedül a samsung nem jó vele.
-
hevepapa
senior tag
válasz
undercover #2441 üzenetére
Volte van, vowifi nincs, 1 sim, kijelző fényerő nem adaptív módban, Az akkumlátornál nincs energiatakarékosság, csak adaptív akkukezelés. Háttérbeli használat korlátai: nem használt alkalmazások altatása bekapcsolva.
-
autotaxmo
őstag
-
hevepapa
senior tag
válasz
autotaxmo #2435 üzenetére
Hol írtam én, hogy csak wifin lóg a telefonom?
Nem szoktam naplózni mikor mennyit mászkálok, de vegyesen van használva. Persze olyan is van amikor csak otthon és wifi, de olyan is amikor 90%-ban mobilnet megy. Kb. ugyanúgy mint bárkinél. Azt se szoktam nézni hogy éppen mekkora a telekomos térerő. Használom és ennyi.
A SOT idő meg úgyis attól függ főleg ki milyen appokat használ rendszeresen. Nálam is van olyan app, amit szoktam használni időnként, viszont úgy szívja az aksiból az áramot mintha nem lenne holnap -
autotaxmo
őstag
Soha nem is ertettem, hogy a youtuberek miert ugy tesztelik a mobilok uzemidejet hogy mennyit bir wifin logva egy szobaban, nulla eletszeruseg szerintem.
En mindig ugy tekintek egy telefonra, hogy annak ugy kene birnia a napi 4-5 ora SOT idoket, hogy mesz jossz vele es mobilneten vagy vegig szinte. Tudom tudom, az emberek 90 % egy helyben ul egesznap munkaban wifin logva, de arra ott vannak a laptopok, tabletek szerintem. -
hevepapa
senior tag
Nálam az S22 simán kibír 4-4,5 óra SOT-tal egy napot. Úgy hogy 85%-ra van feltöltve reggel és este 15% körül rakom a töltőre. Vegyes használat, telefonálás, sms, messenger, netezés (Samsung browserrel), kis játék. Szóval szerintem teljesen átlagos használat.
Alapból az Alkalmazások menüben letiltottam azokat az appokat amik tuti nem kellenek. pl. Youtube, Chrome stb. Utána ami olyan, az mehetett mélyalvásba vagy normál alvásba. Aminek meg állandóan menni kell a szinkronizálások miatt az meg a sose alszikba. -
Hallosz
senior tag
Csütörtökön hazahoztam az új 22+ masinát és beköltöztem.
Péntek reggel 20W gyors töltés (75 perc kinek mi a gyors?) normál hőmérséklet, alig több mint kézmeleg volt. 10 órakor levettem a töltőről 85%-ra állítottam be, azután indult a munkanap.
Wifi kikapcsolva, több mint 3 óra telefonálás GSM hálózaton, navi használat úgy 50 perc (Here we Go) 15 perc mobil hotspot, 45 perc YT. Este tízkor volt 22%-on reggel 6-kor 16%A wifit a fentebb leírt telekomos térerő miatt kapcsoltam ki. Az egésznapos használat alatt, semmilyen szakadozás, vonal eldobás, hang torzulás nem volt. Kifejezetten figyeltem rá, hogy azokon a helyeken is használjam, ahol korábban ezeket az anomáliákat tapasztaltam.
Biztos, hogy rátanult helyzetre, mert ma már -82 DB 52 ASU, négy pálcikás full GSM térerőt jelez.A navigáció alatt a telefon melegebb volt, mint tétlen állapotában, úgy fogalmaznék, hogy normál - üzemmeleg - állapotban volt, azaz (tokban) kézben tartva érezhető volt, hogy dolgozik.
A fotók nagyon jók, többnyire lakás fotó és dokumentumok fotózása, azt tapasztaltam hogy a közeli (20 cm) képekbe belenagyítva, hangyányival gyengébb mint az S21
Akadás, döccenés vagy gondolkodás még csak nyomokban sem volt.
-
MLA
tag
Köszi azoknak akik írták melyik típusú a használat vagy töltés közben melegedő (vagy sem) telefonjuk. Több fórumot is olvasva az az érzésem mintha a sima 22 melegedne, a plusz meg inkább nem.
-
autotaxmo
őstag
válasz
dilajoska1 #2425 üzenetére
Nekem kezdetek ota optimalizaltra van téve .
-
brainticket
aktív tag
válasz
RolEnD_ #2422 üzenetére
én biztosan visszavinném azt a töltőt ami meghülyíti a telefont töltés közben, gondolom hamis tűzveszélyes vacak. nekem ezer éve volt ez a huawei P9-el hogy rendeltem kínából hozzá egy töltőt, és alig lehetett töltés közben használni, gondolom az is hamis volt.
rendeltem egy ilyen töltőt nemrég, 12720 huf volt, szerintem több értelme van mint a gyári gyorstöltőnek, sokkal több mindenre lehet használni, a laptopom is ezzel töltöm, és tudja a super fast charge 2.0-át is, asszem az a 45W-os Samsung töltés (megmértem 40W felett tölt vele)
[link]
-
autotaxmo
őstag
Most 1 ora nyomkodas, netezes (ebben nem volt videozas csak telefonhivas, messengerezes, viberezes, chrome bongeszes ) alatt vegig 39 fokos volt az akksi.
-
autotaxmo
őstag
válasz
RolEnD_ #2422 üzenetére
En sajnos amikor toltore teszem (eco csomagolasu 25w samsung tolto+kabel amit az aquaban vettem, nem tudom hogy eredeti-e vagy sem) sokszor hasznalom is kozben es nyomkodom, na olyankor melegszik mint a fene. Most nezni fogom hogy ha siman csak szupergyors toltesen hagyom es nem nyomkodom akkor hany fokra melegszik aztan megirom a tapasztalatot.
-
Janez0085
tag
válasz
anonymus89 #2368 üzenetére
Nálam dettó ez van. 2 kártya, 5G kikapcsolva , 0 játék, Facebook törölve, Bluetooth csak a kocsiban, navigáció 0 ( be se merném kapcsolni :D ) . Hívás sms, napi 10 perc messenger. A Blackberry 9900-mat 10 évvel ezelőtt gyakorlatilag aktívabban használtam.
Ami érdekes, hogy napi 3 órát vagy egy picivel többet azért tudott, viszont tegnapelőtt jött egy frissítés ezt azóta produkálta. Bár nyilván a napi 3 óra ilyen csekély felhasználás mellett elfogadhatatlan és baromira nincs kedvem minden frissítés után factoryzni. ( És nem is biztos, hogy van értelme)
Egy előnye van. És komolyan ez nem szarkazmus. Amikor jönnének azok a pillanatok, hogy nyomkodnám halál feleslegesen a telóm akkor azokat a pillanatokat el is engedem mert egész egyszerűen elment tőle a kedvem. És ez mentálisan jót tesz. Az S22 egy rehabilitációs eszköz.
-
Mik76
senior tag
válasz
undercover #2418 üzenetére
Lehet hulye kerdes, de miert nincs bekabelezve a kocsiban a telo?
-
undercover
őstag
Vannak alkalmazások vagy szokások, amik sokat zabálnak és vannak amik nem. Persze alapból is vagy 2%-ot zabál óránként ha nem csinálsz semmit.
De állandó GPS+Navigáció biztos többet eszik mint az aki csak messenger, viber ilyeneket használ fix helyen.
-
rucsok
csendes tag
válasz
autotaxmo #2410 üzenetére
Nálunk van S21FE és S22 is, egyformán melegszik (érezhetően) mindkettő minimális terheléssel. Szóval ez vagy tök normális és aki ebből nem érzékel semmit egy légkondis irodában ücsörög egész nap vagy sikerült mindkettőből széria hibásat kifogni..
Ja és az S22 még merül is mint a dög. 4 óra SOT-t még nem sikerült elérni vele.
Ha meg elmegyek garanciába pattogni valószínű kiröhögnek mert ahogy fentebb is írták egyébként minden jól működik a telefonon.
-
autotaxmo
őstag
Jaja, pontosan, en is ezt gondolom, hogy teljesen random hogy kinel szuperal jol a keszulek es kinel nem. Es ezt igazabol csak akkor tudod meg amikor hasznalod. Max tenyleg azt lehet sajnos csinalni hogy akinel " rossz" a telefon, egyszeruen felteszi eladasra es addig veszi az uj keszulekeket amig nem sikerul egy jot kifognia :D persze ez egy draga hobbi igy mert minden eladasnal buksz, igy lehet ha elsore szarba nyulsz akkor szabadulj tole es nezzel mas telot. ezeket igy nem lehet garanciaztatni sajnos mivel igazabol megfoghatatlan a dolog.
-
undercover
őstag
Csak képzelődőm vagy szerintem kevesebb SOT-ot számol a telefon, mint amit használod?
Szerintem többet használom és kevesebbet számol.
Vowifit akkor érdemesebb kikapcsolni?
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #2411 üzenetére
4g-n szintén. Igaz hogy térerőt teljesen még nem dobta el soha.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Hallosz #2405 üzenetére
Szerintem a hálózattal van valami mert mostanában nekem is nagyon ingadozik a térerő Telekom hálózaton, pedig Budapest mellett lakom. Az egyik kártyám az jó pár éves a, másik tavalyi vagy tavaly előtti de mind a 2-nél ugyanaz. Ja és sima GSM hálózaton. Szerintem nem márka függő a dolog.
-
autotaxmo
őstag
Nalam sima 22, de nagy valoszinuseggel akiknel siman 40 fok fole megy az akksi ugy hogy nincs jatekozas azoknal vmi szeria hiba lehet. Nem tudom elkepzelni mar hogy mas lehet itt. Konkretan 10-bol 7-8 embernel tokeletesen mukodik a keszulek, nalunk meg ugy szar ahogy van.
es ugye ez csak akkor derul ki amikor belakod a keszuleket es nap mint nap hasznalod. Garanciaztatni sem tudnam, mert minden funkcio mukodik es lefutattasnal is mindenre jot ir. Szoval nehez a helyzet. Igy mondhatom azt hogy lutri hogy eppen milyen keszuleket sikerul megvenned
-
MLA
tag
Sziasztok. Akinél melegszik nem lehetne hogy oda írja hogy plusszos vagy sima 22-es?
Új telefon vásárlása miatt több fórumot is követek, és olyan jó lenne tudni hogy ezeknél a telóknál van e a melegedésben valami rendszer.
-
Hallosz
senior tag
Térerő
Fentebb olvastam a Telekom otthoni térerő problémát, ami engem is érint.
Helyzet, Wifi hívás bekapcsolva, mert ugye gyenge a GSM-jel. "Bakker, milyen jó, hogy van wi-fi, nem is tudnék telefonálni ha nem lenne" gondolatsor után, gondoltam kipróbálom és kikapcsoltam a wifit.
S láss csodát, a wifi alatti -112 Decibel 26 ASU érték -92 Decibel 42 ASU-ra módosult.
Rögtön próbahívásokat csináltam és kiváló minőségben HD+ felirattal a kijelzőn GSM kapcsolaton tudok telefonálni szakadozás és recsegés nélkül.Ez vajon egyedi eset lehet, vagy így van eleve kitalálva és én használtam eddig helytelenül?
Lehet, hogy az algoritmust úgy írták, hogy - minek nyomjon energiát egyszerre minkét hálózatba -? -
-
bombibmw
veterán
válasz
Indian74 #2394 üzenetére
Szia!
Nekem ez már a második S22, ami van.
Az elsőről váltottam S21U-ra, aztán újra S22-re egy brutál kuponos akció és a méret miatt.
Nem vagyok harcore fotós és az S22 is elég jó képeket csinál, így nálam a méret és a plusz 1 év szoftveres támogatottság(és a jó ár) döntött.
Nagyon jó telefon az S21U, de nem sajnálom a visszaváltást.
Az akksi nálam simán bírja egész nap sötét módban és közepes fényerővel 5-6 óra kijelzőidővel.
Az S21U azért brutál volt ilyen tekintetben.
Akár 10 óra is kijött vele, de mint írtam, én nem sajnálom a váltást.
Azért ha buksz rajta és nem a méret és a súly a lényeg, akkor ne válts szvsz. -
arn77
aktív tag
válasz
Indian74 #2394 üzenetére
Szia!
Én szintén S21 Ultráról jöttem, de S22+ lett helyette.
Nem bántam meg, sokkal jobb a fogása, nem húzza a kamera a telefont.
Bugok még előfordulnak, de egy két frissítés és minden tökéletes lesz.
Az Ultránál is így volt.
Van a családba sima S22 is, az nekem már nagyon kicsinek tűnik az Ultra után. -
Pro!Petya
addikt
A héten többen is kérdezték ki milyen kijelzővédőt használ.
Én eddig nagyon tudom ajánlani az eredeti Panzerglass-t. Teljesen jó és 10/10 beveszi az ujjlenyomatolvasó.Viszont tegnap megérkezett a [Flolab Nanoarmour 3] amit fel is raktam az asszony telójára (S22+).
Röviden tömören az eddigi legjobb üveg amivel találkoztam. Gyakorlatilag majdnem hozza a gyári üveg tapintás feelinget.
Felrakás kb 10 másodperc , beépítő kerettel. Tökéletes oleofób bevonat, ujjlenyomatolvasó is gyorsabban reagál.. stb stb.Itt egy részletes teszt amiben első helyen végzett :
[I Broke 17 Different iPhone 12 Screen Protectors. Which One Was Strongest?]Ilyen teszteket ajánlok megnézésre vásárlás előtt, nem pedig azokat a parasztvakítós felrakásos videókat ahol az a max hogy tesztelik az ujjlenyomatolvasót, és a kedves Youtuber ránézésre fényezi...
Például ott a mostanában széthypeolt Whitestone ami a linkelt tesztben majdnem tökutolsó és még mindig veszik mint a cukrot pedig még embert nem láttam akinek működött volna normálisan vagy meg lenne vele elégedve.Na mindegy, a lényeg hogy ezt a Flolab Nanoarmour 3-at is ajánlom nyugodt szívvel!
Arról az apróságról majdnem meg is felejtkeztem hogy élettartam garancia van rá!!!
Betörik, megsérül akkor egy fénykép a supportnak és küldik az újat ingyen , csak a szállítást kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Ultra az igazán nagy durranás idén, de ha nem kell a toll, akkor is sokat kínál a a Samsung kicsi és átlagos méretben, sokért.
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- Gaming notebook topik
- Rendszergazda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Black.
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest