Hirdetés
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- One mobilszolgáltatások
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Elvégeztem pár napja a regisztrációt a Smart tag és füles kombóért, azon kívül, hogy egy regisztrációs kódot kaptam, illetve egy standard üzenetet:"Regisztrációdat a SAMSUNG GALAXY S21 SZÉRIA ELŐRENDELŐ PROMÓCIÓRA sikeresen fogadtuk. Az általad megadott adatokat és a feltöltött dokumentumot ellenőrizzük, majd újabb üzenetben értesítünk regisztrációd állapotáról. "
Mást nem.
Nektek is eddig jutott a dolog vagy kaptatok mást is. Tudom hétvége volt, ők sem melóznak.
Viszont az appba vagy az accountba belépve nem látok sehol semmit. A regisztrációs kódot mondjuk kiképernyőfotóztam, így az megvan. De amúgy sem a levélben, sem az appban nem találok ráutaló üzenetet.Bocs, ha fura lett a megfogalmazás!
Csak nem tudom hogyan szokott az ilyen zajlani.Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21 fe dualsim olcsóbb lett.
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest