Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Kíváncsi leszek mikor kapjuk meg a decemberi biztonsági frissítést ha már a novemberi kimaradt.
-
Bálint941121
tag
Remélem hogy jó lesz mert én is ilyent rendeltem meg az optishieldet néztem árban ott van lehet minőségben is majd legközelebb..
-
klaya86
senior tag
-
Arvist
tag
Alapvetően én is SAR érték felől közelítettem meg a dolgot, csak pont, hogy magasabb értékek vannak S22 vonalon, mint pl. egy Huawei P40 Pro-nál, tehát nem ez a magyarázat a térerő gyengeségre.
P40 Pro
SAR EU head 0,48 W/kg, body 0,99 W/kg
S22 Ultra
SAR EU head 1,05W/kg, body 1,58 W/kg -
Arvist
tag
Érdemes várni ezek alapján S23-ra ?
-
hape60
aktív tag
válasz
klaya86 #3230 üzenetére
3 napja én is beléptem az FE táborba. A telefon érkezése előtt megrendeltem a Spigen Rugged Armor tokot, és az allignmaster üveget. Meg is jöttek, felraktam, de nekem a szélénél kb 2mm-es csíkban ,alul-felül nem ér hozzá, látszik, hogy a levegőben van. Miután a telefon nem sík kijelzőjű,nem csodálkozom -a tokkal jól megvan, nem jön fel.
Más kérdés: a telefonszámoknál hogyan lehet a kedvencekbe berakni valakit? Próbáltam már mindent, de nem sikerült...
Harmadik kérdés: a fényképezőgép lencsékre lehet kapni védőüveget a S21-re. Jó ez a S21FE-re is? -
Arvist
tag
Üdv Mindenkinek,
S21 Fe-vel kapcsolatban vannak térerő gondok ?
Már a második S22 Ultrám van, és elég gyengécske a térerő. Először azt hittem, hogy csak problémás darabot fogtam ki, de a második is ugyanazt játssza.
-
laca7909af
tag
Nem tudom hol olvastad, de több ismerősömnek is clearplexet raktak az s21 fe-re a nagy piros áruházban és tökéletes..
A ShieldUP nagyon jó (a 200 mikronos főleg), ez meg saját tapasztalat (én olyat rakok fel sokat a melóhelyemen).
Csak a gyártó más, a technológia nagyon-nagyon hasonló -
kress
aktív tag
válasz
laca7909af #3231 üzenetére
a clearplexnek utána olvastam meg kérdezgettem, erre a telóra nem ajánlott.
a másikat nem ismerem -
laca7909af
tag
válasz
Bálint941121 #3229 üzenetére
ShieldUp, ClearPlex
-
klaya86
senior tag
válasz
Bálint941121 #3229 üzenetére
Spigen alignmaster
-
Bálint941121
tag
üdv ki milyen fóliát ajánlana ami nem jön fel a széleken pár hét múlva ?
-
laca7909af
tag
válasz
SztiviVander #3226 üzenetére
egy kis plusz infónak szántam, nem válasz akart lenni..
csak már kicsúsztam a szerkesztési időből#3227: akkor aki lecsúszott Black Friday-ről itt a lehetőség olcsón hűség nélkül venni S21 FE-t, 160-ért jó vétel
-
SztiviVander
addikt
válasz
laca7909af #3220 üzenetére
Expert raw app volt a kérdés nem az a13.
-
Bullitz
aktív tag
Én még mindig nem kaptam meg amúgy a frissítést, bár én azért nem fogok a kardomba dőlni emiatt
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Samsung Wallet-ről valami infó, hogy mikortól lesz elérhető kishazánkban (otp)?
Vagy csak a saját appja marad fizetésre?! -
Gez02
tag
Sziasztok!
13-ra frissítettem, és azóta teljesen kiszámíthatatlan módon, az ujjlenyomat olvasó lezárt képernyőnél teljesen esetlegesen működik. Vagy fel kell ébreszteni a kijelzőt, vagy feloldja gond nélkül. Két ilyen telefon is van a családban, mindkettőnél megvan ez a probléma. Másnál is előfordul, talált valaki rá megoldást? -
laca7909af
tag
válasz
SztiviVander #3219 üzenetére
én is azt hittem, hogy a sima A52-re nem fog jönni, mert sehol nem volt róla szó, aztán ma reggel jelezte az Android 13 frissítést
-
Vitaqo
senior tag
Az Expert raw szerintetek érkezik majd erre a telóra is?
-
laca7909af
tag
válasz
Winnie The P #3216 üzenetére
Nekünk itthon van S21 Fe és S22 is. Mindegyiket használtam már (belakás reset után + pár hét használat). Az S22 jobban melegszik ugyanazzal a felhasználási móddal (ugyanazokat a progikat használtam, játék is). Meg az S22 gyengébb akkuidőben. Ár-érték arányban az S21 Fe jobb, nekem jobban tetszik mindent figyelembe véve.
-
Raphouse
csendes tag
Sziasztok! Most akarok venni szolgáltatónál egy s21fe-t 190ezerért.A kérdésem amit olvastam róla, hogy az exinos procis melegszik nagyon de az enyém snapdragonos lenne, szóval akinek van ilyen nagyon melegszik?S22 meg amin gondolkodom de annak nagyon kicsi az akksija bár kamerában jobb. Melyik lenne a jobb vétel?
Azt nem említettem hogy ez a 6gb verzió.
A 8gb játék esetén észrevehető különbség? -
laca7909af
tag
Sziasztok ! Valaki rendelt és kapott már meg Samu BF-en rendelt telót ? Mi a tapasztalat ?
-
Injun
senior tag
Hol található az ütemezett újraindítás?
-
LEON_01
tag
válasz
2thletme2day #3210 üzenetére
Hali!
Igen van. Bemásolód amit szeretnél ide: Belső tárhely/notifications.
Csengőhang: Belső tárhely/Ringtones. -
2thletme2day
őstag
Üdv
Nem olyan nagyon régóta van Samsung telefonom és még nem teljesen egyértelmű minden vele kapcsolatban. Olyan kérdésem lenne, hogy van lehetőség arra, hogy SMS-hez külön hangot vegyek fel és ne a sima értesítési hang legyen az sms-hez ?
-
mQWeXgsf
aktív tag
A Huawei Health külső apk-val működik, köszi. Viszont amíg nem csináltam gyári visszaállítást az android 13 ra telepítés után, addig érezhetően lassabb volt a rendszersebesség (pl. antutu 740e helyett 550e volt). Sajnos a DEX minden második indításra újraindítja a telót (LG BX tv), amúgy minden OK. :)
-
Prowler
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Appokból alig használok valamit banki appon és pár csevegőalkalmazáson kívül, azokat pár perc beállítani (sokukat nem is kell mert a felhőbe mentik az adatokat).
A képernyőelrendezés és rendszerbeállítások visszaállítása üdvözölendő. Ennél sokkal kevesebbre számítottam.
-
thboxx
aktív tag
Valaki tudja mi az a VoLTE2? Voda kártyánál írja ki újabban az állapotsávban térerő mellett. Eddig nem volt. Nem mintha zavarna, csak hátha valami új fícsőrrel leptek/lepett meg a samsung és/vagy a voda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest