- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Persze, a lényeg, hogy a te felhasználói szokásaidnak feleljen meg. Amúgy szerintem is egy felesleges funkció, ezt az oprendszer eddig is csinálta, a Samsung csak adott neki egy jól csengő nevet meg beállítási lehetőséget.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Vikooo
addikt
válasz Bálint941121 #2793 üzenetére
Kapcsold ki teljesen a plusz RAM -ot. Keress rá belinkeltem, hogy kell, aki megcsinálta gürdülékenyebb használatot tapasztalt. Megjegyzem ez a plusz "virtuális RAM" nem ad hozzá értéket csak feleslegesen vesz el a tárhelyből.
-
direwolf
őstag
-
Bálint941121
tag
Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy akinek s21 fe 6gb változat van neki is akad minimálisan görgetések nél face,youtube,néha böngészve is bedöcög a kép egy picit elveszem az ujjam de mégis ugrik egyet a kép,meg az alkalmazasokat mindig ujra tölti hiába van plusz 6gb ram bekapcsolva tárhely 70%alatt.. esetleg lehetne vele valamit kezdeni vagy majd a one ui5 helyre rakják remélhetőleg..szoftver a legutóbbi októberi van!
-
Bullitz
aktív tag
Használtan 220e körül van S21 ultra aprón, kb. mint újonnan az S21 FE.
Esetleg valakinek volt mindkettő? tesztek alapján abszolút nincs ekkora különbség az FE és az ultra között, sem erőben sem kamerában (leszámítva talán a telefotót). Köszi a visszajelzéseteket[ Szerkesztve ]
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Egy bizonyos autót (lehet többet is) nem lát a bluetooth. Az előző telefonom simán látta, ez viszont nem. Más autókat eddig megtalált. Mi lehet a probléma? Lehet letiltottam volna valami olyan alkalmazást az appok között (elég sok le van tiltva), ami miatt nem látja? Viszont akkor más autót se kellene, hogy lásson.
-
Roland0224
senior tag
Jött nekem egy 282 mb-os októberi frissítést
Letöltve telepítve még nincs
Szerk.: Előtte szept 21-ém frissítettem[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Tudnátok segíteni egy SES kuponnal? Mostanában nem figyeltem, nem tudom a mostani kedvezményes kódot.
-
őstag
válasz Roland0224 #2778 üzenetére
A Huawei P30-am is kikapcsolt 5% nal no para
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
kutga
nagyúr
válasz Roland0224 #2778 üzenetére
Én 20 százalék alá nem szoktam engedni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Roland0224
senior tag
Nekem az utolsó 5% vészesen gyatra
5%-ot eléri utána percek múlva kikapcsol Xiaomi után még mindig szokatlan ott 1%-nál elkezdett visszaszámolni ,hogy 30mp és kikapcsol
Első 100 az hasonló nálam is de minden telómon ilyen volt sajna azt már megszoktam
iPhone-on (6) volt utoljára olyan ,hogy a 100% az fél óra volt nyomkodással (és azt 2+ évesen is )
Meg most az iPaden de az más nagyobb az akku azt nem keverném ide
Az iOS -nek a legjobb az akku kezelése főként a készenléti csak az iPhone -okban meg gyenge az akku és nem bírja túl sokáig mm élettartam szempontjából 1-2 év max[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Nekem az s21fe előtt poco F2 prom volt. Az a telefon brutál volt üzemidőben, a snapdragon 865 meg hibátlan. Először nekem is fura volt a másfél - két napos üzemidő és a 8 órás sot után az s21fe 1 napos, 5-6 órás sotja. De igazából tök mindegy, hogy este 10-kor rakom töltőre, vagy másnap délben a telefont. Viszont ha körül néztek, akkor az a helyzet, hogy jelenleg a felső kategóriás telefonok között az igazán jó üzemidő már felejtős sajnos. Mindegy, hogy Exynos vagy snapdragon,elbaszott egy útra léptek a snapdragon 870 után. Az üzemidő bajnok xiaomik is meg vannak lőve már. A xiaomi 12 pro, xiaomi 12, xiaomi 11t pro... Finoman fogalmazva sem acélosak aksiban.
-
Winnie The P
őstag
Nálam, 120Hz-en bőven megvan az egy nap. Reggel kávé közben, hírek, prohardver, yt, közösségi média. Napközben is egy párszor kézbe veszem. Igaz nekem is furcsa volt, mert előtte ami volt síma 2 nap volt (Redmi Note 9 Pro). De valamit valamiért.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Vikooo
addikt
Igen igazad van, hogy a teszt alapján is ennyit bír de nálam mindig többet hoztak eddig a telefonok mint a MA tesztek alapján megállapított értékek. Néztem a GSMArena, Phonearena tesztjeit is illetve egyéb külföldi oldalakét és vegyes a kép: valahol az a konklúzió, hogy 2 napos a telefon máshol viszont alig egy nap.
Ja, igen, szuper 120Hz, rögtön kikapcsoltam
-
Bibby
addikt
-
Vikooo
addikt
válasz direwolf #2772 üzenetére
Engem is érdekelt és minden esélyt megadtam neki, kvázi csináltam (kb 8 naposan) egy factory resetet. Mondanom sem kell, hogy én soha nem szoktam semmit se mentésből visszaállítani, ezt is mind a 2x tisztán laktam be. FR sem segített -direkt szakaszosan és lassan telepítettem az alkalmazásokat de semmi.
Bálint941121: na ez nálam erős szívdobogást okozott, miközben látom a lányomnál (aki max fényerőn használja az előző X20 -amat és csak játszik) 10-15 perc kemény használat után 99-98%. Feleségem A52 -je pedig 20-25 perc használatot követően (és ott van FB, Messenger meg az összes energiavámpír app) esik 99-98% -ra és másnap du is még 50% körül van.
Én meg mint a hímestojásra úgy vigyázok és pikk-pakk 92-88% -on voltam és még csak reggel 7 óra
Igyekeztem a vásárlást megelőzően körültekintően tájékozódni és láttam, hogy a SD888 éhes de mild használatnál nincs gond. Sima S22 -nél még érthető a kisebb akku miatt de itt 4500mAh van.
Amúgy nagyon régen találkoztam wakelock problémával és itt nem is a készenléti idővel volt gond, egy éjszaka alatt 4% -ot merült úgy, hogy minden be volt kapcsolva. Itt akkor kezdődött a gond amikor számolnia kellett illetve amikor ment a kijelző. Mind a 8 magot pörgette 600-1700Mhz között és kvázi csak a háttérképet néztem a kijelzőn...
-
direwolf
őstag
Az a része engem is érdekelt volna, hogy végülis mi okozza pontosan azt az extrém merülést nálad, de akkor nem fogjuk megtudni. Amúgy megértelek, ha nincs erre kedved/energiád stb.
Még egy adat, és én is abbahagyom. A tegnapi folytatásaként most így áll az én telóm:
3óra 25perc Sot, 26óra 58perc screen off, battery 48%
Ebben már bőven volt whatsapp, chat, messenger, firefox, nfc fizetés stb-stb.
És nincs energiatakarékos mód beállítva![ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Vikooo
addikt
válasz FrankMonzano #2767 üzenetére
[link]
Samsung Good Guardian alkalmazás egyik add-inje a Memory Guardian. A fenti link szerint itt lehet kevésbé aggresszív memória menedzsmentet állítani. -
Vikooo
addikt
Nem akartam ennyire felkavarni az üzemidőt illető témát, ha elfogultak vagytok a telefon üzemidejével kapcsolatban vagy ha tényleg elégedettek vagytok vele, nekem mindegy, örülök, ha Nektek ez egyezik az elvárásotokkal.
Ahol nálam elhasal a történet az ott kezdődik, hogy az eddigi felhasználási szokásaim alapján többet vártam el ettől a telefontól de NEM többet mint az előzőtől mivel ott gyengébb a HW. Ezt elfogadtam.
Azt viszont nem, hogy a visszavett felhasználási szokásaim alapján délután 4-5 körül 40% -on volt az akksi. És alig használtam, hazaúton jönne jól a több % ne kelljen stresszelnem, hogy hazáig kibírja -e. Továbbá este nem akarom ismét feltölteni vagy töltőről használni, hogy 1-2 órát még filmet tudjak nézni.
A felhasználási szokásom kvázi WhatsApp, böngészés (mobilarena, gsmarena, totalcar, formula, hírportálok stb) YT Music, YT. YT Premium, böngészőben reklámblokkoló. Fotózni hétköznap nem szoktam, játszani egyáltalán nem játszom, navigáció csak vidéki/külföldi út során ami évente 2-3 alkalom.
Fényerő adaptív de 0 -hoz mindig közelebb, WiFi, mobilnet mindig aktív. Google helyelőzmények és hasonlók kikapcsolva, helyadatot csak akkor használhatják az alkalmazások ha az előtérben futnak és az is limitált (pl. Google nem használhatja stb csak olyan alkalmazás ahol erre direkt szükségem van. Természetesen így nem lehet a rendszert izolálni de az ugye az előzőnél is így volt, mint minden más is).Szóval van egy rutinom egy bevált mechanizmus a beállításokat és a felhasználást tekintve amit minden telefonomon alkalmazok.
Végül az elfogadhatatlan számomra, hogy este leveszem a töltőről, lakásban 0% fényerővel használom és kb 1 perc sem telik el már 99% következő 1-2 perc már 98% és így tovább.
Elváltak az útjaink de annak örülök ha vannak elégedett felhasználók (lehet ha nem X20 -ról váltok akkor most nem rinyálnék és valószínűleg az X30 se fogja hozni azt a szintet de szerintem sokkal jobb lesz mint ez a SD888 akku-temető).
-
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #2766 üzenetére
Kifutottak az időből.
Észrevétel: Ha bekapcsolom a nincs korlátozást az akksinál akkor eltűnik a soha nem alvó alkalmazásokból, tehát elvileg elég lenne ott az akksnál beállítani, de sehogy sem működik. Kikapcsolt kijelzőnél nem navigál hanggal.
-
Vikooo
addikt
válasz FrankMonzano #2764 üzenetére
Akkumulátor beállításnál vedd ki az Alvó/Mélyalvókból illetve ha megnyitod az alkalmazások kezelését a beállításokban, keresd meg a Waze -t, ott az Akkumulátornál állitsd át -valószínűleg optimalizálton van.
Sajnos a Samsung nem követi a Google irányelveit az akkumulátor kezelésben.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! A Waze sehogy sem akar a háttérben futni kikapcsolt kijelzővel. Én úgy szoktam navizni, hogy csak a hang megy, a kijelzőt kikapcsolom, de így kilövi egyből a háttérben. Próbálgattam beállítani, de sehogy sem működött. Tud valaki erre valamilyen megoldást? Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
-
Bibby
addikt
Ez miért rossz érték? Mi ezzel a baj? Kb 24 óra alatt lemerült 25%ra. Ha felszorzod a kijelzőidőt akkor majdnem 6 óra SoT.
Még a tesztben is ezt írják:
"4500 mAh-s telepével az S21 FE kényelmesen kibír egy hosszú napot töltőfej nélkül, vagy másfelet ritkábban nyomogatva. Ezt 4-6 óra képernyőidőre fordítanám le, ami csúcsvonalon jó, de nem kiemelkedő érték."Ελευθερια η θανατος
-
SztiviVander
őstag
válasz SztiviVander #2761 üzenetére
Ezt az S21 5G topikba akartam, de megint megszivatott a túl hasonló topiknév... Bocsesz.
-
SztiviVander
őstag
Másnál is az van hogy ha két kártya van benne akkor az 1-es slotban lévő hálózat módját nem engedi átváltani "4g/3g/2g auto" -ről semmi másra? Alapból a céges voda van az 1-ben azt hittem ez annak a hülyesége, de megcseréltem és ugyanezt produkálja a saját telekomos kártyámmal is, ha az van 1-ben akkor azon nem tudok váltani. A 2-es slotban bármelyik kártyát át tudom tenni 2G módba, még akkor is ha a hívások, sms, mobilnet a 2-esre van állítva. Ez valami samsung hülyeség vagy csak az enyémnek az agya zápult meg
-
direwolf
őstag
válasz SztiviVander #2757 üzenetére
Nem akartam nagyon belemélyedni, mert az ilyen témáktól csak sáros lesz az ember, de az a fajta szemlélet, hogy ha beledöglik is a hardver akkor sem változtatok a felhasználói szokásaimon, attól a mérnöki énem minden haja szála az égnek áll. Én meg akartam mutatni, hogy lehet máshogy is, és az egyáltalán nem biztos, hogy a hardver problémája, ha valamitől túlságosan merül.
Vagy szerinted az objektív mérőszám, hogy az előző telómat így használtam és nem merült, ez meg igen?És csakazértis: 42perc SoT, 9óra 57perc screen off, battery 82%
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Jelen állás szerint 26perc SoT, 7óra 8perc screen off. Battery 86%
Mi itt a probléma???"I've seen things you people wouldn't believe"
-
potyi23
senior tag
Valami olyan mukodo alkalmazas,amivel visszabb lehet venni a procit?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz FrankMonzano #2753 üzenetére
Szerintem csak az, meg esetleg pár apró bugfix.
Múltkor Xiaomi Pad5-ön az októberi patch 13 MB volt...B.Cs.
-
vamosip
tag
jött új frissítés 285 MB októberi bizt.
-
Usgyi
aktív tag
Pedig szerintem nem ilyen vészes a helyzet
Nekem ezelőtt MI9 volt, azon már újkorától kezdve elégedetlen voltam akkuval, felé ennyit bírt mint ez, ott a készenléti fogyasztás volt brutális. Ezzel egyelőre meg vagyok elégedve automata fényerőn és 120Hz-en. Amíg kibír 1 napot, addig nekem megfelel.Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Vikooo
addikt
válasz potyi23 #2746 üzenetére
Stimm. Ordas nagy design flaw ami elsősorban a SD888 miatt van. Volt már hasonló és az is 8-as SD széria (pl LG G4 SD808, rá olvasztotta a műanyag hátlapot de legalább az egy szerethető telefon volt).
Jo lecke volt ez nekem, hogy tartsam magam távol a csúcs telefonoktol.
[ Szerkesztve ]
-
potyi23
senior tag
teljes mértekben megértelek.Nekem is ugyanez a bajom.. mai napig csak nézek ki a fejemobol,h miert kell toltenem napi 2X, az egy honapos telefonom.Persze úgy hogy navigácio nem megy rajta.Szlovakiaban élek,elozo telefonom ugy vitt pestre, h egész uton ment a navi,pesten net,youtub,és este 10 re le is merult. Ezt leveszem reggel 5 kor a toltorol,és reggel 8 ra mar csak 80 % mire hazaerek melobol ,fel kell tennem, toltore,mert ugy nem merek itthonrol elindulni.. Pestre ez el sem tudna vinni toltés nelkul.gyor utan lemerulne Amint tudom,énis váltok,nem azert van telefonom,h a tolto kabel a seggembol logjon ki.. Sajnos ennek ilyen gyenge az akkuja
-
direwolf
őstag
Én passzolok, ezt neked kell kideríteni. Már ha van hozzá kedved.
Az nfc-t én biztonsági megfontolásokból kapcsolgatom.szerk.: amúgy, ha mondjuk tud a cucc 10 óra SOT-ot, akkor minden óra 10%. A 4:20 akkor 43-44%. Tehát 18 óra sleepre jut 30%. Szerintem wakelock problémád lesz.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Én az nfc-t csak akkor kapcsolom be, ha kell. A lokáció viszont folyamatos. Súlyosbító körülményként work profil a céges cuccoknak, amik folyamat szinkronizálnak. A YT musicon kívül minden más kb. ua. mint nálad, és mégis, látod mennyivel jobb az akkuidő. Valami el van konfigva ott...
-
Vikooo
addikt
válasz Energie X #2737 üzenetére
Köszi!
Na én este 9korul lehúzom, reggelre 96%. Reggel vak sötétben használom 0 fényerő stb és kb 15 perc után már csak 92%. És csak megnéztem pár weboldalt, semmi extra.
Tuti a proci mert nejem 1,5 éves A52 -je 25 perc kijelző hasznalat után még 100%. Ott túró az SoC teljesítménye ehhez képest -ami megjegyzem mindenre elég- cserébe 0 melegedés 0 túlfogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz klaya86 #2734 üzenetére
Ezt ha linkként rakod be akkor ph appból is meg lehetne nyinti
Vikooo: Sajnálom, hogy így döntöttél. Az akksi nálam sem acélos, viszont az elmúlt 1 hónapban nagyon megszerettem, gyors, nem melegszik nekem, kijelzője pazar, kamera so-so azt mondom hozzászoktam mert nem vagyok hajlandó sokszázezret fizetni egy jobb kamerás telefonért. Az akksi nyűgjére pedig rá fogok jönni már csakazért is. Ha pedig ennyit tud, akkor elfogadom, de még nem adom fel. Amúgy nekem olyan, ha reggel 6:30-kor leveszem 100% töltöttséggel a kábelről, lesétalok a metróba, és 1 megálló múlva előveszem a telefont, már csak 98%, oszt nem csináltam még semmit sem...
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz klaya86 #2732 üzenetére
Minden diagnosztikai jelentést stb kikapcsoltam. Ez alap. Örülök, hogy neked ilyen jó az üzemidő, mondom én 1 poszt megírásával kb 2% -ot veszítek. Nem játszom csak YT Music, böngészés, WhatsApp. Fotózás de az csak hétvégén. Na fotózás alatt durván merül de azt megértem, 1 OIS -en van a 3x és a fő optika, folyamatos és brutál gyors AF stb...ezért nem is panaszkodnék.
60Hz, 1 SIM, folyamatos WiFi, Mobilnet, NFC "adaptív" fényerő.....
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
2 sim, 120 hz, folyamatos wifi, mobilnet, nfc, automata fényerő. Napi szinten bluetooth kapcsolat legalább 2 óra(autóban) háttérben YouTube lezárt képernyőn. Sokszor másfél - két óra COD (max grafika). Néha navigáció, mindent ezen intézek. 5 óra alá nem megy a képernyő idő. Ha ennyire vágod a dolgokat, már bőven lehetne jó üzemidőd. ADB sem kell hozzá. Xiaomin én is azzal gyomláltam. A Google és a Samsung felesleg funkciót(statisztikai adatok küldése háttérben és társai) kell kikapcsolni, menüt végig nyálazni és voálá. Semmiben nincs lekorlátozva a telefonom, mégis rendben van az üzemidő.
-
Vikooo
addikt
válasz klaya86 #2728 üzenetére
Nincs más ahol van értelmezhető 3x optika, megy vissza és jön helyette a Nokia X30....lemondtam a 3x -ről, S22+ -t és most a 21FE -t is visszaküldöm, megtanultam a leckét.
Galaxy Spica óta Androidozom, ha kellett ADB, root stb olyan beállításokkal használom mint a Nokia 8.1 -et és az X20 -at is használtam de itt nem megy, egyszerűen sima netezés kicsinálja.
Hogy mit kéne kikapcsolni? Mindent. De akkor minek ilyen telefon? Nem akarok se akkumulátor kímélő módot se lokáció nélküli használatot (így is tiltottam a hely hozzáférést ahol csak lehetett, rendszer alkalmazásokban is) illetve annyira levettem a fényerőt, hogy már fájt a szemem az erőlködéstől, hogy el tudjam olvasni.
Egy Vanilla Pixel rendszer biztos sokat dobna rajta.
Próbálok objektív lenni és teljesen transparens azzal kapcsolatban amit tapasztalok. Még ha picit nyersen is fogalmaztam.
Amúgy brutál gyors a rendszer, baromi jó képeket lehet vele csinálni (Holdat is elég jól elkapja) brutál jó a hanghívás, kompakt. A kijelzője so-so, nem csípem, hogy a fehér nem teljesen homogén fehér, vannak benne pici rózsaszínesedések, minimum fényerőn szürke háttéren fekete ikont/widgetet mozgatva brutál lilás utánhúzás....de ezzel mind együtt tudtam volna élni de az akku.....ja és a kijelző fényereje elképesztő! Kár érte
-
direwolf
őstag
Én továbbra sem értem a problémát, nekem nem zabálja semmi az akkut. Igaz YT musicot nem használok, Spotify viszont van. Előző telóm az akkukirály Huawei P30pro volt. 3-4 napot tudott. Ez meg 2-3-at azonos szokásokkal. IDK...
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Nem értem miért ezt választottad. Oké, 3x optikai zoom alapból rendesen megszűri a mezőnyt. De ha ebből engedsz és beéred valami snapdragon 778 szinttel, akkor inkább az lenne a te pályád. Azt pedig már leírtam milliószor, hogy beállítás kérdése és egész normális üzemidő lesz.
-
Vikooo
addikt
válasz klaya86 #2726 üzenetére
De a suzukival megkerulom a Földet 2x 🤣
Én a 3x és a 12Mpixel viszonylag nagy CMOS miatt vettem, nem sokmindenre használom a telefont de ez olyan mintha alapjáraton lezabalna a tank uzemanyagot.
Nekem nem kell a teljesítmény nekem a megbízhatóság a normális üzemidő és konzosztens működés.
Nem hirdetés de ha kell tok, fólia....
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Igen, nem bírná ki horvátot oda vissza navigálva és igen a Nokia x20 egy fos ehhez képest. Hülyeséget nem írtál. Szerinted az 1.3as Suzuki 6 literes fogyasztását kellene produkálnia egy 3.0 turbós benzinesnek? Mert kb ilyen szinten áll teljesítményben a két telefon egymáshoz képest. Navigáltam vele sokat. Legtöbb egyben 2 óra volt nyáron. 60%on állt a végére.
-
Vikooo
addikt
Csak, hogy lamentaljak meg kicsit a szar uzemidon, el se merem képzelni mit muvelne ez navigáció közben.
Előző telefonommal megjartam horvatot töltés nélkül navigacioval (max fényerő, 5G mobilnet, 2 SIM, BT zene...YT Music sem akadt.
Ja igen az egy fos Nokia X20 volt amit mindenki szid. Megkapta a lányom, nem kérem vissza de a 21FE -nek mennie kell, a semmi is jobb.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Hát nem tudom, nekem eddig parádés az üzemidő, 7-8 órás képernyőidőkkel (böngészés, youtube, 60 Hz, csak 4G), igaz az alacsony fényerőt szeretem. De ha a videófelvétel akadásra nem lesz megoldás akkor mennie kell a telónak...
-
Vikooo
addikt
válasz direwolf #2721 üzenetére
Előző telefont ugyan így használtam. Szerintem szarul van beállítva a CPU governor ha csak nézem a bekapcsolt kijelzőt is megy az összes mag minimum 600Mhz -en. Vagy a SD888 ennyire egy trágya energiakezelésben.
A lényeg, hogy lever a víz ahogy látom fogyni a százalékokat egyszerű, semmilyen extra használat mellett.
-
direwolf
őstag
És ha energiatakarékos módba kapcsolod? Gondolom akkor merül az akku veszettül, ha valami miatt felkapcsol a proci max teljesítményre, de nem is biztos, hogy szükség van rá. Egy ilyen teljesítményű procit max a játékok tudják kihajtani. Egy yt musicot röhögve alap frekin kéne futtatnia, csak lehet, hogy szarul van megírva a frekvencia stepping... de nem tudom, csak találgatok.
Nem gondolom, hogy az appok vagy az accountok számával lenne gond, ezen már rég túllépett az android. Szépen elaltatja amit nem használsz. Nekem is van kismillió app a telón, csak ritkán használom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz direwolf #2719 üzenetére
Nekem nincs semmilyen szociális accountom YouTube music, WhatsApp illetve internet amire használom, esténként YouTube.
Ennél jelenleg úgy néz ki, hogy este fel kell tölteni hogy tudjam még 1-2 órát használni.
Előző telefonom (ok, ott SD480 volt de elvileg többet fogyasztó és nagyobb LCD kijelző) 2 napot hozott 6-7 óra kijelző használattal, 2 SIM kártya, 5G...
Ami elkeserítő, hogy YouTube Music alatt is veszettül merül (kikapcsolt kijelzővel).
-
őstag
Nekem is ilyen. Van itt olyan user akinek sikerül kihozni 5-6 óra sotot, én 3 óra 52 percet tudtam max, akkor volt 6%-on az akksim. Nálam 2 kártya 120hz bt wifi 4g gps on van. És sokat telefonálok. Ha 6:30 körül keveszem töltőről 21:30-ra éri el a kritikus pontot amikor ha nem töltöd akkor bye-bye. Fogalmam sincs mit lehetne optimalizálni rajta ...
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
1 napot kibír? Mert ha igen akkor miért probléma, hogy a nap felénél 62%?
Ha 80% lenne akkor este nem töltenéd?
Volt nekem igazán merülő telefonom amit napközben is csak powerbankal tudtam használni, hogy bírja estig Minden csak viszonyitás kerdése.D-day 2002-01-04 01:54
-
Vikooo
addikt
Borzasztó ez az akkuido, 64% -on vagyok és internet meg YouTube music ment csak. 1 post megírása 2% és alig látom a kijelzőt annyira levettem a fényerőt.
Nem vagyok ehhez hozzászokva, merüljön ha hajtva van de ennyitol is??!!
-
SztiviVander
őstag
válasz SztiviVander #2710 üzenetére
Oke, rossz appot neztem...
-
kress
aktív tag
media marktos clear plex fóliával mik a tapasztalatok? valaki rakatott fel? teljeset vagy tok barát verziót? (üveget feleslegesnek tartom)
-
Vikooo
addikt
-
Dr.NX
addikt
válasz FrankMonzano #2703 üzenetére
Fejlesztői módot hívd elő, ott át tudod állítani az animációk sebességét, akár nullára is.
Ez Android alapfeature, én minden eszközömön lefelezem.Elfogadom a sütiket.
-
O.CS
aktív tag
válasz FrankMonzano #2701 üzenetére
Ettől gyorsabb?Minek?
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Ma nyomkodtam az Etele Plázában az s22+ és ultra telefonokat. Annyi tűnt fel, hogy gyorsabban váltanak lapozásnál, mint az FE, mintha gyorsabb lenne az animáció. Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest