Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
-
nyikszi
őstag
Valamit beállítottam, hogy a kezdő képernyőn mutassa az "Éhezés felszámolása, Tiszta víz..." meg hasonló dolgokat. Ezt hol tudom kikapcsolni? Nem jövök rá
A másik. Felolvassa az sms-t, meg aki épp hív, de "jó" angolsággal. Hol tudom magyarra állítani? Vagy valami más tehettem fel az A40-re? Mert el nem tudom képzelni, hogy ott ment itt meg csak koreai meg english lenne.
-
nyikszi
őstag
válasz
Bagoly01 #3259 üzenetére
Én ilyet vettem: Spigen Thin Fit Samsung Galaxy S21 FE 5G fekete tok
Nekem ez is vastag
Jó a fogása, meg nem csúszkál, egy kicsit rugalmasnak tűnik (mint egy keményebb gumi?), szóval nincs gond amúgy vele. Még a telefonon is hezitáltam a nagysága miatt. Az előző telefonomon egy Nilkin volt, de az vékonyabb, lehet majd beszerzek egy ahhoz hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest