- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raphouse
csendes tag
128GB/6gb modellem van és màr majdnem tele a memória a gyári kamera szoftver fökamerája pedig olyan lassan lövi a képet, hogy a mozgó gyerekemet sosem tudom normálisan lefényképezni.Van másnàl is ilyen?
-
Raphouse
csendes tag
Valakinek valami ötlet arra hogy esti fotozásnál àllandóra lehet-e tenni a vaku lámpájàt ? Mert a huawei p30lite-nàl volt ilyen de a samsungnál nem találtam erre megoldàst.
-
Raphouse
csendes tag
Lehet hülye kérdés de az hogy van hogy az s22nek jóval kisebb az akksija és youtube akksi teszteken tovább bírja mint a 21fe?
-
Raphouse
csendes tag
Sziasztok! Most akarok venni szolgáltatónál egy s21fe-t 190ezerért.A kérdésem amit olvastam róla, hogy az exinos procis melegszik nagyon de az enyém snapdragonos lenne, szóval akinek van ilyen nagyon melegszik?S22 meg amin gondolkodom de annak nagyon kicsi az akksija bár kamerában jobb. Melyik lenne a jobb vétel?
Azt nem említettem hogy ez a 6gb verzió.
A 8gb játék esetén észrevehető különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek SAMSUNG S, Note, A, Flip és Fold szériás mobilokat (Csak Hibás, Törött, Sérült, ázott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest