- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
válasz SztiviVander #10692 üzenetére
Wifi sebesség:
Jobb fent 3 pont/intelligent wifi/Connectivity labs/wifi developer options/connection informationA labshoz azt hiszem sokszor kell az intelligent wifi menüre bökni
[ Szerkesztve ]
-
nyesix
senior tag
A wifi beállításoknál eddig látszott a hálózat sebessége is, ha a fogaskerékre mentem. Most ilyen nincs itt. Hol találom ezt?
-
nyesix
senior tag
válasz SztiviVander #10501 üzenetére
Ezt a napokban irta a Voda: " Kedves Előfizetőnk!
Örömmel tájékoztatunk, hogy 2023.október 4-től elindult a VoWiFi szolgáltatásunk.
A Vodafone Magyarországnál folyamatosan dolgozunk mobilhálózatunk és szolgáltatásaink fejlesztésén, hogy továbbra is kimagasló felhasználói élményt tudjunk nyújtani.
2023.október 4-től minden Apple iPhone típusú eszközzel rendelkező Vodafone ügyfélnek, akinek az iOS17 letölthető a készülékére, elérhető a VoWiFi (Voice over WiFi), vagyis a hívás funkció WiFi/WLAN hálózaton keresztül. Ez a technológia lehetővé teszi az SMS küldést-fogadást, valamint a vészhívások lebonyolítását is WiFi hálózaton keresztül. Egyéb telefongyártók Android szoftverrel működő eszközein is hamarosan elérhetővé válik a VoWiFi-képesség." -
nyesix
senior tag
Hol tudom bekapcsolni a voice over wifi t Vodafone esetében?
-
nyesix
senior tag
válasz nyesix #10151 üzenetére
Megnéztem a beállítások/biztonság és adatvédelem/frissítéseknél a Google play frissítést. Azt írta hogy 2023. februári. Talált egy 10MB os frissítést, aztán egy 170kB ost, és most egy 40 MB osat. De továbbra is februárt ír . Felteszem ezt is. Na mostmár április lett a Google play rendszer frissítés dátuma.
Nem értem, hogy ezt miért dugják el ide,alig találtam meg[ Szerkesztve ]
-
nyesix
senior tag
Másnál is beragadt a google play? Azt írja hogy 1 alkalmazás telepítése fuggőben, de ha rámegyek nincs fuggőben lévő telepítés. Adatok törlése, kényszer leállítás megvolt, de a helyzet változatlan
-
nyesix
senior tag
Sziasztok, használja valaki gyakran vezeték nélküli tükrözéssel autóban a waze-t, miközben tölti is a telefont (szintén vezeték nélkül)?
Úgy fel szokott melegedni, hogy múltkor már kiszállva a kocsiból visszavette a teló a max fényerőt is... -
nyesix
senior tag
Sziasztok, az eszköz karbantartóban lévő eszközvédelmet hogyan tudom kikapcsolni? Utánanéztem de bizonytalan vagyok hogy megmarad e minden (pl google account). Köszi
-
nyesix
senior tag
12 es androidon hogy lehet a számológépet elnémítani?
-
-
nyesix
senior tag
-
nyesix
senior tag
Sziasztok. Szolgáltatót váltottam, emiatt ki kellett cserélném a SIM kártyámat is. De ujra indítás után is az előző szolgáltató neve szerepel a kapcsolatok/szolgáltató menü pontban. Hogy lehet eltűntetni?
-
nyesix
senior tag
Valakinek van ötlete hogy mitől tűnhetett el a telefon kijelzőjém a VoLTE felirat? Vodás vagyok, előfizetéses csomagot váltottam, azóta nem jelenik meg. Telót ujra indítottam, minden beállítás maradt a régi. VoLTE engedélyezve van, hálózat választás automatikus.
-
nyesix
senior tag
sziasztok, próbáltam előcsalni az itt látható. rács kinézetű task changeret, de sajna nem sikerült, a Goog Lock telepítés után azt írja, hogy az én régióm nem tűmogatott...
van valakinek ötlete, hogy lehetne másik launcher nélkül a rácsos task managert használni? -
nyesix
senior tag
nekem tegnap megjött OTA-n a március 1-i, 224Mb os frissítés. (XEH független)
-
nyesix
senior tag
kipróbáltam, köszi. Így csak az 5GHz es sávra csatlakoztam a telóval, és jobban tartja a nagyobb sebességet. Nem túl nagy a lakás, de azt vettem észre, hogy ez sokkal irány érzékenyebb, mint a 2,4 GHz.
Ettől függetlenül tervezem a UPC-s connect box cseréjét, majd egyszer -
nyesix
senior tag
sziasztok, azt vettem észre, hogy az otthoni Wifi re csatlakozva a Wifi Analyzer azt írja, hogy csatorna szélesség 20 MHz. Ilyenkor a sebesség érték is alacsonyak, 20-50 Mb/s, ha kikapcsolom a teleón a Wifit és újra bekapcsolom, akkor úgy csatlakozik az 5 Ghz-es csatornára, hogy azt írja csatorna szélesség 80 MHz. Így tudok is 3-400Mb/s et tudok mérni az 500 Mb/s es Vodafonos neten.
Az vajon telefon, vagy router probléma lehet? -
nyesix
senior tag
offtopic volt, bocsi
[ Szerkesztve ]
-
nyesix
senior tag
Hogy, vagy molyen progival tudom ellenőrizni hogy a teló az otthoni router mindkét s@vjáz (2,4 és 5 gHz) házánálja?
Azt tapasztalom hogy rendszeresen 10-20 Mbs et merek, ami egy wifi ki be kapcsolás után felugrik 300 Mbs re (500 as voda netem van szolgáltatói routerrel) -
nyesix
senior tag
valakinek van ötlete, hogy az s21 miért csak 130 Mb/s es Wifit ír, miközben a mellette lévő, azonos beállításokkal bíró S9 488Mb/s et? 500megás Voda netem van, 2,4 és 5 GHz es csatornák is engedélyezve vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest