- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Vicc minoseg, mar elnezest. Nekem is volt, szerettem, de par heten belul ugyanigy jartam. Az, hogy egy kivalo allapotu tokot egy gomb hibaja miatt ki kellett dobni az nonszensz es nem anyagilag hanem kornyezetvedelmi szempontbol. Ez tervezesi hiba, elvbol nem vettem ugyanilyet. (Mas kerdes, hogy a Nalia tokkal is ugyanigy jartam. A Nillkin Textured meg dobja le magarol a hatso bevonatot.) En meg mindig keresem a megfelelo vekony tokot a telefonra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest