- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Lomha 8V #7397 üzenetére
Na ebben az esetben pedig működnie kellene az aktív készenlétnek. Azaz bármelyikkel elérhetőnek kellene legyen.
Ha az egyiken épp hívást folytatsz akkor természetes hogy a másik sim nem érhető el. De így nem.
Én nem zárom ki SIM hibát se (Telekom eSIM) sőt az a legvalószínűbb de 100% is ötletem nincs.
-
MadMancs
veterán
válasz
Lomha 8V #7333 üzenetére
Bár nem sima S21 hanem S21+ és S21 ultra esetén igen.
Jelenleg előbbi fizikai digi és Voda eSIM, utóbbi Telenor fizikai és Vida eSIM. Nincs gond hívásokkal. Ahogy felettem is írták aktív eSIM esetén csak a fizikai 1. slot működik. Bár ha sms kapsz akkor valószínűleg 1 slotban van sim. Beállítás erre nem nagyon van. Sim kezelőben találod sim állapotokat.
Fizikai 1 + fizikai 2, fizikai 1 + valamelyik eSIM ami ilyen esetben egyszerre működni fog duál sim módban. Lehet egyszerre 2 fizikai sim + több eSIM is telóban, de amint 1 eSIM et bekapcsolsz a fizikai 2 és a többi eSIM kikapcsol, vagy ha bekapcsolod fizikai 2, kikapcsol összes eSIM. Erre figyelmeztet is teló váltásnál. -
MadMancs
veterán
válasz
Lomha 8V #6023 üzenetére
Akkor neked valami extra spec appod van. Mivel rendszerszintű beállítás, így hatással van mindenre ami megszólal. 3 bt eszközt használok (Galaxy Buds Pro, Harman/Kardon Citation One, És egy Sharp HT-SBW182 soundbar, bár Buds Pro nál ki szoktam kapcs mert annak Galaxy wearable vezérli), bármilyen forrás app, web használok, pedig van pár (Samsung music, yt music, Spotify, apple Music, youtube, soundcloud) mindnek a hangzására hatással van a beállítás.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Lomha 8V #2125 üzenetére
Találtam rá félig meddig megoldást. apkmirrorról szedd le az egyik régebbi verziót, ( én a 160ast választottam erre a célra), telepítsd fel, (előtte a mostanit töröld értelemszerűen), a telepítés végén kiirja h ez a verzió már nem használható, és felajánlja a frissítést, ott lefrissíted, és úgy indul el h chat fejes verzió, nem buborékos. egyetlen bökkenő h a teló ujraindításáig jó, aztán beáll buborékra. a 260as verziót is engedi még feltelepíteni, de ott nem megy a képküldés
-
ShadowLac
addikt
válasz
Lomha 8V #1922 üzenetére
Pont ez az , nincs bekepcsolva de mégis mindíg feldobja hogy kapcsoljam be. Erre kellene valami megoldás.
Német videó. Nem tudom ez a májusi frissítés után lenne?? De nagyon jó a zoom.
4perc 40 től nagyon durva. [link] mintha valahol olvastam volna hogy valami 100x is zoommot javít a Samsung. -
MadMancs
veterán
válasz
Lomha 8V #1823 üzenetére
Mivel Messenger nem P2P hanem mindent tárol szerveren , gondolom így védik azt ki hogy minden szeméttel tele legyenek. Akik engedik fájlküldést (pl Viber/WhatsApp) P2P mennek a cuccok azaz közvetlen telóról telóra tárolás nélkül. Bár mondjuk Viber is meg tudta oldani hogy képeket tárolják, fájlok túloldali megtekintés után törlődnek. Messenger ilyen, mindig is ilyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Plazma TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest