-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
S8 upgrade-en gondolkodom, első gondolatom egy S10 volt használtan, de a hajlotott kijelzője miatt nem igazán lehet üvegezni, az UV-stől a falra másztam S8nál is, ahhoz meg elég drága, hogy kockáztassam, gyakran leejtős tipus vagyok..
Ezért gondoltam egy olyanra, hogy S21-et veszek és kötök rá kijelzőtörés ellen biztosítást. Valaki tud erről némi infót, hogy hol lehet vagy hol érdemes így venni? Telekomnál van egy flottás előfizum amivel elég drágák a telefonok, kb semmi kedvezmény nincs, de részletre megvenném ott biztosítással, ha lehet.. Ha jól tudom MM-nél is lehet ilyesmit kötni igaz?! Ez vajon csak 2 évig fizethető, vagy akár tovább is?! Ha valaki vett így telefont annak megköszönök bármiféle információt! Találtam iprotection meg hello biztositást is a neten, de nem tudom ezek megbizhatóak-e annyira mint a nagyobb cégek..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest