- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Nem áfacsaló helyeken azért van egy jó 100K a kettő között, szerintem ennyivel nem jobb egy P30 Pronál. A kamerán egyértelműen érzem a váltást, de ez szerintem nem ér meg ennyivel több pénzt. Szürkeimportból meg elvből nem vennék elefont ilyen áron, mert ha valami baja van, az tud fájni erősen, a bolt meg vagy bevállalja, vagy nem.
-
Juhaszatti
addikt
Navigáció alatt sok lehet a statikus elem a kijelzőn, ráadásul sok esetben magas fényerőn kell járatni hogy lássa az ember napfényben is. Ez azért még mindig kritikus lehet beégés szempontjából.
Tavaly nyár eleje óta használom az S10-em, ezalatt nincs nyoma beégésnek (le is kopogom gyorsan), de nálam a navigáció nagyon ritka. Előtte az S7 Edgem ugyanennyi idő alatt már csúnyán beégett, szóval biztosan fejlődik a technika ilyen szempontból is, de én napi színtű folyamatos navigációra még nem biztos, hogy amoledet vennék. Pedig én is sokkal jobban szeretem egyébként, mint az IPS-t.
Persze az is igaz, hogy a 2 év gari a beégésre is kiterjed. -
Juhaszatti
addikt
Szerintem abszolút érdemes megvenni ezt a telefont. Nem olyan rossz ez mint amilyen vihar kerekedett körülötte, szoftveresen pedig jó eséllyel még javulni is fog.
Viszont ha a navigálás sarkalatos pont nálad, lehet hogy bevennék a lehetséges jelöltek közé egy IPS-es alternatívát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest