- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Juhaszatti
addikt
"Ez az oldal nem, mivel ennek a szelen van valamennyi ures terulet a széleken."
Pont úgy, ahogy az összes többi weboldalon, rendes mobilnézetben.
"Facebook messenger ertesites pont szelere esik, a kis profilkep fele görbe volt"
Nem a fele ugyan, de igen, a chatfej valóban görbül. Talán ez az egyetlen ilyen értesítés, a hagyományos push értesítők nyilván nem görbülnek. Értesítésekre általánosítani kár ez alapján.
Ez egy designelem, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Nyilván nem tetszik mindenkinek, nincs olyan design ami mindenkinek bejön. Én speciel nem szívesen vennék sík kijelzőset amíg tehetem, több mint 3 év edge használat után. Nem is tetszik a trend, hogy eltűnőben van.
Ez egy alternatíva azok számára akiknek erre igénye van, sík kijelzősekből van bőven. -
<Lacy85>
addikt
Utánad már írták. Nem görbül semmi a széleken, mert a tartalom csak a hajlításig ér. Menüben, böngészőben, meg úgy általában az appok 95%-ában.
De ha nem tetszik, akkor nyilván mást kell venni.
Rengeteg ember van így vele. Én mondjuk sajnálom, hogy eltűnőben van. A szolid lekerekítés nekem nagyon bejön.
S7 Edge-en nekem is sok volt, de az S8, Note 9 féle nagyon el lett találva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest