Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi222
senior tag
Ha még valaki nem ismeri ezt az appot [
Phone INFO ★SAM★] és érdekli, hogy például hol gyártották a készülékét, vagy milyen az eredeti régió kódja, vagy éppen venne használt Samsungot, annak ajánlom. -
Matyi222
senior tag
válasz
Markizmark #987 üzenetére
ASD5 a vége és független XEH a szoftver.
-
Matyi222
senior tag
Nekem a napokban jött frissítés óta baromira NEM merül. Én úgy érzem, hogy sokat nőtt az üzemidő. Bár sosem mérem, csak annyit figyelek, hogy jól bírja a napot vagy sem, hát most rohadt jól.
-
Matyi222
senior tag
Nekem lassan 1 hónapja megvan, állandóan megy a wifi, de nem merül tőle jobban. Szerintem elég jól bírja az akku. Most második napja megy még van 53%.Melegedést nem tapasztalok egyáltalán napi használat mellett, egyébbként is az a jó, ha esetleg melegedne azt kivezeti a házra. Hétköznap sok használat mellett (munkaeszköz is nekem) is lazáz bírja a napot, még egyszer sem kellett rátölteni.
Az a baj a teszteknél, hogy, antutu, játékok, folyamatos nyúzás, nem a valós képet kapod. Teljesítményhez kell az energia, ha lenyugodtál az újdonság varázsától és a valós hétköznapi szokásaidnak megfelelően használod, rájössz, hogy aha nem is merül. -
Matyi222
senior tag
válasz
Markizmark #723 üzenetére
Ha jól tippelem témafüggő, mintha nem láttam volna ilyen beállítást.
-
Matyi222
senior tag
válasz
Markizmark #720 üzenetére
Üdv a klubban
-
Matyi222
senior tag
22 napja használam, és azt kell mondanom az én izlésemnek ezt most elkapta a Samu, minden szempontból "imádom" használni. Én ajánlom bárkinek jószívvel!
-
Matyi222
senior tag
Sziasztok!
Egy hete válltotta ez a készülék a Xiaomi MI8-at nálam. Méret miatt jöttem erre a készülékre. Nekem eddig bevált, tetszik maradhat
Most próbálom beállítani az Always On Edge appot, talán ez lesz a megoldás a kamera körüli led értesítésekre. Csak elég sok a lehetőség, de talán lassan sikerül személyre szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Eredeti játékok OFF topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest