Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mantequilla
aktív tag
En azt olvastam kulfoldi forumon hogy volt valami frissites S10-re ami felhozta az ejszakai fotos kepessegeket egy szintre a pixellel. Ezt nem erzekeltetek?
-
mantequilla
aktív tag
Otthon wifin kozepes fenyerovel lehet a legmagasabb kijelzoidot elerni. Nem relevans napi hasznalatban ha csak nem otthon akarod hasznalni allandoan.
Utazas kozben, allando 4g allando valtozo fenyviszonyok miatt felugralo fenyero maximumra telefonalas nehany fotozgatas mellett mar egesz mas lenne.
-
mantequilla
aktív tag
Ha hosszutavon gondolkodsz azt se felejtsd el hogy az akksi folyamatosan romlik es amig a mate 20 tud mondjuk 7-8 ora kijelzoidot az ket ev mulva is jo lesz amikor 5-6-ot tud de az s10e most tud 5-6-ot es abbol fog romlani.
Engem is erdekelne a merete miatt de sok a kompromisszum a jelenlegi ara mellett.
-
mantequilla
aktív tag
Kiraly ez a telefon mar nagyon varom hogy bezuhanjon az ara 160 ala az mm-ben es megbeszem azonnal
-
mantequilla
aktív tag
Nem gondolom hogy ez lehet. S7 ota nem ereztem porgosnek a samsungokat. S8 S9 tobbszor is kicsit lustanak tunt nekem igy nyomogatas soran. Most az s10e-n ereztem azt ujra hogy gyors vagy valtoztak az animaciok de mindenesetre nagyon tetszett mert ilyen meretben nincs komoly android telefon. Nem jelentkezett amugy senki ugyhogy hamar leleptem.
-
mantequilla
aktív tag
Egy ideje gondolkozom azon hogy s9 vagy inkabb s10e. Ma a mammutban sikerult megnezem a telefont es csinaltam is egy rogtonzott sebessegtesztet alkalmazas megnyitasban az s9-cel szemben. Tudom hogy ez nem tul tudomanyos de igy szoktam megnezni hogy milyen erzes hasznalni. Az
10e nagysagrendekkel gyorsabban nyitotta meg az alkalmazasokat. Az s9 egy oregember volt mellette. Nagyon tetszett. Egyebkent meg a mammutban vagyok ugyhogy ha itt van valaki a kozelben akkor letesztelhetjuk egyutt. Szivesen vennek ilyen telefont, mostmar csak arra kell varni hogy egy 100-ast essen az ára ;D -
mantequilla
aktív tag
Az S9 most MM-ben 160. Ha vennem kene most azonnal akkor en inkabb azt vennem. Kb a meretuk is hasonlo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest