Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Én dupla koppintásról beszéltem a kijelzőre. Egy koppintás vagy a kijelző érintése nem tetszik, nyáron eleve szar, mert a test hője is képest feloldani a telót.
A BxActions-t én arra használom hogy a bixby gomb hosszan nyomva elemlámpa, ezért napi szinten hálás vagyok a programozójának, illetve kétszer megnyomva nekem kikapcsolja a portrait módot, tehát elforgatja a kijelzőt, ha olyan tartalom van amit így szeretnék nézni. Sokkal gyorsabb mint értesítő sávot lehúzni stb.
Régebben programoztam vele a hangerő gombokat is, de azokat jobb nem bántani mert kínos helyzetekhez vezet mikor hosszan nyomva te gyorsan le akarnád húzni a hangot errefel megnyílik egy app, és továbbra is üvölt a telefon
Az új one ui sem tudja felvillantani a kijelzőt mikor értesítés jön? Továbbra is furcsálom hogy külső app kell, én a glimpse-et használom, hogy ezt a banális dolgot megtegye.
Ami viszont állítólag nagy fejlődés, hogy megosztásnál most már az van felül amit sűrűn használsz, és lehet kedvenceket is beállítani az első sorba, ez működik nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest