- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje követem ezt a topic-ot, ugyanis egy Huawei P10 cseréjén gondolkozok (2-3 éves típus, frissítéseket sem kap már). Sokszor említett előnyök miatt esne a választás az S10e-re: Kompakt méret, jó kijelző, átlagos kamera, számomra szimpatikus rendszer/felület stb. Elérhető teszteket és videókat megnéztem már.
Amiben viszont a segítségeteket kérném:
Átlagos használat mellett mit bír az akksi? Pl egy 3-4 órás Waze navigáció végén marad még 20-30%? P10 esetén reggel 6-tól este 10-ig 2-3 óra telefonálás, 1-3 óra (összesen) közösségi alkalmazás, illetve bekapcsolt Bluetooth / Wifi / GPS / NFC esetén ~20% marad estére. Közben persze NFC-s fizetés, folyamatos Gmail / e-mail szinkronizáció, 1-2 üzenet megírása, adott esetben pár fénykép stb. Játék semmi. P10 kijelzőidő kb 4 óra körül van. Nagyjából tartható ezzel a telefonnal is?
Telefonáláskor a közelségérzékelő megfelelően működik? Olvastam, hogy 5-10 perc után kézzel kell kapcsolni a kijelzőt...
Bixby gombra van alkalmazás amivel szabadon konfigurálható a funkciója vagy kikerülhetetlen?
Vezetéknélküli töltőknél van esetleg minőségbeli különbség vagy érdemes inkább a gyári megoldásnál maradni? Vezetékes töltéskor (gyors töltés) minden S10e melegszik a fém keret mentén?
Oldalsó ujjlenyomatolvasó hozza a ,,többiek" hátlapi vagy akár a P10 pontosságát/gyorsaságát? Az eddig kijelzőbe épített megoldásokat kerülném, nem annyira gyorsak még.Köszönöm
-
TODI1111
veterán
Igaz én note 10+ készüléket használok de nálam is jelentkezik ez a hiba. Kikapcsolom-bekapcsolom akkor egy-két alkalommal jelez utána megint nem. Reméljük javítják a hibát. Régebben megvettem a [prof reminder ] alkalmazást, addig azt használom. Tökéletesen működik.
-
trialboj
őstag
Először is aktiválnod kell az appon belül legfelül. Aztán Kiválasztod h left vagy right handle, majd a touch width-tnél beállítod mekkora legyen az érzékelő felület.
Az első indításnál lehet kér valami jogot az app, azt le kell okézd, ha ez nem volt meg akkor az apps menüben keress rá, és nézd meg milyen jogosultságokat kér."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Ki és bekapcs? Nem csak a telefon, hanem maga az AOD funkciót is, húzd el a csúszkát majd vissza.
Amúgy nincs valami app feltéve, ami esetleg hozzáféréssel bír a kijelzőhöz? Vagy a szenzorhoz?
Esetleg nincs sötét a helyen és érzékeli emiatt úgy, hogy zsebben van? Be van kapcsolva a Védelem a véletlen érintések ellen? Ha igen, én ki és bekapcsolnám ezt újra. Esetleg érintés érzékenység bekapcsolása.
A kisegítő lehetőségekben nincs bekapcsolva valami szintén a véletlen érintések miatt? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest