Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ezek az árazások szerintem is érdekesek - én is egy ideje keresgélek már, hogy milyen telefont vegyek, eddig az S9/S9+ duót nézegettem, az pl. most olcsóbb akciósan a hivatalos Samsung Store-ban, mint szolgáltatónál listaáron, az S10e pedig olcsóbb a T-nél listaáron, mint a Samsung Store-ban normál áron (ez hol éri meg a T-nek, ha nem veszek tőlük semmilyen szolgáltatást? ).
Szóval sokáig hajlottam az S9/S9+ irányába, viszont ott az a problémám, hogy feature-ök alapján az S9+ jobban tetszene, viszont az már túl nagy méret, valamelyik nap jobban összehasonlítottam őket az S10e-vel, és sokkal jobban tetszik az S10e, ergonómiában szerintem veri a két S9-et, sokkal jobban kézre áll - viszont egyelőre az árát sokallom, eshetne még egy 20-30k-t.
szerk.: A Samsung Store-ban még annyit megtudtam, hogy jövő héttől lesz olyan promóciójuk, hogy 30k jóváírás jár a beszámított telefon után, viszont a Galaxy A8-amat elég vicc áron számítanák be (olyan 30-35k-t mondott az eladó), annyiért inkább megtartom tartalék telefonnak, vagy családon belül jó lesz valakinek. Ha ott is 230k lenne az ára, nem 258k, akkor még lehet, hogy el is gondolkoznék ezen a beszámítós akción, de így szerintem nem túl versenyképes, hogy máshol alapból 28k-val olcsóbban megkapni a készüléket, ugyanazzal a garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest