- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
-
Mobilarena
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2023-02-21) [Android 13]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2023-02-19) [Android 13]
Felhasználók fotói a Galaxy S10 Lite-tal
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
South Velen #111 üzenetére
Barátnőmnek kb. egy éve van egy ilyenje [link]
Szinte minden nap viszi magával, de karc nincs rajta, a kinézete szuper, a tapintása kimondottan minőségi
Sokan nem akarják elhinni, hogy nem igazi üvegből van
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
válasz
South Velen #87 üzenetére
A "glasstic" minden csak nem jó minőségű, vannak jó minőségű műanyagok, csak nem ez, ez a legalja szinte...
Ezt miből gondolod
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Én mindig olyan tokot használok, amit kb. észre sem venni a telefonon.
Alul-felül szabadon van a telefon, oldalt a gomboknál szintén, valamint nem ér fel a kijelzőig sem, tehát semmit nem takar a hajlításból sem. Épp csak a hátlapot védi. Azért ha tok nélkül pakolgatnám évekig asztalon, éjjeliszekrényen, stb., akkor elég szépen összekarcolódna. Nem másnak őrzöm meg az épségét, hanem magamnak. Elég igénytelenül nézne ki.Azokat mondjuk én sem értem, akik megveszik a telefont, utána első dolguk féltégla méretű ütésálló tokba rakni, meg azért dobnak rá még egy jó vastag fóliát is. Nagyon jól szoktak kinézni ezek a mobilok.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz
"Továbbá nem is értem azokat az embereket akik raknak...."
Abban igazad van, hogy a telefon fogása jobb tok nélkül. Vékonyabb, könnyebb, ha üveg hátlapú akkor érzed az üveget. Én ezért szeretem a belebújtatós tokokat (kár, hogy kiment a divatból), abból otthon ki lehetett venni.
2 éve én a 2 napos új telefonomnál követtem el azt a hibát, hogy nem raktam rá egy szilikon tokot, 30 centiről a kavicsos betonon landolt, kicsúszott a kezemből fotózás közben. Szerencsére "csak" az üveg hátlap lett pókhálós, de kb utáltam magamat, hogy hogy lehetek ekkora barom, hogy nem vettem rá egy tokot. Pedig előtte egy telefonomat se ejtettem le, vagy törtem össze."Másoknak akarják megőrizni a telefon eredeti designját, közben ők meg semmit nem éreznek és alig látnak belőle valamit?"
Nem másnak, hanem egy makulátlan állapotban lévőt szerintem akár 5-10 (vagy több) ezer ft-al többért is el lehet adni, mint egy pókhálósra tört, vagy agyon karcolt telefont, ez a használt piacon pedig jelentős lehet.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Noukoum
veterán
válasz
South Velen #78 üzenetére
A többség rak. De azért ma is sikerült valami semmibe belekötni.
És igen, vicces olvasni hogy ilyen meg olyan a hátlap miközben utána azonnal tokot vagy fóliát rak rá az illető. A “tudat” a lényeg.
De számítson a külseje ezt senki sem mondta, de ha azt mondják hogy -30e de jó minőségű műanyag a hátlap lesz üveg helyett, simán benne lennék.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Tuomas
addikt
válasz
South Velen #66 üzenetére
Az üveggel egy baj van. Törik. De nagyon.
Szerintem az a71 minősége elég jó, előtte két telefonom is üveg hátlappal rendelkezett, de mivel állandóan tokban kellett tartani, ebből semmi nem jött át.
Persze a mostani is kap egy tokot, így gyk édes mindegy, mert csak a tokot fogom taperálni.We were here
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szép, gyors és sokáig bírja, mégis elfelejtette az S10 Lite mindazt, amit ma már kedvező árú elődei a legjobban csináltak.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest