- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-02-01 (Frissítés: 2024-02-22) [Android 13]
TMH (Telekom) - 2024-02-01 (Frissítés: 2024-02-22) [Android 13]
Felhasználók fotói a Galaxy S10 Lite-tal
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
Donki Hóte #103 üzenetére
A legkarcolhatóbb, leggagyibb tapintású, ráadásul kinézetben is igénytelen ahogy üvegnek akar látszani.
Nokia Lumia féle (nem glossy) műanyag lenne a legjobb, de az már nem menő, mert nem csillog.
-
DraXoN
addikt
válasz
Donki Hóte #105 üzenetére
szerintem, hogy általában a fényes műanyagon könnyen meglátszik a karc (és az új lenyomat).
-
Noukoum
veterán
válasz
Donki Hóte #103 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem rossz sőt.
-
kekedi
senior tag
válasz
Donki Hóte #41 üzenetére
És majd jönnek a most “ennyibe kerül az S10“ kommentek. Most ennyibe. 1 évvel ezelőtt ők is nagyon drágák voltak. Csak ezt sose veszi senki se figyelembe, hogy ez a nyitó ára. Nem kötelező most megvenni.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Donki Hóte #20 üzenetére
Jóárasítva...
Telenornál M-es csomagban az A71 jelenleg 92 ezer.
A Note 10 Lite (kb. ennyibe fog kerülni az S10 Lite is) meg 139.
Abszolút nem éri meg a felárat. Főleg úgy, hogy 160-ért már S10 van.
A Samu logikáját amúgy értem. Mivel az S / Note árak kilőttek az űrbe, így akartak valamint az A széria meg a nagyok közé. -
Tuomas
addikt
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
Így pontosabb, igen. Nekem nem érne meg annyival többet, emiatt a két dolog miatt, a fotók minősége nálam amúgy is sokadrangú (bár a szuperlassítás funkció az baromira tetszik
).
Két éve az A8 2018-at is ilyen áron vettem, ugyan annál a szolgáltatónál ahhoz hasonlítva ez az ár az a71-ért jobban megérte mint anno az a8-ért.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Donki Hóte #20 üzenetére
Igaza van pedig. Gyakorlatilag csak a prociban jobb az S10 Lite, (meg gyorsabb töltést támogat, de a dobozba ugyanolyan töltőt csomagolnak melléjük) ami nem igazán ér meg harmadával több pénzt. Mire az S10 Lite jóárasítva lesz, az A71-nek is tovább csökken az ára.
Ráadásul az A71-ben van egy plusz mélységszenzor, és támogatja a 960fps lassítást is, van benne rádió és jack csatlakozó is, az S10 Lite-al szemben. -
Tuomas
addikt
válasz
Donki Hóte #20 üzenetére
Már miért bánnám, miben tud többet az s10 lite, ami indokolja ezt a felárat?
Mert ugyebár nem csak az s10 lite/note 10 lite ára csökken majd, hanem az a71-é is, kvázi az árkülönbség ha nem is lesz ekkora, de maradni fog közte, nem hiszem, hogy 150 alá bemegy mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szép, gyors és sokáig bírja, mégis elfelejtette az S10 Lite mindazt, amit ma már kedvező árú elődei a legjobban csináltak.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest