- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2023-02-21) [Android 13]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2023-02-19) [Android 13]
Felhasználók fotói a Galaxy S10 Lite-tal
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Hamarosan biztonsági frissítés várható a készülékre, G770FXXS9HXA1 verzióval.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Ronan968
tag
Tegnap kijött az One ui 5.1 frissítés
-
Ronan968
tag
Sziasztok! Ma kérdeztem a Samsungot, hogy az S10 lite részt vesz e a Regalaxy programban és igen részt vesz!
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Asszonynak vettem egy ilyen készüléket a lassú A50 helyett. Azért ezt, mert nagyon olcsón találtam (nettó 55e ft) és ezért az árért még ez a hardver ma is korrekt bontatlan csomagban.
Viszont a sok raktározás miatt gondolom koppra merült az akku. Meddig kell ilyenkor tölteni, hogy be lehessen kapcsolni? Lassan 2 órája töltőn van és csak a töltés visszajelző világít a kijelzőn, bekapcsolni nem engedi. -
szemy94
senior tag
válasz barcsajani #715 üzenetére
Igen, mert a stabilizátor ugrál előre-hátra olyankor, ebben ugye még erősebb "Super Steady OIS (amúgy néha tényleg jól jön ha jó a fényviszony, akkor ebben a módban videózok, persze nagyon ritkán szoktam) , lehet pont ez a baja, de az az érdekes, hogy ha ki-be kapcsolom a szuperstabil módot például, akkor amikor ki kapcsolom akkor ugrál, nem akkor, amikor be van kapcsolva, tehát az sem megoldás, hogy kikapcsolom, főleg, hogy általában egy gyors fotóra kell, nem videóra, de fotó módban is csinálja.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Magnat
veterán
válasz barcsajani #715 üzenetére
Nekem is csinálta (közben váltottam S21+-ra, de családon belül adtam tovább), majd megkérdezem, milyen gyakori mostanság... De érdekes, h ennyire típusjelenség.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
szemy94
senior tag
Nektek csinált már olyat a kamera, hogy elindításkor beremeg a stabilizátor? Nekem nagyon ritkán csinálta eddig, most szinte minden indításkor, van, hogy fél, de van, hogy 3-4 másodpercig is csak remeg.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
őstag
Itt a várva várt android 13!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
törölt tag
Spanyolban már kijött az Android 13 frissítés: [link]
-
barcsajani
tag
Két év után elég jól bírja még most is az [akku].
S23U + M51 + Galaxy Watch 3 Titanium + Buds
-
Ronan968
tag
Szóval ez az első Samsung telefonom, előtte LG illetve Sony volt. Ennél érzem azt, hogy még 2,5 év után se akarom lecserélni, teljesen gyors, aksi is bírja és erre még az android 13 is várható! Szóval nem bántam meg, hogy anno ezt választottam.
-
agent11
tag
Sajnos leejtettem a telefonomat és megrepedt az üveg a kijelzö fölött. A kijelzőnek nem esett baja, csak hajszálrepedések vannak az üvegen, durván az előlapi kamerától kiindulva. Tudtok olyan helyet vagy esetleg valakit itt a fórumon aki tud csak üveget cserélni nem horror áron?
[ Szerkesztve ]
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az S10 széria többi tagja átáll negyedéves frissítési ütemre, az S10 Lite és az S10 5G marad havi frissítésben.
-
bodeesz
tag
válasz csonkadavid #699 üzenetére
Ha a beállításoknál rákeresel az extra szóra, ott meg fog jelenni az extra elsötétítés. De a státuszból lehúzható menüben is kapott gombot.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Kijött a TMH-ra a márciusi biztonsági frissítés.
-
szemy94
senior tag
válasz csonkadavid #691 üzenetére
S9 nem ilyen. Tudom, ha feljebb veszem a fényerőt jó, de este pont az a lényeg, hogy ne legyen annyira fényes. Meg az a baj, ha egyszer rá áll a szemem valamire, onnantól nem tudom nem észrevenni
[ Szerkesztve ]
-
csonkadavid
tag
Nyugi mind ilyen. Ahogy az S20 -ak is. Valamelyik jobban van amelyik kevésbé. Ha feljebb veszed a minimum fényerőt akkor nem lesz olyan. Oled sajátosság.
Google be beírod hogy amoled green tint. Képek között fogsz csak igazán durva dolgokat látni.
Minden kijelzőnek van hátránya.[ Szerkesztve ]
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Sammobile szerint elképzelhető, hogy az S10-es szériából a mi készülékünk egyedüliként megkapja az Android 13-at.
-
szemy94
senior tag
Megtudná nézni valaki, hogy a kijelző nála is ilyen-e?
Legjobban szürke színnél jön elő sötét módban beállításokban, vagy például play áruházban. Most volt cserélve a kijelző garanciában, de még mindig ilyen.
[link]Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
pihus72
csendes tag
Megjött a márciusi frissítés.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Lehet, hogy nem kapjuk meg a One UI 4.1-et?
Kapcsolódó hír: Elkezdett One UI 4.1-re frissülni az S10 és a Note10 széria isÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz anonymus89 #677 üzenetére
Még ezek is elég jó áron vannak:
DC Comics folyadékos hátlap Samsung Galaxy S10 Lite készülékhez, csillámos arany, Bat Girl 007 - 390 Ft
Samsung álló, aktív flip tok Samsung Galaxy S10 Lite (SM-G770F) készülékhez, fehér - 1090 FtÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
pihus72
csendes tag
Jó a minősége ennyiért nagyon megéri.
-
anonymus89
addikt
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Kijött a TMH-ra a februári biztonsági frissítés.
-
szemy94
senior tag
válasz csonkadavid #674 üzenetére
Alapból azzal jött a 12 XEH-re, szóval valószínűsíthető volt, valamivel gyorsabban elvileg jön a januári biztonsági is.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz csonkadavid #672 üzenetére
A XEH-ből is már kettő 12-es verzió jött ki.
-
csonkadavid
tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz csonkadavid #670 üzenetére
Ez a bosszantó, amikor a gyártó gyorsan kiadja, utána meg a szolgáltató tököl vele.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz csonkadavid #666 üzenetére
Még ma reggel sem talált frissítést a TMH-s készülékem.
-
szemy94
senior tag
válasz csonkadavid #666 üzenetére
Sammobile szerint sem jött még, 12.16 az utolsó
-
csonkadavid
tag
Van itt olyan aki a telekomtól vette a készüléket?
Még mindig nincs android 12?
Függetlenre már a következő update is kijött. -
Magnat
veterán
válasz csonkadavid #663 üzenetére
Köszi, tegnap éjjel fel is dobta magától, csak még tesztelni nem tudtam (olyan helyen vagyok ahol csak 1 wifi van )
-
pihus72
csendes tag
Szuper, nálam a Chrome hiba ezzel a frissítéssel megjavult.
-
Magnat
veterán
Én amit észrevettem, h a wifi hálózatokat sokkal nehezebben akarja észrevenni, ha megnézem mi elérhető, akkor időnként elég sokáig csak azt látja amire fel van csatlakozva, volt hogy egy perc is eltelt mire a többi bejött.
Illetve a Simplet is törölnöm kellett és újra feltenni, mert érintéses fizetésnél állandóan befagyott a tokenek letöltésénél.[ Szerkesztve ]
-
pihus72
csendes tag
Nálam minden tökéletes egyedül a Chrome böngészőnél vannak némi anomáliák.
-
Ronan968
tag
Sziasztok!
Nekem a frissítés óta többször eldobja a második simet,csak újraindítás segit rajta egy ideig.
Más is tapasztalt hasonlót? -
pihus72
csendes tag
Nálam gyorsabb lett a rendszer és lassabban merül a telefon.
-
szemy94
senior tag
Android 12 XEH OTA tölthető.
-
szemy94
senior tag
Nagyon jó a telefon igazából, de a kamera nem az erőssége, bár napfényben a szuper stabil mód elég jó, de ennyi. Jó a SOC, jó az akku, igazából meglep, hogy csak ennyit tud. Ha fele olyan hype/reklám lett volna, mint az S20FE-nek, akkor ez is egy nagyon sikeres készülék lenne szerintem.
Ui.: az A40 sem rossz, a mérete legalábbis, apámnak volt, de még mindig a családban van[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
Üdv!
Megtenné valaki nekem, hogy kipróbálna az S10Lite-n egy kamera programot? MotionCam app. Ezen belül a raw videó lenne a lényeges, amit felvétel után a manage-ben lehet kiexportálni. Sok *.DNG fájl lesz belőle amit PS/Lr/C1 vagy más raw hívóval lehet igazán megnézni. Tehát nem annyira pikpak a működése és elég tárhely igényes. Az lenne a kérdés bírja e stabilan a 25/30fps-t (ezt a manage-ben elvileg jelzi) és a videónak, vagyis a képkockáknak van e zöldes tint-je, vagy zöld sávok, vagy más képhiba? A nem Snapdragon-os Soc-n framedropol, ez viszont Sd. -
Magnat
veterán
-
szemy94
senior tag
Szürke színnél alacsony fényerőn másnak is zöldül a kijelző?
Play Áruházban a legkönnyebb tesztelni, de beállításokban is feltűnik, este jobban lászik.
videóMi13T, S9, xBox One S 1TB
-
szemy94
senior tag
Sajnos ez a készülék kicsit másképpen van kezelve, S10, S10e, S10 Plus, meg azt hiszem az S10 5G az "S10 család". Ha megnézed azokat a cikkeket, a részleteknél már kitértek erre, sok helyen a Lite-ot meg sem említik. De előzetesen azokra is februárt mondtak, ahogy erre is, szóval bármi lehet, viszont Sammobile-on egyenlőre csend van a Lite felől.
Például [link] ebben a cikkben meg sem említik a Lite-ot.
-
Ryoo
senior tag
Onnan vettem és olvastam, hogy minden hírportál annyit írt, hogy az s10 széria megkapja, s10 lite-ot külön sehol nem lehetett olvasni. Ezért mertem feltételezni, hogy megkapja ez is most, mert abba a szeriába tartozik. De nekem nem sürgős, csak érdeklődtem.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
szemy94
senior tag
-
Ryoo
senior tag
Az Android 12 senkinél sem elérhető még? Papíron a 2 ünnep között kellett volna megkapnunk.
-
Ryoo
senior tag
Más kapott októberi security patchet?
-
Zoli1222
őstag
válasz Zoli1222 #627 üzenetére
Sziasztok ismét!
Holnap viszem gariztatni a telót. Csináljak egy gyári visszaállítást a biztonsági mentés után? Vagy talán nem fognak a telóban kutakodni?
A másik, h 70000huf-ért beszámítanák csere esetén. Szerintetek érdemes lehetne egy A52s 5G-re becserélni? (6/128)
Köszi! -
Magnat
veterán
Üdv,
azzal találkozott már vki, h a fényképezőt bekapcsolva nincs egyből fókusz és a kamera AF motorja nyekergő hangon dolgozik, aztán élesedik a kép?
-
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Látom kicsit le van halva a topik, de hátha! Nincs egy éves a telefon, de alul és felül a navigációs és infó sáv már kezd beégni. Esetleg ezt tudom garanciálisan javíttatni? Ha igen akkor hova vigyem? Az euronicsba ahol vettem vagy egy samsung storeba? A válaszokat előre is köszönöm, ha lesz persze!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Google bevezeti a Zárolt mappát, ami Samsungnál már évek óta van. És a Samsung Biztonságos mappa nemcsak képeket kezel.
-
szemy94
senior tag
Edigital-nál nagyon olcsón vannak most tokok, gyári 590, S-view gyári 890. Én rendeltem is tartalékba mindkettőből.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok.
Nagyjából 2 hónapja használok egy ilyen telefont, ami egy S7Edge-t váltott. Lényegesen gyorsabb annál, de van pár dolog ami hiányzik ebből nekem. Az egyik ilyen az értesítő led. Van valami megoldás arra, hogy energiatakarékos módban is láthassam, ha hívtak/üzenetet kaptam? Jó lenne a teljesen kikapcsolt képernyő (óra sem kell), de értesítés esetén kiírhatná vagy valami módon jelezhetné, hogy helyzet van.
Erre van valami mód?Illetve root-olni próbálta már valaki? AdAway-t használok és VPN-ként futtatva macera folyton a wifi/gsm váltás. Illetve jó lenne a kamera shuttersound-ot is kikapcsolni, hívás rögzítést bekapcsolni. Gondolom erre a root lenne a megoldás, ahogy anno S7E esetében.
-
-
Ronan968
tag
Nagyon lehúzták ezt az S10 liteot, talán ha S10 FE lett volna a neve, nagyobb sikere lett volna, pedig egy nagyon jó kis okostelefon lett.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Kijött a májusi biztonsági frissítés.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A márciusi frissítés óta úgy tűnik, hogy agresszívebb lett a memóriakezelés. Futtatok ilyen Speed Metert, ami a státuszbáron jelzi az adatforgalmat. A frissítés óta 1-2 órán belül lelövi a futását, pedig korábban ilyet 1-2 hetente csinált csak.
-
szemy94
senior tag
válasz csonkadavid #606 üzenetére
Nekem sincs bajom a telefonnal, de frissítés óta ez fenn áll. Egyébként tökéletes készulék.
Nagyon nehéz megfoghatóan, pontosan leírni, de a lényeg, hogy legyen az AOD 10 másodperces érintésre állítva, mellé az ujjlenyomat ikon bekapcsolva, és (amit azóta tapasztaltam ki) a telefon lezárása utáni ELSŐ AOD megjelenítés bugos, ha egyszer megérintem, befagy, nem tűnik el, ha mégegyszer rányomok, utána jó, és működik a 10 másodperces megjelenés (volt, hogy 2 perc telt el, 8:44-ről 8:46-ra váltott az óra). Remélem legalább érthető a hiba (ha nálad nem is jelentkezik, hátha valaki találkozott már ilyennel), nagyon sokat próbáltam állítgatni, AOD adatait törölni, újraindítani a telefont, de megmaradt ez a bug.
[ Szerkesztve ]
-
csonkadavid
tag
Ezzel nem találkoztam, viszont ez az első telefonom ahol durva hibát soha nem tapasztaltam. Ahogy kivettem a dobozból azóta teszi a dolgát. Nem volt soha factory reset, csak a havi frissítésekkor van újraindítva és mindig hibátlanul teszi a dolgát. Kiforott, jó termék részemről marad amíg szét nem esik.
-
szemy94
senior tag
A One Ui 3.1 frissítés után egy hibát véltem felfedezni, ami arról szól, hogy ha teljesülnek ezek a feltételek:
-Always On Display be van kapcsolva, érintéses, 10 másodperces működésre,
-melle be van kapcsolva, hogy az ujjlenyomat ikon jelenjen meg az Always On Display-en,
akkor a 10 másodperces ütemezés nem működik, van, hogy 1 perc után éltűnik az AOD, de 1 másodperc alatt újra megjelenikMi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Megjött a márciusi frissítés.
-
Magnat
veterán
Nekem GBoard szótárhoz ha alkalmazásból gépelve akarok hozzáadni akkor vmi olyasmi üzenetet dob, h elértem a karakterek maximális számát, illetve a Messenger Lite-ot képtelen vagyok rávenni h a default értesítési hangon jelezzen, először a Spaceline nevű hangot adta, restart és app reinstall után a sima pittyenést (nevét nem tudom) ... FR-t nem csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
szemy94
senior tag
válasz csonkadavid #601 üzenetére
Most, hogy mondod, már január 4-el is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest