-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
válasz
attila132% #2343 üzenetére
Próbáld ki ezt, nekem segített!
-
Endr00
aktív tag
válasz
attila132% #2347 üzenetére
Nem vettem még le, de gondolkodok rajta, mert teljesen inkonzisztens így a dolog.
-
Endr00
aktív tag
válasz
attila132% #2343 üzenetére
Szedd le és próbáld úgy. Nekem is elég bizonytalan. Ha picit nyirkosabb a kezem, akkor sima ügy, ha száraz és csúszik, akkor csak erős nyomás után ismeri fel.
-
twinkiecz
tag
válasz
attila132% #1859 üzenetére
Én 5t-ről váltottam S10 Plus-ra, az 5t-n sokkal gyorsabb és simább volt a rendszer, ráadásul akkumulátor időben és ujjlenyomat olvasóban is sokkal jobb.
-
kelzsoca
félisten
válasz
attila132% #1865 üzenetére
A legtöbben azért a személyes "találkozás" után döntik el, hogy megfelelő -e a készülék, vagy sem, ez mellett fontosak a felhasználói visszajelzések is, de mindenki másra, és másképp használja a készüléket, így ezeket a visszajelzéseket érdemes a helyén kezelni.
Amennyiben van rá lehetőség, online rendeld meg a telefont, és a vásárlástól való elállással be vagy biztosítva, ha mégsem azt hozza, amit elvársz tőle, két hét elegendő kell legyen erre.
-
Bossi
őstag
válasz
attila132% #1870 üzenetére
A "nyers" androidnál nem lesz jobb semelyik gyártő által megpiszkált android, ez biztos.
Saját tapasztalat Pixel 3 4GB ram, előző generációs processzor bőven olyan vagy gyorsabb mint az S10. -
Endr00
aktív tag
válasz
Én egy OP 3T-ről váltottam. A sebesség sokkal jobb, legalább is az appok nyitása meg a scroll sokkal jobb. Néha azért vannak röccenések. Pl az app lista felhozásakor néha minimálisan is, de beszaggat. Amúgy összességében fluid. Ami engem is idegesít picit, hogy még mindig nem érte el az android az ios "smoothságát". Pedig csúcs hardver, csúcs memóriával és háttértárral se tud olyan szépen futni, mint az iphone-ok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Fáradj be egy Samsung kereskedésbe, vagy bármely forgalmazóhoz, ahol ki van állítva a készülék, és nyomkodd meg a telefont, és össze tudod hasonlítani az Oxygen OS sebességével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest