- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Hali!
Igen, ezeknél a telóknál egy kijelző csere gazdasági totálkár. Kijelző plusz ház az S10-hez 85-től kezdődik. Ha a kijelződ nem sérült, csak az üveglap, akkor az üveget ki tudod cseréltetni. Az az S10-hez 42-45 körül van. Az mondjuk kicsit zavaró, hogy maga az üveglap amit ténylegesen cserélnek kb 4e Ft.. Annyit tudsz megkerülő megoldásként még tenni ,hogy veszel UV ragasztós kijelző védő fóliát. 2-3e Ft. Az elég jól eltünteti a kijelző üveg sérülését, egyben tartja a kijelző, de persze látszik azért valami utána is.. Én egy Bp belvárosi teló szervízben kaptam "kis hibás" kijelzőt 30-ért. Pixel hiba folt az első felén a kijelzőnek. Ennyit még megért. Amúgy az előző zárlatos kijelző is onnét volt, amivel szétszoptam magam.. Szóval nem tudom, hogy merném-e összességében ajánlani a helyet.. -
migabi24
nagyúr
-
sgeza
veterán
Én egyetértek dkovizolival! Ha visszavonták, akkor már inkább ne tedd fel! Ilyenkor elég hamar szokott jönni a javítás, lévén, hogy hivatalosan ki volt adva, ezért sokaknak már fent van (nem mókolva, hanem teljesen legálisan is).
Én azt tippelem, hogy néhány napon belül, de max 1-2 hét múlva jönni fog a javítás. -
dkovizoli
addikt
Szerintem ne. Ha már hivatalosan is visszavonták, akkor ne. Ezek szerint sokaknál gondot okozott. Rengeteg embernél nem, én pl végig is bétáztam és semmi bajom nem volt közben sem, de gondolom oka van a frissítés leállításának. Feltételezem, hogy aki már felrakta, nem fog visszamenni és majd mi is kapink valami javítócsomagot, függetlenül, hogy van gondunk vagy sincs. De akárkinél lehet ezek szerint probléma.
-
gabber01
addikt
Repülő üzemmódban éjjel, 7 óra alatt 2%-ot csökkent. Szóval ez azt jelenti, hogy a cella készenlét elég sokat eszik, ami béna.
Valószínűleg hely függő, talán még tok függő is, bár egy gyári bőr tok nem hiszem hogy sok vizet zavar. Nem katasztrófa, de azért fura, hogy nem tudják vagy nem akarják megoldani. -
csaba1203
addikt
-
gabber01
addikt
A színek egy dolog, még meg is szoknám.
Nagyobb gond, hogy ahogy nézegetem egyre másra azon kapom magam, hogy önkéntelenül is visszagorgetek és torolgetem a kijelzőt, hogy biztos koszos, mert helyenként homályosak kicsit pl a betűk. De nem koszos, távolról sem. Egyszerűen kis foltokban itt ott nem olyan éles a kijelző, már már homályosak a betűk kontúrjai és fakóbbak is.
Lehet ez egyedi, de nálam ez tűnik fel nekem. -
JoeCockBill
senior tag
ez olyan dolog szerintem hogy ki mihez szokott. egy régebbi extrém módon túlszaturált samuhoz képest valóban fakó lehet.
ha valaki megszokja hogy 12 cukorral issza a kávét, nem fog ízleni neki 2 cukorral.
egyébként színhelyes kalibrált monitoromhoz hasonlítva kijelenteném hogy nem fakó, sőt élénk módban még bőven túlszaturált az s10+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest