- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
ImpersonatoR #14418 üzenetére
Dex station nélkül eddig is ment simán usb-c/hdmi kábellel.
-
bigsee
addikt
válasz
ImpersonatoR #14418 üzenetére
Nekem lejött onna, igaz angol nyelvű...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
ImpersonatoR #14344 üzenetére
Miről maradtam le, hogy most mindenkinek XEH lett?
Nem az volt, hogy csak BTU lehet? -
sgeza
veterán
válasz
ImpersonatoR #14344 üzenetére
Így teljesen király mindkettőtöknek! Simán fog jönni a frissítés. Gyári alaphelyzet után marad elvileg így.
Dinnje: ha beteszel a 2. helyre te is egy magyar SIM-et, akkor az is átvált xeh-re, mint a többieknek.
-
Almonen
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #14311 üzenetére
Én már csak makacsságból megvárom amíg frissítenek 😂
Kivétel ha ennyi idő után adnak egy júliusi romot, mert akkor én is felteszem a XEH-et.
Amúgy ez mindent elárul az ott dolgozókról hogy teljesen alkalmatlanok a munkájukra, nem az én hibám.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #14311 üzenetére
Én is azért csináltam meg, ez nem állapot tényleg hogy hónapokig kell várni egy frissítésre. Gyorsan megvolt egyébként. Annyi hogy letöltöttem a samfirmware programot és ott a telefon listában nem volt s10+, vagyis g975, nekem kellett bepötyögni de úgy rögtön kiadta a legújabbat.
-
icemad
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #11607 üzenetére
Alapból olyat sehogy. Kell hozzá külön kamera.
-
válasz
ImpersonatoR #11607 üzenetére
Ugyanaz a kettő.
-
noxon
őstag
válasz
ImpersonatoR #4890 üzenetére
Én sem értem, miért áradozik mindenki a Buds-ról. Nálam többen is panaszkodtak, hogy alig hallanak, torz a hang, mi ez a szar hang kérdezték, stb... Biztos az enyém volt hibás, vagy rossz a telefonom....
-
guriga1234
addikt
válasz
Nekem a gyári füles nem jött be, könnyen kiesik a fülemből, a Buds viszont teljesen stabil.
-
Grenczii
tag
válasz
A vezetékes és a buds között az egyik legnagyobb különbség hogy a buds sokkal jobban kizárja a külső zajokat és szerintem ezért jobb és nincs útban a kábel.Nekem billentyűzet egér minden vezetékmentes ne legyenek útban a kábelek.Ki mennyire audiofil.Ha nincs szükséged a vezetékmentességre nincs rá igény add el.
Akksi nálam podcast hallgatás közben óránként merül max 20%ot , igaz nem full hangerőn hallgatom de 5 órát kibír biztos.Én nem előrendelten telefonhoz kaptam már legalább 2 hete megvan és megért nekem 90 euro ebayről. -
Jakesz
addikt
válasz
Ez egy bluetooth füles, és mint tudjuk, ezeknek nem az a lényege, hogy tökéletes hangminőséget produkálnak, tökéletes basszussal. Átlagos hangzást nyújt, amely egy átlagfelhasználónak tökéletesen megfelelő, és mivel sokan vezetékes fülesről váltottak erre, ezért érthetően sokan el vannak alélva tőle, hiszen nincs több gubancolódás, és futurisztikus az egész.
-
beteg
őstag
válasz
Zene közben 1,5 órát bír. Annyira közel sem szar, de a vezetékest meg sem közelíti.
A 30 ezer szerintem túlzás, én egy huszast adnék érte. Megvárom. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
ImpersonatoR #4668 üzenetére
Így van. A TMH eddig február-on volt, most a márciusi csorog lefele.
-
Valkűr
addikt
válasz
Ne kavarjuk a melegvizet. Ha most vetted gondolom a Marcius 9-es Frissites megy fel rá. Nézd a verzio szamokat, elsore engem is megzavart.
-
gilfoyle
őstag
válasz
Az ujjlenyomatolvasó sokkal jobb lett, nem kell annyit vacakolni vele, az akkuidőről is írják, hogy javult...
-
válasz
ImpersonatoR #4353 üzenetére
Nem mágneses és nem is kell odatapadnia az előlaphoz.
-
dkovizoli
addikt
válasz
ImpersonatoR #4353 üzenetére
Az eleje üveg. Hacsak nem üvegmágnes, akkor normális. Én az 8-asokra vettem még és azok sem tapadtak természetesen. Ez egyébként nem rossz ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged