-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
-
mSchumi87
senior tag
válasz
misi111 #6686 üzenetére
En 25-30% mar ra szoktam tenni toltore. Semmi baja nem lesz ha hamarab vagy kesob teszed ra. Csak ne hagyd teljesen lemerulni, szerintem minel hamarab teszed ra annal jobb es persze nem muszaj 100% se toltened. De szerintem itt 10 emberbol mind a 10 mashogy csinalja ugyhogy ezt csak a magam neveben irom hogy en igy szoktam
-
prisz
senior tag
válasz
misi111 #6473 üzenetére
Megnyugtatlak, nem a te hibád. Nem az antutu "gyilkolta" szét az akksit. Van egy qrva jó és gyors telefonod, bivaly SoC-al, szenzációs szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal, de sajnos alulméretezett akkumulátorral. Sokan majd kritizálnak ezért, de akkor is ez az igazság. Ide minimum 4-4500-as akksi kellene, és rohadtul lesz@rtam volna, ha 1-1,5mm-el vastagabb a telefon...
-
prisz
senior tag
válasz
misi111 #6469 üzenetére
Köszi @misi111
Akkor a helyzet egyértelmű. Nulla használattal, voip,social (no volt egy kis fortnite az elején, meg a végén) kb. sz@rrá merült az akku. Az AoD pedig nagy szívfájdalom, mert rohadt sokat fogyaszt. Persze nem kellett volna talán kihagyni az értesítési ledet. Gondolom már nem fért bele a 250k-s árba... -
tabasco
csendes tag
válasz
misi111 #2038 üzenetére
működik, de nem folyamatosan jelez amíg fel nem oldod a telót, hanem csak x másodpercig, 3 féle időintervallumot választhatsz...
tehát ha kimész wc-re és 10 perc múlva érsz vissza, továbbra sem fogod tudni h érkezett-e vmi a telóra, csak ha ráböksz
(illetve akkor tudhatod még, ha Always On kijelződ folyamatosan be van kapcsolva, mertakkor láthatod kis ikonban, ha történt vmi vagy kaptál üzit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Garmin topik
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest