Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyborg X
tag
válasz
tt124307 #22876 üzenetére
Kizártnak tarom azt, hogy a telefon korossága miatt lenne lassú, mert akkor a már megnyitott programok is akadoznának. Ha a korossága és a mai alkalmazások hardver igénye lenne ok, akkor a saját alkalmazásainak, pl. a galériája, vagy más saját előre telepített programnak nem volna szabad nehezen megnyílnia. Az egész telefon minden utasításra lassan reagál. De ez nem is érdekel.
Ami érdekel: olvasgattam a kezdeti romolgatásokról, hogy format datára hajlamos volt elszállni. Ez rendszer függő volt, tehát a régebbi GB-ék voltak ilyenek, és a JB-nél már nincs ez a veszély, vagy kell-e egyáltalán ez a cwm-es mókolás, vagy csak simán odinnnal újra szoftverelni? Mert az S4-nél nem recoveryztem, hanem csak odinnal újrahúztam. -
cyborg X
tag
válasz
tt124307 #22876 üzenetére
De más alkalmazásokat meg enged telepíteni? Nem értem ezt a tárhely gazdálkodást, hisz 10GB fenmaradó van még belső tárhelyen, és majdnem 2GB memóriakártyán.
Van egy S4-esem, az biztos, hogy ég és föld, bár egész jó belsőt kapott a NOTE, de még is csak egy nagyra nőtt S2, amit meg ha belegondolok, már kézbe venni is "ciki" amellett, hogy nem vagyok egy trendiskedő, de ismerve azon képességeit és a mi készülékeket, valóban használhatatlan.
Akkor androidon is él, az ami win-en, hogy egy xp már haldoklik a mai programok alatt? -
pall.gergo
tag
válasz
tt124307 #22779 üzenetére
Húú Nagyon frankón összeírtad. Köszönet érte.
A "PhilZ-cwm6-XXLT6-XSA-5.06.1.tar" Kernelt az ODIN-ban a PDA-hoz tallózom ügye?
Valamit ahogy írtad neked nem látta a belő memóriát.
Akkor az úgy is megoldható, hogy a CWM recovery megvan, és még a fent lévő gyári rendszerből megnézem minden frankó-e a belsővel?Valamint ha nem tetszik Odinnal vissza a gyárit? Ott is a PDA-hoz tallózom ügye?
http://androidxda.com/samsung-galaxy-note-gt-n7000-stock-rom
Itt találtam Gyári Telenort.
A kernel gondolom az is okozhat gondokat főleg hogy nem gyári romhoz van kitalálva. Arra mi a megoldás ha vissza szeretném teljesen állítani?
-
-
Luser2000
addikt
válasz
tt124307 #1788 üzenetére
A PC változtatása FULL WIPE (teljes törlést) hajt végre!
Így egy belakott készüléknél lefuttatni mentés nélkül sok bosszúságot okozhat.Ilyenkor a beállított PC-nak megfelelő beállítások és régiónként / piaconként eltérő esetleges szoftver installálások futnak le.
A magyar PC-ok (ha jól emlékszem):
XEH - ez a független készülékeké
TMH - T-Mobile Hungary
PAN - Telenor
VDH - Vodafone HungaryEzekkel akkor "érdemes" bíbelődni, ha eredeti állapotra akarod visszaállítani (pl. szerviz / garanciális ügylet miatt).
Ha neked KOR a PC, akkor ott valamit már buheráltak rajta (ha úgy vetted itthon, hogy magyar forgalmazói garanciás készülék).
-
Luser2000
addikt
válasz
tt124307 #1783 üzenetére
A készüléken beállított Product Code alapján megnézi a Samsung szerverén, hogy a feltöltött FW verzióhoz van-e (a PC-nak megfelelő) frissebb verzió. Ha van, akkor működik az OTA / KIES frissítés.
Pl. ha ODIN-al felteszel valamilyen (nem az eredeti FW PC-jának megfelelő) ROM-ot és az nem tartalmaz (a CSC fájlban / szekcióban) olyan PC-ot amihez van frissítés, akkor nem működik sem az OTA, sem a KIES frissítés.
Röviden: megfelelő ROM és ahhoz "passzoló" PC beállítás szükséges.
(Azt nem tudom, hogy IMEI szám ellenőrzés is fut-e ilyenkor. Lehetséges, hogy az OTA és KIES frissítésnek még feltétele az is, hogy az IMEI számnak megfelelő "régiós" FW legyen feltöltve és megfelelő PC legyen beállítva).
ODIN ezek nélkül is működik, nyilván.
(Remélem érthető voltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest