Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Hú! De kihalt ez a hely.
Nem bírtam ki, tegnap este elővettem a telefont, gondoltam bejelentkezek, és a legszükségesebb beállításokat elvégzem.
Meglepődve tapasztaltam, hogy 5.0.1 rom volt rajta, tehát annak a tervnek, hogy 4.4.4-en maradok, már eleve lőttek.
Mielőtt sim kártyát tettem volna bele, és a wifire kapcsolódtam volna, beléptem, és kikapcsoltam az automatikus szoftver frissítést.
Persze hiába volt kikapcsolva, folyamatosan dobálta az arcomba, hogy töltsem le, töltsem le.
Mivel ezzel nem tudtam mit kezdeni, és a 4.4.4-es álmomnak már úgy is mindegy volt, így hagytam, hogy frissítsen. Négyszer frissített az este. Egy ~1300 MB-os, és három ~360 MB-os frissítést szedett le, mire megnyugodott.
Egyszerűen nem tudok megbarátkozni a névjegyeknél a kontaktok fotóival. Mi a f@szért találták ki et a nagyítóval nézhető kör alakú fotót, én nem tudom.
Miért nem volt jó, hogy a kontaktok fotói négyzetben, normális méretben látszanak.........,!
Éjjel egykor kapcsoltam ki a telefont, utána a nexus5 kijelzője egy gagyi telefonnak látszott. Persze stabilitásban nem tudom veri-e majd a régi telefonomat, de egyelőre tetszik az note edge.Tegnap előtt az amcsiktól rendeltem egy eredeti flip tokot is, ha megjött, majd lefotózom milyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő