Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Hú! De kihalt ez a hely.
Nem bírtam ki, tegnap este elővettem a telefont, gondoltam bejelentkezek, és a legszükségesebb beállításokat elvégzem.
Meglepődve tapasztaltam, hogy 5.0.1 rom volt rajta, tehát annak a tervnek, hogy 4.4.4-en maradok, már eleve lőttek.
Mielőtt sim kártyát tettem volna bele, és a wifire kapcsolódtam volna, beléptem, és kikapcsoltam az automatikus szoftver frissítést.
Persze hiába volt kikapcsolva, folyamatosan dobálta az arcomba, hogy töltsem le, töltsem le.
Mivel ezzel nem tudtam mit kezdeni, és a 4.4.4-es álmomnak már úgy is mindegy volt, így hagytam, hogy frissítsen. Négyszer frissített az este. Egy ~1300 MB-os, és három ~360 MB-os frissítést szedett le, mire megnyugodott.
Egyszerűen nem tudok megbarátkozni a névjegyeknél a kontaktok fotóival. Mi a f@szért találták ki et a nagyítóval nézhető kör alakú fotót, én nem tudom.
Miért nem volt jó, hogy a kontaktok fotói négyzetben, normális méretben látszanak.........,!
Éjjel egykor kapcsoltam ki a telefont, utána a nexus5 kijelzője egy gagyi telefonnak látszott. Persze stabilitásban nem tudom veri-e majd a régi telefonomat, de egyelőre tetszik az note edge.Tegnap előtt az amcsiktól rendeltem egy eredeti flip tokot is, ha megjött, majd lefotózom milyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch S9 45mm Midnight Cellular, extra szíjakkal, 98% akkuval
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest