Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Hú! De kihalt ez a hely.
Nem bírtam ki, tegnap este elővettem a telefont, gondoltam bejelentkezek, és a legszükségesebb beállításokat elvégzem.
Meglepődve tapasztaltam, hogy 5.0.1 rom volt rajta, tehát annak a tervnek, hogy 4.4.4-en maradok, már eleve lőttek.
Mielőtt sim kártyát tettem volna bele, és a wifire kapcsolódtam volna, beléptem, és kikapcsoltam az automatikus szoftver frissítést.
Persze hiába volt kikapcsolva, folyamatosan dobálta az arcomba, hogy töltsem le, töltsem le.
Mivel ezzel nem tudtam mit kezdeni, és a 4.4.4-es álmomnak már úgy is mindegy volt, így hagytam, hogy frissítsen. Négyszer frissített az este. Egy ~1300 MB-os, és három ~360 MB-os frissítést szedett le, mire megnyugodott.
Egyszerűen nem tudok megbarátkozni a névjegyeknél a kontaktok fotóival. Mi a f@szért találták ki et a nagyítóval nézhető kör alakú fotót, én nem tudom.
Miért nem volt jó, hogy a kontaktok fotói négyzetben, normális méretben látszanak.........,!
Éjjel egykor kapcsoltam ki a telefont, utána a nexus5 kijelzője egy gagyi telefonnak látszott. Persze stabilitásban nem tudom veri-e majd a régi telefonomat, de egyelőre tetszik az note edge.Tegnap előtt az amcsiktól rendeltem egy eredeti flip tokot is, ha megjött, majd lefotózom milyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elemlámpa, zseblámpa
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- Apple watch SE 2 44mm cellular ezüst /fekete megkímélt akku 100%
- Apple Watch 7 45mm Cellular Rozsdamentes Acél/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4415
- Apple watch Ultra 2 black edt. ÚJ csak beaktivált 2026.08.11. Apple jótállás
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest