Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CB

senior tag

Hú! De kihalt ez a hely.

Nem bírtam ki, tegnap este elővettem a telefont, gondoltam bejelentkezek, és a legszükségesebb beállításokat elvégzem.
    Meglepődve tapasztaltam, hogy 5.0.1 rom volt rajta, tehát annak a tervnek, hogy 4.4.4-en maradok, már eleve lőttek.
    Mielőtt sim kártyát tettem volna bele, és a wifire kapcsolódtam volna, beléptem, és kikapcsoltam az automatikus szoftver frissítést.
    Persze hiába volt kikapcsolva, folyamatosan dobálta az arcomba, hogy töltsem le, töltsem le.
    Mivel ezzel nem tudtam mit kezdeni, és a 4.4.4-es álmomnak már úgy is mindegy volt, így hagytam, hogy frissítsen. Négyszer frissített az este. Egy ~1300 MB-os, és három ~360 MB-os frissítést szedett le, mire megnyugodott.
    Egyszerűen nem tudok megbarátkozni a névjegyeknél a kontaktok fotóival. Mi a f@szért találták ki et a nagyítóval nézhető kör alakú fotót, én nem tudom.
    Miért nem volt jó, hogy a kontaktok fotói négyzetben, normális méretben látszanak.........,!
    Éjjel egykor kapcsoltam ki a telefont, utána a nexus5 kijelzője egy gagyi telefonnak látszott. Persze stabilitásban nem tudom veri-e majd a régi telefonomat, de egyelőre tetszik az note edge.

Tegnap előtt az amcsiktól rendeltem egy eredeti flip tokot is, ha megjött, majd lefotózom milyen benne.

Új hozzászólás Aktív témák