- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
vgabor777 #19101 üzenetére
hm
Akkor már ketten vagyunk, azóta nyomozom mi lehet, de egyenlőre csak mi látjuk/tapasztaljuk ketten a bolygón
Samsung szervizben azt mondták, hogy szoftveres dolog, így megoldás nincs.
régebbi romot érdemes kipróbálni, de én most nem foglalkoztam vele, mert annyi időm és kedvem nem volt, de mindenképp ki fogom próbálni a régebbi romok egyikét. Talán ott még nincs széthackelve a képHa egy tippem lehetne, szerintem olyan színkezelés szoftvert kapott a rendszer ami nem igazán erre a kijelzőre optimalizált, hanem a note 10 től felfelé
HDR stb. Ez csak egy tipp, de zöldes árnyalatot akkor kap egy megjelenítő, ha nincs annyi szín amennyit meg tudja jeleníteni
De ki lehet próbálni a youtube-on bekapcsolni alul hogy hdr- és megnézni hogy néz ki egy olyan monitoron ami nem támogatja
Na hát így, ahogy a mobilon .....
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged