- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-AD4M-
tag
válasz
-AD4M- #38536 üzenetére
Megtaláltam a megoldást az S-pen bugra (kihúzásnál nem jön elő a félköríves cucc vagyis a "Gyors funkciók" és a menüben ki van szürkítve a beállítási lehetőségek ), leírom, hátha másnak is hasznára válhat:
1) vedd ki a tollat
a Beállítások / Kisegítő lehetőségek / Látás menüben:
2) kapcsold be majd ki a "Kapcsoló alapú hozzáférés"-t
3) kapcsold be majd ki a "Zoom rámutatással"-t
4) a toll gombját nyomd meg, miközben a képernyő fölött van (látszik a kis kör) -
cyborg X
tag
válasz
-AD4M- #38381 üzenetére
Ok számtalan lehet, vírus támadási kísérlet, ami csak addig jutott, úgy szintén valami alkalmzás, bug...
Nekem ma a közelség érzékelőt hülyítette meg valami, ha eltakartam kikapcsolt a kijelző, pedig soha semilyen közelség kezelő program nem volt telepítve, pl. tokhoz. Miért bolondúlt meg? Relytéj.
Megoldás: újraindítottam és helyre jött.
Szóval első ízben restart, ha az nem hard reset, ha az nem factory reset, ha az nem, sw reinstall.Bár a mai androidok elvileg elég magasan védettek, de a mai alkalmazások is elég sok mindenhez szeretnek/szeretnének hozzáférni.
Amit kifejezetten imádok a 6 rendszerben, hogy szabályozható mi mihez férhet hozzá. Csak ha letiltom valamiről, pl. névjegyek, üzenetküldés, nem óhajt működni az app. Nem brilliáns?
-
-
Parallaxis
addikt
válasz
-AD4M- #35228 üzenetére
Ami a Samsungé az a touchwiz, konx, etc...
Vagyis a védelem amit kiiktatsz a root érdekében az a Samsung szoftvere.. Körbeértünk
Egyébként a root pont annyira legális, mint az unlock, csak éppen az unlock ellen ott a szolgáltatói lobbi, míg a root a gyártó érdekeit sérti és egyik gyártó sem akarja komolyan támadni a tech oldalakat, ahol az adott gyártóról és készülékeikről alakítják ki a cikkírók a véleményüket és ezzel nagyban befolyásolva az olvasótáborukat is. A szolgáltatókat ez nem érdekli, így keményen perelnek, míg a gyártók megoldják ezt házon belül a garancia törlésével.
-
b.bela1
őstag
válasz
-AD4M- #35228 üzenetére
Humbuk az egész. Nem lehetne a kirakatban világméretű internetes közössége a rootolásnak, ha nem lenne meg a megfelelő jogi háttere.
Ha majd tényleg nem lehet, meg fogjuk tudni.
Az biztos!
Mellesleg a samsung koreában gyárilag nyitott telókat is árul. Utána lehet nézni... -
Parallaxis
addikt
-
Parallaxis
addikt
válasz
-AD4M- #35216 üzenetére
Szóval ha elhagyom a lakáskulcsomat, és emiatt az ablakon kell bemásznom a (saját tulajdonú) lakásba
Itt van a kutyus elásva, ugyanis kizárólag a hardver kerül a tulajdonodba egy mobil megvásárlása esetén, a szoftver esetén csak használati jogosultságot kapsz, tulajdonjogot nem. Esetleg olvasd el az EULA-t
(De ez egyébként minden szoftvertermékre igaz.)akkor azért rögtön életfogyt jár?
A törvényeket nem én hozom és én sem tartom életszerűnek, de akkor is az a helyzet, hogy adott helyzetben egy rootolást mint bűncselekményt lehet a magyar jogszabályok alapján büntetni:
BTK 300/C. §
(1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. -
-
bwin.party
aktív tag
válasz
-AD4M- #33267 üzenetére
Szia! Én pár napja vagyok egy szintén C-s példány boldog tulajdonosa. A véleményem, hogy igen. Sajnos egy bug is került a rendszerbe. A csengőhang kiválasztásakor a listához való hozzáad gombra kattintva nekem a beállítások leállt hibaüzenetet kapom. Épp most álltam neki délutános műszak után a Kiessel teljesen visszaállítani a Note-om. Majd írok megjavult-e tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest