- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Nem vagyok autentikus forrás, de nekem eddig az jött le, hogy nyers teljesítményben és üzemidőben nincs jelentős különbség. Viszont a támogatottság jobb a Snapdragon esetén (szoftveres optimalizálás), mivel azt több gyártó is használja. Én emiatt a Snapdragont preferálnám, de nem vágnék eret magamon, ha a másikat kéne megvennem.
-
mazsi1911
aktív tag
-
mazsi1911
aktív tag
Pontosan itt van a gond. Kellene, egy rivalis az MA-nak, ami szinten letesztel mindent. Mert igy, nekem az jon le, hogy az otthoni olvasok, feljonnek ide, es elolvassak, es ez alapjan dontenek. En rengeteg tesztet elolvastam mielott eldontottem az elso iPhone-nal hogy megveszem-e. Szkeptikus voltam.
Azota van iPhone, meg aztan Nexus. Az utobbi csak fun miatt, meg hogy le tudjam ellenorizni amit allitok, masok allitanak.
Kezdodhetne azzal, hogy nem egy 10 eves GUI-t hasznalnank
-
correctman
tag
Lumia 830-ról volt szó de ne zavarjon.
Az tény hogy az új alma is ajánlott plecsnit kapott de én már csak azt szeretném megtudni hogy mióta tartunk ott hogy a samsung egy ligában játszik az almával?
Lemaradtam volna valamiről? Ami tény hogy évek óta csak másolni tudják őket de azt sem sok sikerrel. Az hogy beleraknak +1 felesleges szenzort az számomra parasztvakítás.
Előre leszögezem hogy soha nem volt almás telefonom viszont fogtam már a kezembe elég sokat. Ránézel/megfogod és tudod hogy ez valami sokkal jobb mint a szomszéd Józsi samuja. Ha ezt a dolgot sikerül nekik lekopizni akkor el tudom fogadni a mellékelt árcédulát de addig is maradok azon az állásponton amit előbb kifejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest