- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi1911
aktív tag
válasz
cousin333 #134 üzenetére
Korrekt!
En sem mondom, hogy most handras cikkeit kell olvasni, en is csak jokat rohogok rajta mar KB 2005 ota, amikor meg tok poenos volt, meg a cikkek is jok voltak.
iMagazin detto.
Igen, en is csak otthon erzem ezt, hogy amikor otthon vagyok, elmegyek egy regi barati tarsasagba, ahol 10bol 7-nek samsungja van (valami 200K+-os) es hiaba mondod nekik, hogy nekem semmi bajom a telefonjukkal, stb, probaljak rad tukmalni, hogy a te telefonod szar, es vegyel samsungot. En altalaban elmondom valakinek, miert tetszik NEKEM az iPhone, mutatok egy ket erdekesseget es kesz. Majd eldonti mit akar.
Ezt elolvasvan, mar nem is annyira barati az a tarsasag.
-
mazsi1911
aktív tag
válasz
cousin333 #123 üzenetére
Mashogy ertelmezzuk a kritikus szót
Nalam nem negativot jelent, csak megkerdojelezest, erosen.
Tobbi irassal, egyet ertek.
Tenyleg mas-mas a kijelzo. Az i6-nal is dupla lett a fenyero, rendesen vakit sotetben. Amolednel ha jol tudom, az is szamit hogy amit nezel milyen szinu, ergo egy fekete RSS olvaso celszerubb mint egy hofeher
#126 Korrekt. Nem kell minden samsung cuccot nezni, eleg ha csak a Note, Galaxy-t nezek, vegulis ezekbol adjak el a legtobbet(csianljak a legnagyobb penzt).
Tudod en mit veszek eszre? Amikor egy samsung termeket mutatnak be, akkor az MA TV-ben tok boldogan, jó kedvel mutatjak meg a dolgokat. Erre iPhone? Van ez, az, meg amaz. El van mondva, valaszolva a kerdesre. Le tudjak amit le kell, de ennyi.
Egy kulfoldi szaklap, mindket telefont hatalmas csodalkozassal, szepen mutatja be.
-
mazsi1911
aktív tag
válasz
cousin333 #115 üzenetére
1, Szoktak indokolni hát, az 5s-t pl hogy 225K-ba kerult. Nagy indok, mondhatom.
2, Igazat adok, nem tudtam hogy Anand 97' ota ir csupan, az csak majdnem 20 év.
3, Elmondja, az, akirol beszelunk. Objektivitas!!!
5, Ahogy latni, szepen el is *icsazza az i6 az osszes androidot, a legtobb tesztben. De tudod mit? Nekem ez nem mond semmit. MIvel a samu szintetikusan kinyomja ezeket, (erre lett bizonyitek is) igy nem er semmit, az sem hogy az i6 a tetejen van ezeknek. Fel kell fogni, hogy egy szintetikus benchmark teszt, semmit sem er. Maximum annyit, hogy megnezd kinek tobb a GHz-e stb. Tudod mi szamit? Hogy amikor lerakom a ket telefont egymas melle, melyik tolt be egy programot gyorsabban, melyik tolt egy weblapot gyorsabban, melyiken JOBB a grafika, melyik kepes tobb uzemidore vagy melyiken erheto el pl a VoLTE vagy akar a regebbi idokben a 3G, vagy hogy az adott usernek tetszik e a stylus!!Ezekkel, nem azt akarom mondani hogy barmi gond is van a Note-al, gyors, bika, es ha lenne par milliom szinten vennek egyet, csak kiprobalni, mert erdekel ez is. Ezert is irom le ezeket, mert gondolom titeket is erdekel, gondoltam ravilagitok arra, hogy nem csak ez van.
Ezeket kell nezni, nem az e-penis meretet.
6, Sulyos vagy sem, egy objektivnek mutatkozo lapnak, nem kellene az egyik legnagyobb mobilceget reklamozni. Tudom, most kerjenek mastol tamogatast? IGEN, ha ilyen munkat csinalnak, akkor IGEN!
#116 pontosan. Es figyeld, hamarosan el is tunik ez a hsz-ed.
-
mazsi1911
aktív tag
válasz
cousin333 #106 üzenetére
Miert? Kritikus cikkek azok, amik ravilagitanak a rossz dolgokra is, nem csak arra, amiert fizettek.
A ket fentebb sorolt tech lap, mindent lefed ami a felhasznalot erinti. Nem akarok en olyan cikket sem olvasni, ami az iPhone piedesztara emeli, sem olyat ami a Note 4-et (ez a cikk).
A fentebb lathato ket cikk, mindkettorol, objektiven beszel. Szerintem korrekt a note 4 akksija, (igy, hogy mar egy masik forrasbol TUDOM hogy siman megy neki a 11-12 ora).
En csak a szemeket akarom felnyitni, hogy ne csak az egyetlen termeket lassak amit az MA lead, istencsaszar telefonkent. Van mas is, es most ezalatt gondolok pl az uj Nexus-ra, ami szerintem zsenialis, gyonyoru, es tokeletesen optimizalt. Veszek is egyet!
ui: kijelzo ido a kijelo bekapcsolt idotartama. Eleg bena meres szerintem is, mindket oldalon, hiszen nem mindegy hogy olvasol 10% fenyeron, vagy 3D jatekot tolsz 100%-on. Az elobbi siman hozhat 13 orat is, viszont az utobbi lehet 4 ora is egy ilyen keszuleken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest