- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az FB-vel még mindig az a gond, hogy nincs rendes alternatíva.. Hiába mondogatod Te is, hogy nem jó az app.. Nincs más...
Pl. Nekem, és sok minden másnak is kellenek, szüksége van az értesítésekre, így kénytelen használni..
De már beszéltük ezt is többször, hogy volt akinek stock, szűz rommal is titanic effect-je volt.. Nekem pedig pl. a galériával voltak gondok Lolli alatt, szintén szűz rommal, úgy, hogy semmiféle alkalmazás nem volt telepítve.
Autós hasonlattal élve, valszeg nem veszel veyront arra, hogy vásárolni járj vele.
-
privacy99
senior tag
Azaz, ha valaki nem használja a telefont, csak arra, amire elég lett volna 5 ezer ft, akkor egész jó
Nem kötekedésnek, de azért már kicsit itt tartunk. Elhiszem, hogy a külső programozók hibája (is), de ugyanezek az appok pl. iOS-en nem okoznak gondot, telenyomhatod mind a 128 gigát ilyen akkuzabálókkal, mint Facebook, Foursquare, aztán tiltod nekik a háttérben futást, és megoldva. És most jön az, hogy de hát az iOS máshogy épül fel, de akkor megint ott vagyunk, hogy hiába, itt az alap gond az Android, amire még rá is tesz a Samsung egy keveset.
-
-
-
S e t h
nagyúr
lassan jön az utódja, viszont ha az megtörténik, akkor az lesz egy ideig sztárolva és akkor elfelejtődik az s6, de ez így természetes.
Igen, a Samsung és még pár gyártó ezt hiszi és eközben szépen terjeszkedik a kínai piacon gyártott készülékek tömkelege.
Évente dobálják ki az alig valamivel több újdonsággal ellátott készülékeket, aztán vakarják a fejüket, hogy miért csökkennek az eladások.
Nálam a note 4 pl feelingre töredéke élményt adott a note2-höz képest, a mostani utód mondhatni fenntartotta a széria iránti igényemet, ami lassan, de biztosan kopni kezd, főleg ha ezt követően sem lesz érdemi innováció. -
Rottweiler89
senior tag
Ha kéznél van, akkor természetesen nem kímélem. 1-10 Crome ablak, Facebook + chat, és persze játék
A 810-et inkább ki sem próbálom, mennyire melegedősPlazmacucci
Na az enyém azért még a 70-től messze van. Biztos nem tesz jót neki, nyilván.apaszka
Töltéskor az enyém is, meg mindenkié, de ez így sztenderd -
iendre
csendes tag
Note 2-t miután átállítottam LTE-re, odaugrott és ott is maradta kijelző és a GSM Signal Monitoring [link] app szerint is. .
Note 4 LTE bekapcsolása után se és később se ment fel LTE-re. Viszont amikor be van kapcsolva az LTE a Note4en akkor nem megy a net csak kapcsolgat a H+ és a 3G között. Most kivártam mi lesz a vége. Kb. 4 perc után lekapcsolt a net (eltünt a 3G, H+, maradtak a pálcikák), kb. 2 mp. után visszajött a H+ és ment a net.Na ez mitől lehet?
Köszi
-
iendre
csendes tag
Térerő javulást persze csak a pálcikák alapján látom. Mostantól elkezdem majd nézni alaposabban.
Viszont az, hogy fel - le kapcsolgat kiírás szerint H+ és 3G között, és közben nem megy a net az mitől lehet?
Van esetleg egy olyan app ami loggolja ezeket automatikusan? Csinálok szívesen logokat és elküldöm.
Sajna nekem csak ez a 2 telóm van ami LTE képes.
Éjszakára vissza kapcsolom az LTE-t a Note 2 telón is. A baj az, hogy rendszertelenül hozta ki ezt a nincs regisztrálva a hálózaton problémát.
Sajnos jövő héten ügyeletes vagyok így elérhetőnek kell lennem.
-
iendre
csendes tag
Miközben az index app fut megnyitok egy cikket akkor csinálja ezt leginkább. Felvált H+ra, de nem tölt semmit csak felfelé forgalmaz, majd vissza 3Gre, majd megint felfelé forgalmaz és H+ lesz kiírva. Közben az oldal nem nyílik meg.Ez a XV kerben szokott történni. Pénteken az Üllői úton kezdett gondolkodni a hálózati dolgokon. Konkrétan a WAZE írta ki hogy nincs net. A XIVkerben csinálta a nincs regisztrálva a hálózaton dolgot.
A Note2 a XVben csinálta ezt a nincs regisztrálva a hálózaton dolgot amig az LTE be volt kapcsolva. Este letettem a telót , közben töltöttem, majd reggelre kíirta mikor telefonálni akartam hogy nincs regisztrálva a hálózaton.
telekomos vagyok. F-es teló 501 firmware
Köszi
-
sbazsi
veterán
És az mennyire normális, hogy megnyomom a bekapcsológombot, és néha 5-8mp telik el, mire a kijelző életre kel? De nem csak itt tapasztalok lassulást, sokszor tapasztalom (legyen az facebook/chrome/gmail/stb), hogy le akarok görgetni, de nem történik semmi. csak mondjuk ugyanigy 5+ másodperccel később?
Ezelőtt egy xiaomi telefonom volt, azzal sosem tapasztaltam ilyet, már megfordult a fejemben, hogy visszamegyek a xiaomihoz, mi note-ra. aztán beugrott, hogy esetleg nem lehet-e tenni erre miui romot.
Azt amúgy is sokkal-sokkal jobban szerettem, ez a samsungos felület nagyon nem jön be. (Le is cseréltem a Nova Launcherre, de még ez sem éri utól számomra(!) a miuit)Na meg olyan is megesik, hogy kilövök minden appot, és műholdat keres. ez is "feature, not a bug"?
-
derrik
őstag
ezt én értem, csak azt unom, hogy a Névjegyzék, Email, Naptár, és a Jegyzet, valamint a Samsung Kivágatgyűjtőn kivételével semmilyen szinkronom nincs!
Minden ami lehet fagyasztva van....Facebook stb..........
Nem használok külsős alkalmazásokat pl. Gmail ...........
Igaz egy Gear Fit az megy a telefonnal
Ha hozzá sem nyúlok 12 óra alatt 15-17% merülés, és 4-4,5 óra kijelzőidő visítva van meg energiatakarékos üzemben -
vj0c1
aktív tag
Az eredeti, telefon mellé kapott töltőről van szó, és elég sokat van használatban a tel. Max 2-3 hete kezdődött, hogy 433as értékeket kezdett mutatni első bedugáskor, és kb azóta gyorsabban is merül. Korábban másfél napokat kibírt szinte aktív használat mellett, most meg van, hogy egy nap 2x is töltőn van..
-
privacy99
senior tag
Hát figyelj, amíg az i5 gyorsabb, nekem a Note 4 fáj.. de nagyon
Az appokról nem is beszélve.
Nem rosszat akarok magamnak, tényleg jobbnak látom ezt a 3 éves technikát.
Az 5-ről mindent elmond, hogy 2 és fél éve van 0-24 használatban, egy ideig ugye nem nálam, de megnézném, egy Note kibírna-e ennyit úgy, hogy a sebessége nem romlik egy grammot sem, és hiba sem volt semmi.
Az ujjlenyomat olvasó kényelmetlen, lefelé kell húzni, ez már önmagában rossz, előfordul olyan helyzet, amikor nincs időm/nem olyan a helyzet huzigálni a kezemet rajta. Akkor már inkább ne lenne, de lenne gyorsabb vagy valami.
Akkumulátoros üzemidőben nekem nem jobb sajnos, 4-5 óra az i5, és 4-5 óra a Note is. Bár amióta az autóban is van töltő, azóta nem érint a dolog annyira, mert egyedül a munkahelyemen nem szoktam tölteni, tehát ha valahogy azt a 8-9 órát kihúzza, akkor nincs gond.
Ja, és én aztán felteszem az életemet is arra, hogy velem a Note 5 topikjában tulajként nem találkozik senki
Van Note 4-em, S3 LTE-m mint céges telefon, de nem hatott meg egyik sem. Igazából már nagyon bánom, hogy nem i6-ot vettem, nem is értem, semmi bajom nem volt az 5-el, de kíváncsi voltam, meg az előzetesekből a Note 4 volt a mindenható, aztán nagyot koppant itt nem kevés ember szemszögéből.
-
-
-
Parallaxis
addikt
-
Szpisti
addikt
LTE-n nincs is gondom. A gond akkor jön elő, ha 3G/HSPDA-ra vált át, vagy, ha eleve arra kapcsolom. Látszólag van kapcsolat (mert mutatja is), mégis van, hogy hosszú percekig nincs mobilnet, aztán egyszercsak megindul... Csináltam már HR-t. Nincs köze hozzá. Kitkat-al nem csinálta ezt a jelenséget, és mivel itt a fórumon már nem egy embernél olvastam ugyanezt, így merem azt gondolni, hogy szoftveres a probléma. (Van aki visszatette a Kitkat-et emiatt és megszünt ez az anomália...)
Telekomos, F-es Note 4. -
kazanka
őstag
Az a saját telefonomé.Leírtam amit megtudtam, de azért nem hagyom még abba.Az egész azzal kezdődött hogy kérték hogy értékeljem a helyszini javítást,megbeszéltük, a hölgy megígérte hogy utánamegy a dolognak de megkért hogy az ügyfélszolgálattal én is beszéljek hogy szakmai körökben ís járjanak a dolog végére.Egyébként még a S3-nál beszéltem fejlesztőmérnökkel egy problémáról,és meg is lett oldva.
-
törölt tag
majd meglátjuk
főleg ha nem csak a samut nézzük hanem a szolgáltatókat is akkor még rosszabb a helyzet, a magyar szolgáltatók nagyon le vannak maradva a frissítsekkel míg külföldön már az első 5.0.1 óta a negyedik frissítést dobták ki a Note4re...bár ettől függetlenül még mindig nem bántam meg a S5-ről Note4-re váltást
bár bizonyos funkciók hiányoznak amik az S5ben benne vannak/voltak, pl. az érintés nélküli görgetés...
-
datomi
tag
Az M7 elmászott az asztalon a rezgéstől, annyira erős volt
Egyébként Samsung flip tokban tartom, úgyhogy még azt sem veszem észre, ha híváskor bekapcsol a kijelző
Azt hiszem keresek valakit az ismerőseim körében, akinek szintén Note 4-e van, hogy össze tudjam hasonlítani a rezgésüket ... -
japmas01
tag
"a beállítások miatt sem mindegy, hogy kitkat vagy lollipop, illetve nagyon sok beállítás máshol van, sokszor jobban "elrejtve" az újabb főverzióban."
-De írtam. .
Android verziója : 5.0.1
Aztán, hogy ez mi? Gondolom Lollipop.."beállítások -> rendszer -> nyelv és bevitel...stb."
-Köszi, meglett! ;-)"a telefonon nem szoktam fényképeket szerkeszteni, de pont a minap írtam, hogy dobálta nekem egy hétig a galaxy apps, miszerint ingyenesen adják az amúgy fizetős photocracker pro alkalmazást, szóval érdemes oda is benézni néha."
Nekem olyan lehet nincsen?
Van ami volt, de nincs a telcsin és azt írja, hogy nem kompatibilis a készülékemmel, ha le akarnám tölteni.. :-("milyen képernyőzás van beállítva? sima húzás?"
-igen.érdemesebb biztonságosat beállítani, bár például az ujjlenyomatosnál is feldobja a billentyűzetet(azt semmi képen sem, meg a retinásat sem!
Óvatos vagyok, mert csak 2db retinám és 10db kézújjam van!
Egyiket sem tervezem cserelni, újabb kódot kitalálni számomra egyszerűbb!
(Pláne,ha valami szaros App ellopja netán az adatokat!)"művelet helyett a képernyő meghatározott részére pöttyintek, mert ez egy biztonsági opció"
-mesélj csak?! :-)"a fényképező gyorsgombját is a képernyő lezárásos szekcióban tudod beállítani."
-Az kész, köszi, csak lassú, de ezt már tárgyaltunk, valószínűleg a Viber miatt lehet.."megkeresem majd, hogy melyik témában tettem be a videót .. ráadásul a kettőt egyszerre mozgattam, eltérő módon."
-Kimondottan érdekel! :-) ;-)"igen, a fólia okozhat érintési...stb. problémát, nem csak kurzor elugrálása, hanem a "menü" gombos problémára is magyarázat lehet."
- A menü gombos valami más lesz, ez relatív új dolog tőle.."elfelejtettem írni, hogy én még akkor regisztráltam a google fiókot, amikor az e-mail címhez nem kellett telefonszám"
- a google+, hangouts...stb. alkalmazásokba be sem jelentkeztem! ;-)
De nem ez lesz!
Tiltottam, mert törölni sajna nem emgedte a Google +-t, de most ugyan ezt csinálja, csak a Picasa -ra hivatkozva!"a legtöbb alkalmazás, térkép, navigáció...stb. tud olyat, hogy a helyzeted gyorsban küldheted egy pöttyintéssel ismerősöknek"
Ezt a WhatsApp-ról tudtam csak..ehhez is kér adott alkalmazás hozzáférést a névjegyzékhez, szóval nem kell azonnal rosszra gondolni, bár igaz, egyik fejlesztő sem szent...
"régebben nem volt így eldugva minden, például az interaktív vezérlés, de a szövegfelolvasót is megtalálod ott"
-De miként tudsz fele felolvasatni?
Szifone-nál kijelóltem és- "én a google mellé letöltöttem a samsung félét is, eredetileg az igo miatt kellett, de máshol is jobb, mint a google."
-én is. Pl.hol jobb?a hatalmas kapacitású memóriakártya akkor is lassít(hat)ja a telefont, ha eredeti, pláne ha nem túl gyors, de kérdéses minőségűek annál inkább.
SanDisk Class10, de direkt Android -hoz és valami "Ultra gyors"?!"a memóriakártya a telefonban lett megformázva?"
Természetesen!"nem mindenhol írtál konkrétumot, ezért sem lehetett mindenre részletesen válaszolni"
-Kérdezz nyugodtan!"főváros, szentendrei -..de valóban sok szabadidővel rendelkezem néha."
- és szerencsés is vagy! :-)
Szép napot mindenkinek! ;-)
Hoppá! És kellemes hétvégét! :-)..Apropó..
valamit állítottam és most a képernyő két alsó szélét, mint egy asztal terítőt, fel lehet "pöndöríteni"! :-)
Hol is tudom ezt vissza állítani? :-) -
japmas01
tag
Akkor újra..
"a prediktív beállítás kérdése, a szótár frissíthető is, tanítható is."
-Gondoltam magam is, mint az S4 esetén!
Bár ennél nem olyan nekem.."tötlhetsz le profibb szerkesztőket fényképekhez, h az olyan fontos szempont."
-Nem annyira, bár ötleteket elfogadok.
Tablet-re a Photoshop van meg az Adobe-től, csak az Ő koncepciójuk szerint, ha mobilon is használni akarod, vásárold meg ujra!
Szerencsére a legtöbb cégnél kompatibilisek, így elég csak 1x fizetned ugyan azért."a kijelző feloldásakor a jelszó beírásához dob fel billentyűzetet, vagy gyorsjegyzethez, beállítás kérdése."
Kiváló! Hol és mit, hogy megszünjön?"nem lassú a kamera, a lezárt képernyőről feloldás is működik, ha megdelelően állítod be."
- Kiváló, hol és mit?Mert ez kicsit olyan, hogy nesze semmi fogd meg jól! :-)
Lehet egy csomó pénzt keresni, csak dolgoznod kell szorgalmasan és vehetsz házat a Bahamákon!
Na ja, csak hol? Mikor?..és mit? :-)"kamera hibát a külsős alkalmazások okozhatnak, amik illesztéssel rendelkeznek a kamerához, facebook csevegő, viber...stb."
-OK!
Hol és mit kell beállítani? :-)
(WhatsApp és Viber is van, meg ez az Instagram, vagy mi a fene? ..soha nem használtam! (Fagyasztva) WhatsApp, mert itt mindenki azt használja..semmi értelme szerintem, így is ingyenesen beszélünk minden irányba és írunk, de akinek nincs pénze, az is tud így válaszolni és kommunikálni. Szóval rájuk való tekintettel..
Viber meg a családdal beszélni, így nincs roaming!"a facebook triumvirátust tiltani kell, de nem csak ennél a telefonnál nem tudod eltávolítani."
Első dolgom az volt! ;-)"az osztott képernyő tökéletesen működik, ha megfelelően használod, videót is tettem fel róla egy másik témában, hogy két külön dolgot szimultán is."
-Be tudnád linkelni?
Tableten kiválóan működik nekem is."írás közben nem ugrálhat, csak ha rossz helyre pöttingetsz."
Elvileg!
Azért ennyire csak nem lennék pancser! ;-)
Példa..
Szöveget fogalmaztunk és míg egy pillanatra felnéztem, hogy miként folytassuk, a társam szólt amikor folytattam volna, hogy vigyázz, mert ugrott!
Innen vettem észre és azóta rendszeresen csinálja.
Már gondoltam, hogy a fóliával lehet összefüggésben?!"a több eszköz közötti szinkronizációval nincs gond, de oda és vissza is engedélyetni kell, nézz rá a kapcsolódó beállításokra."
Köszönöm, bár én itt igazából a Gmail -re írtam...lehet Te is erre gondoltál?!
Szóval, a jobb érthetőség kedvéért..
Több G-Mail cím van beállítva. Ez eddig nem is gáz!
Csak onnantól kezdve, hogy a Google, erőltetetni akarja, hogy jelentkezzek be a G+-ba is!
De én regisztrálkodni sem akarok, nemhogy bejelentkezni!
Ő pedig ezt nehezen emészti meg, ezért állandóan macerál.. lásd fotó..
Gondoltam törlöm a G+-t, de valahol valami okos azt állította, hogy ha töröljük , mint a Faszbuk esetében is, az a rendszer instabilitását okozhatja, mivel ezek egymásra épülnek és így teljes egész! Ezért is van alapból rajta, a progik össze dolgozva!"tőlem még egyszer sem kért telefonszámot, mert minden kapcsolódó olciót kilőttem, nem gyűjt információt, nem küldözgeti azt, ez csak megfelelő beállítás kérdése, ha minden apró részletet megnézel, akkor megtalálod a megoldásokat, bár itt a fórumon is sokszor leírtuk már."
- nem találtam eddig, bár iszonyatosan sok a hozzászólás, tehát aki ezt végig tudja olvasni, vagy nem él életet, csak a gép előtt, vagy nincs munkája..vagy rendszergazda.., vagy nincs csaja! :-)
Kb.2 hete figyelem a fórumot, ha tudom naponta, de hála Istennek elég aktív! :-) ;-)"a névjegyzékhez azért kér(het) hozzáférést, mert ha engedélyezve, hogy megjelenítse a közelben tartozó ismerősöket, akkor egy pöttyintéssel felhívhatod őket."
-Ezt nem ismerem..
Mesélj csak?! :-)"a gmail és más levelezòk esetén sem ugrál csak úgy rossz helyre a kurzor, ha nem nyomsz mellé."
-Én is ezt reméltem korábban! :-("a kisegítő lehetőségekben találsz meg néhány olyan opciót, amit korábban nem dugtak el annyira."
-például?"100 GB? memóriakártya? lehet, hogy amiatt lassú a telefon, pláne ha valami olyan, ami csak a nevében valami, de amúgy a töredéke tempót...stb. tudó klón..."
- Ezt ki is zárhatjuk, MediaMarkt GmbH... :-)
(Próbálok szart nem venni, ezért vagyok most picit pánikba a Note 4 miatt! :-( )"ne haragudj meg, de a hibák egy része felhasználói probléma..."
Semmi gond, ezért vagyokitt és kérdezek!De ne legyen már amolyan "nesze semmi fogd meg jól!", mint a viccben!
(Gyerek az Apjához:
-Édesapám, miért sárga a villamos?
-Nem tudom Fiam!
-Édesapám, miért piros a tűzoltóautó?
-Nem tudom Kisfiam!
-Édesapám, és miért kék a busz?
-Nem tudom Fiacskám!
És Édesapám, miért...?
...de az Anyja közbeszól!
-Hagyd már Pistike, ne maceráld már Apádat!
Mire az Apa leinti a feleségét..
-Hagyd Anyjuk, akkor tanul a gyerek, ha kérdez! :-) :-) :-)"egyéb kérdés?
"
Milyen szolárium? :-)
...lesz még! ;-)
Csak előbb működjön normálisan, utána lesznek majd az extrák! ;-) -
japmas01
tag
Szia!
Igazad van, azonnal pótolnám! ;-)
Note 4:
Modell száma: SM-N910FAndroid verziója : 5.0.1
Alapsáv verziója: N910FXXU1BOC3
Kernelverzió: 3.10.40-4456564
dpi@SWDD5613 # 1
Fri Mar 13 15:44:46 KST 2015A másik sajna nem kiolvasható, pókhálós vírust kapott! :-(
Ezért a csere, ..olvaslak tovább! ;-) -
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor innentől jön az, hogy ne kelljen már alkalmazásokat tiltani, hogy egy készülék használhatóvá váljon..
Arról nem beszélve, hogy nem a gyári alkalmazást használva nincs probléma. Néha mondjuk használom a gyári kamera appot, főként videózásra, mostanában nem volt probléma. Főként a BTU rom használata óta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Parallaxis
addikt
Hát nagyon nem sok minden van telepítve a készülékedre és szinte minden le van tiltva, ha ez az állapot.
Nálam teljes memóriatörlés után van összesen 600 MB szabad memória és biza 4-5 alkalmazás indítás utána már zárogatja be a régebbieket.
Igaz én a legtöbb funkcióját használom a készüléknek és nem tiltok mindent le, hiszen, ha mindent letiltok és semmit nem használok, amivel a Samsung megálmodta ezt az eszközt, akkor mi a fenének ezt a készüléket vettem volna meg? -
-
-
-
Ha elmondod hogy tudom lementeni úgy az appokat, hogy magától visszapakolja ami fent volt újrahúzom.
Egyébként mindig foglalt 2G ram, ha megy a böngésző és valami app általában 2,4G amit folyamatosan teli tart. Én sem értem az egészet. Mindezt úgy, hogy rengeteg appot (kb 20) letiltottam. Főleg a Samsung szarjait.
-
david5745
tag
Nem raktam fel semmi appot mivel most az a szitu hogy ő van értem és nem fordítva. Akkor állt meg mikor állítani akartam vagy 3 napja ébresztőt délutánra és mikor ébresztőt hangot akartam cserélni akkor írta ki hogy az alkalmazás leállt. Majd ha kint lesz a magyar 5.1 esetleg akkor de nem sok hangulatom van most kilodni vele.
Valami jó külső appot erre a célra nem tudtok javasolni ??? -
david5745
tag
Próbáltam már a leírtakat egyik sem segített.
Akkor fagy le mikor meg akarom nyitni az a már beállított ébresztőt kitörőltem mindet de most meg akkor fagy le mikor hozzá akarok adni újatelég idegesítő főleg most hogy pörög a mezőgazdaság és nem nagyon van ideje az embernek ilyenekkel foglakozni
-
Ráadásul az csak az érem egyik oldala, hogy refurbished a készülék. Olyan dolgokat cserélnek le nektek amit nem is kéne. Mondjuk cserélik az egész kijelzőt burkolatot meg miegymást. Ha szervizben javítanák soha az életben nem kapnál új alu keretet vagy hátlapot. Karcos kijelzőt sem tudnál lecseréltetni... Többet bukik a gyártó az agyonhasznált telefonjaitokkal mint ti.
-
kazanka
őstag
Elhiheted hogy csak 10% az aki járatos ezekben a dolgokban,a többi még azt sem tudja mi a klón.néhány helyen már leírtam hogy az amerikaiak a hibásak ezért is, jobban kellet volna az atommal célozni.Pár kilóméterrel arrébb dobják most nem lenne ennyi hamisítvány,az emberek azt sem tudják mi az eredeti és mi a hamis
-
-
-
pepetech
őstag
Előfizetés esetén is lehet kérni ha nincs részlet. Bár legutóbb ilyet vodafonnál csináltam. Na mind 1 inkább lezárom a témát mert szerettek kötekedni
. Eddig asus topic alatt nem nagyon találkoztam ilyen mentalitással
. További szép napot
Plazmacucci: igazad van ezért is írtam hogy moderálják.
-
-
pepetech
őstag
Hű de ügyvédes duma
. Eddig még semmi gond nem volt ebből a hivatalos forrásból származó kódból. Mint mondtam is a samsung adja ki a kódot. Ha otthon lettem volna (Most németben vagyok) durván ugyan ennyiért is kifüggetlenitik ugyan ezzel a módszerrel a telekom üzleteiben.
-
Csekusz
tag
Oké,megnéztem, köszönöm a tippet.
Be kell valljam, hogy "bűnbe estem" és olyan alkalmazásokat is telepítettem, mint pl.: Clean Master, CM Security, a már említett M.B. Lite...,emelett zabál az S. Health is (106 MB),ill. a Dig.Clock Widget, ha jól látom. Nálam ezek a számok...: Alk.- Futó- Eszközmemória - Rendszer: 825 MB RAM (most, tiltogatás után!), Alkalmazások: 598 MB RAM, Szabad 1,4 GB RAM.
Amit lehet tiltok, kényszerleállítok. A fenti alk.-ok feleslegesek, vagy van értelme ezeket használni, fent hagynom szerinted ? Ha nincs ezeknek a víruskeresőknek, takarító,ellenörző alk.-nak értelmeletörlöm,mert mégiscsak ketyeg a háttérben...
Köszi ! -
BKon
csendes tag
Helló!
Kérdésem lenne az angol BTU rommal kapcsolatban. Sokan írtátok itt, hogy nincs semmi blootware.
Tegnap a spanyol romot feltettem, de nem tetszett, hogy tele van mindenféle felesleges progival, így inkább feltettem ezt a független angol BOC5-BTU romot. A problémám az, hogy tele van mindenféle whats up, facebook, messenger és hasonló alkalmazásokkal. Ez miért lehet, ha elvileg a rom nem tartalmazza?
FR/wipe volt előtte és utána is. Korábban egy holland rom volt fent, (ami elvileg unknown-ként van fent a sammobile-on) az tényleg mentes volt mindentől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dune: Awakening
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest