- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxy07
tag
Sziasztok, remélem valaki tud segíteni A
Előzmények röviden: A telefonom gyárilag független hongkongi rom van (tgy n9005zhuenf1), ezt szerettem volna lecserélni független szingapuri romra (sin n9005dxuene4). Mindent az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. Épphogy csak elkezdte az odin felrakni a romot hibával leállt, ezt írta ki a telefon: "invalid ext4 image". Megijedtem azt hittem sikeresen téglát csináltam a telefonomból, de gyors megpróbáltam visszarakni az eredeti hongkongi romot, az felment hiba nélkül. Most működik a telefon semmi gond nincs...Rákerestem mi lehet a hiba, valami olyasmit írnak hogy a hongkongi verzióknak eltérő a particionálása ez okozza a hibát.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Itt link találtam egy megoldást de nmtudom honnan tudnék szerezni a független szingapuri romhoz 32gb-os PIT fájl.Segítsetek please, a hongkongi rom egy hulladék....
...
-
galaxy07
tag
válasz apaszka #18724 üzenetére
Sziasztok! sikeresen téglát csináltam a telefonomból, remélem még van visszaút. a honkongi n9005zhuene6 rom-ot szerettem volna erre kicserélni: SIN-N9005DXUENE4-20140529165300.
Sajnos az odin hibával leállt. A telefon ezt írta ki hibának: invalid ext4 image.
Mi lehet a hiba tudtok valami megoldást?
Köszönöm...
-
galaxy07
tag
válasz Parallaxis #18283 üzenetére
Most teljesen elvesztem. Egyébként 32 GB-os változat. Azon hogy hongkongi változat nm lepődök meg mert ebayen vettem és nm tagadta az eladó hogy Kínából jönne a készülék. De teljesen korrekt gyárilag lezárt dobozban jött. De miért probléma hongkongi rom van rajta? A kezdetektől fogva volt/van térerő problémám ez esetleg betűket ennek?
...
-
galaxy07
tag
válasz baladam86 #18272 üzenetére
Tudom brutálisan hangzik de van készülékbiztosításom(lopás, elvesztés vagy összetört telefonra). Csak az ügyintézés vagy másfél hónap, addig nm szeretném nélkülözni a telot. Először lehet megpróbálok egy magyar független romot, ha nem sikerül elbeszélget a betonnal a telefon...
...
-
galaxy07
tag
válasz baladam86 #18268 üzenetére
Természetesen minden gyári frissítés után factory reset ez nm kérdés. Problémáim a következők:
- miután beszéltem valakivel telefonon és leraktuk van hogy 10-15 másodpercig semmire nm reagál a teló
-tudom tudom most sokan megköveznének de állandó probléma: éppen netezek, valaki rám ír facebookon, felugrik a messenger ikonja de hiába nyomok rá nm történik semmi.
-olyan helyre (épületbe) megyek ahol nincs térerő pl:tesco, mikor bemegyek megszünik a jel és mikor kijövök csak sokára talál jelet vagy csak ujraindítás után
- külföldre megyek, nm tud más hálózatokhoz kapcsolódni (kézi beállítással sem)Jelenleg Angliában élek és a készüléket is itt vásároltam. Volt szervizben azt írták nem sikerült reprodukálni a hibát minden fasza a telefonnal. De nagyon kínos mert mikor hazautazás Magyarországra nm tudom használni a telefont a leírt hiba miatt.
...
-
galaxy07
tag
Sziasztok! Én nm szeretném root-olni a telot csak egy stabilabb biztonságosabb romot akarok feltenni. Jelenleg n9005zhuene6 van rajta gyárilag, de rengeteg problémám van vele. Kérdésem az lenne hozzátok, hogy melyik a legstabilabb rom amihez jönnek a frissítést is? A romolást csinálhatom az alapján ami itt le van írva az összefoglalóban? Köszi
...
-
galaxy07
tag
Sziasztok! 3hete csatlakoztam a note 3 tulajok közé. 4.3 androiddal vettem de frissített egyből 4.4.2-re. Először nem is tűnt fel hogy néha eldobja a hálózati (GSM)jelet. De most pár napja figyeltem és arra jutottam csakis belső térben szűnik meg a jel, kint semmi gond nincs vele. De bentről kimegyek nmtud visszaállni magától csakis újraindítás után, viszont akkor stabilan tartja nm dobja el.
Elsőnek a telefontokra gyanakodtam, mert igencsak masszív (ilyet használok), de amíg figyeltem a telót pár napban tok nélkül használtam és ugyan azt produkálta.Esetleg van valami ötletetek? Hardveres vagy szoftveres hiba lehet?
Köszönöm a segítséget előre is....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro - gyakorlatilag új - független, Apple garancia, fekete titán, doboz, számla
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Uj Akkuval, Kártyafüggetlen, Használt, 12 Hónap Garancia
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (005)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (016)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest