- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
lugosi #29579 üzenetére
@lugosi és @FlashLed: anno én Sony Xperia Sola-ról váltottam Note II-re és abszolút nem bántam meg. Elhatároztam, hogy Sony-t soha többet. A Sola legalább fél perc alatt nyitotta meg a telefonkönyvet és még ez volt a leggyorsabb process.
Majdnem az egész okostelefontól elment akkor a kedvem. Arról már nem is beszélve, hogy a Sony supportja valami gyalázatos, FW frissítés nem az erősségük....
Aztán kiszemeltem a Note II-t és azóta is boldogan használom (márciusban lesz 1 éves). Szerintem alapvetően nincs gond a Samsungokkal. Páromnak SIII-asa van, nekem a céges telefonom SIII mini, édesanyámnak szintén SIII mini és mindegyik hibamentesen üzemel. Oda kell figyelni a készülékekre, persze nem úgy, mintha hímestojás lenne.
Nem értem én ezt a sok siránkozást a knox miatt (szvsz gyári 4.3-al tökéletesen muzsikál a telefon, mondom ezt úgy, hogy előtte 4.1.2-es ARHD ROM-ot használtam), az üzemidő miatt (nálam másfél napot kibír napi 1,5 óra telefonálással, 3 órás kijelzőidővel, 2 e-mail fiók folyamatos szinkronnal), meg az anyagminőség miatt sem (tény, hogy plasztik, de minőségi a ház. ha fém lenne az lenne sokaknak a baj, mert nem lenne nfc, gyengébb wifi és térerő).
Sorry, de kissé már unalmas az utóbbi időkben ezeket a siránkozásokat olvasni.Inkább spekuláljunk arról mikor jön a 4.4!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sorozatok
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest