- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
zsolt501 #27447 üzenetére
Nem semmi az eredményed de én használom a készüléket: folyamatos WLAN, email-ek fogadása, WEB & design (rajzolás is) - ezért vettem ezt! Így kb. egy napot bír.
A 2G-re váltás viszont jó ötlet, az nagyon régen bejött SE / UIQ (Symbian)! Csak akkor ment 3G-re ha netet is használtam és a push-t olyankor kilőttem.
T-Mobile: nekem az SMS-ek nem jönnek meg rendszeresen
és nagy ritkán rossz a hívás minősége Budapesten, "centrumban" (is) vs. iPhone-ommal és az Xperia-val ilyen sosem fordul elő...
-
rollaz
tag
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy gyári 4.3-on van-e lehetőség korlátozott felhasználót létrehozni, mint vanilla droidon?
Köszönöm!
-
generic
senior tag
Közben megtaláltam a 4.1.2 Germany romot sammobile-n, de van egy csomó, ugye ez független, szóval sok kiesik, viszont van kettő (mbc,dbt), azok közül melyik kell nekem?
-
generic
senior tag
Garanciáztatás miatt nulláztam a számlálót, most 0-n van. Root megvan még, ha unrootolom, akkor megmarad 0-n igaz?
Németországban vettem, most magyar stock 4.1.2 van rajta, gari miatt vissza kell rakni a németet igaz?
Azt hol találom? -
bbubby00
őstag
válasz
korcsillio #28792 üzenetére
Odinnal? Vagy hogy a fityfenebe? Asszonynak ha bejon az uj android akkor az S4-ere is megkapja
-
bbubby00
őstag
válasz
korcsillio #28783 üzenetére
En gyarin akarom hasznalni a telot. Gyari Note2vel huztam le egy evet es eszembe sem jutott mokolni
Vagy mar megjelent ra a frissites?! -
gukker1
tag
Sziasztok! Tud valaki megoldást arra, hogy a gyári zenelejátszón miért nem működik a hangvezérlés bekapcsolt képernyőzárral? Gyári 4.3 nem rootolt.
-
korcsillio
addikt
válasz
s3nsitivity #28788 üzenetére
T-s vagyok
-
s3nsitivity
addikt
válasz
korcsillio #28787 üzenetére
Kétlem, de a T nek van saját alkalmazása ami megmondja mennyit beszéltél hálózaton belül és kívül, már ha T s vagy
-
korcsillio
addikt
Létezik olyan app ami szét tudja választani hány percet beszéltem 20-30-70-es számokkal?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
s3nsitivity #28785 üzenetére
Többnyire szórakoztató. Vagy kétségbeejtő. Folyamatos a kármentés, mert a hozzáértés már-már (esz)közveszélyes.
Najó. Nem ennyire vészes. Ha az ominózus tisztelt kolléga nyitna egy saját topicot a nyűgjeinek, akkor egész tűrhető lenne. Így azért fárasztó.
-
pallacko
tag
Sziasztok
DN3 -t használok 7105 -n
Anno megvettem a swiftkey billt.
Szeretném a Note -mat jegyzetelésre is használni.
Amikor azonban a swift van, nem lehet a cerkával a billentyűzetnél írni.
Biztosan van egyszerű megoldás, csak Én nem találom
Még annyi, hogy dobálgatja a wifit
Valaki? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
bbubby00 #28777 üzenetére
En is megtapicskoltam a 3-at oktober vegen egy MM-ban, de elkezdtem gondolkodni..
Mi a frasznak? Annyival ugy sem tud tobbet, hogy most azonnal meg kell vennem.
Akkor meg a note2 is 5,5 honapos volt. S3-at 2 honaposan adtam el.
Note 4ig meg csak kihuzom ezzel valahogy. Addig hatha hoznak be valami ujdonsagot.
Akkor gondolkodoba lettem volna nagyon, ha a kepstabit beledobjak a teloba, de mivel az kimaradt, igy azt mondtam ez most nem kell. De meg kell hagyni, nem rosz ketyere a 3as. -
bbubby00
őstag
Most vettem egy Note3at.(Ne oljetek meg erte) DE nincs sehol az alkalmazasok kozott a chrome. De ha belemegyek a beallitasoknal az alkalmazasokba akkor ott van, play aruhazba is csak megnyitni tudom. Viszont nem birom kirakni sehogy a kezdokepernyore... hogy a csába van ez??
-
Impressa
őstag
válasz
s3nsitivity #28770 üzenetére
Nekem ez új, ilyen menüpontot nem találtam a gyári 4.3 alatt, vagy ha van, akkor én nagyon fáradt vagyok.
Eddig ilyen nem volt szerintem, de lehet erről is lemaradtam.
Jahh, most fogtam fel, a DN 3 alatt lett ilyen menüpontod.
-
Impressa
őstag
válasz
s3nsitivity #28768 üzenetére
Nekem is az volt, de nincs jelentősége, mert pár fórumtársnak nem volt insane chipje, még is sanyi lett a telefonjuknak.
Ne foglalkozz a "színekkel", nyúzzad, csak nyúzzad.Viszont azt tapasztaltam, hogy kesztyűben is használható a telefon.
Csak úgy pislognak a lányok/srácok az utcán, mikor látják mi a szitu. A két leányzó meg is állított, hogy nekem olyan spec kesztyűm van? mondtam nem, sima egyszerű kesztyűk ezek...
-
Impressa
őstag
válasz
s3nsitivity #28766 üzenetére
Nekem az "első szériából" való, s soha nem volt romolva. (én nem tartottam annyira fontosnak
) lehet ezért nem bírta
Nem gondolnám, hogy nálad is jelentkezik a probléma.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Impressa #28764 üzenetére
Hát remélem én megúszom mert a knoxom 1-en áll és még csak közel 1 éves.
(#28765) Dr V
Hasonló problémákkal küszködök én is
Tokot használok a fülesnek, vagy ha otthon felejtem akkor kabát belső zsebét és semmit nem rakok mellé.
De amúgy fogalmam sincs mivel lehet a legjobban növelni az életét, ha rájössz oszd meg velem is. -
Dr V
őstag
A füles vezetékére hogy tudok vigyázni, h sokáig jó maradjon? Ált. 1,5év használatot bírtak eddig a füleseim. Mindig a csatlakozónál tört meg a vezeték és ment tönkre.
-
Impressa
őstag
válasz
s3nsitivity #28763 üzenetére
1 év 2 hónapos a Nóta.
Már korábban is jelentkeztek a problémák, de az újraindulások pont karácsonykor jöttek elő. Ettől függetlenül szeretem a Nótát, nem cserélném el másra.
-
Impressa
őstag
válasz
AliceWake #28758 üzenetére
Az az érdekes, hogy rámegyek egy telepített programra, és újra engedi telepíteni. Névtelen eszköznek látja a rendszer, miközben azonosította a telefon típusát, és a hálózatot is.
Milyen rom van rajta? 4.3 gyári ezen belül meg nem mondom neked. Az eszköz névjegyénél ennyi van, meg persze a kernel verziója. De nem hiszem, hogy erre gondoltál.
Megy pü. -
Impressa
őstag
válasz
AliceWake #28753 üzenetére
Igen, ott vagyok play-en, és telepítve látja őket, akkor play-ből törölnöm kell őket, és újratelepíteni - bocs, már elég fáradt vagyok
- bezzeg a saját alkalmazásait automatikusan észlelte, hogy nincsenek telepítve....
Köszönöm, akkor így teszek.
Konkrétan alaplap csere volt rajta, mivel napi 8-12 x indult újra a Nóta és PIN kódot kért, nem tudtam hívásokat fogadni, szinte mindennap sms-értesítést kaptam, ha hívott valaki, jah és olyan szinten felforrósodott, hogy azt hittem kiég a fülem.
Laggolt folyamatosan, nem volt gördülékeny, nem reagált az érintésre sokszor nem hallottam a hívott felet...
-
hnyagboy
tag
válasz
s3nsitivity #28749 üzenetére
Ezt be kell rakni a sysappok kózé ugye???
Bár a kernellel is jó lett nagyon -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bélaaaa #28721 üzenetére
Na.. Feldobtam en is..
Mondhatni a 4.3-as vackokbol eddig ez jon be a legjobban.
Telepitesnel semmi hiba sem volt, se bootlop, se semmi vacaksag.
Nem kellett 26 menun keresztul lepkedni a telepitesnel. Recovery, torlesek, install, reboot es orul.
Semmi FC, minden ugy megy ahogy megvan a nagykonyvben irva.
1-1,5 oraja nyuzom, eddig hiba nelkul szalad. 1 valami nem ment, megpedig az elemlampa a hangero gombnal. 2x ki-bekapcs, majd 3x-ra nem nyomta be a lampat. Kijelzo felold, lezar es megy ujra.
Maskulonben baba nagyon a rendszer. Note 3 fts is mennek szepen, jok az ikonok is benne.
TV is egybol felismerte, screen mirr.ing is megy szepen.
Forumon olvastam, hogy valakinek az OTA-rol a frissites nem akart telepulni, nekem az is felment elsore.
Ha mas nem lesz, szerintem ezzel el leszek egy jo ideig.Koszi a tippet.
-
hnyagboy
tag
válasz
Markizmark #28748 üzenetére
.Jó lett. Tetszik. Állatot szól a DrDre fülhallgatómmal.
Köszönöml -
Impressa
őstag
válasz
Üdv. mindenkinek!
Kis helpet szeretnék kérni tőletek. Ma volt a Samu szerviz javítani a telefonomat.
Kérdés: hogyan tudnám már a korábban telepített programokat visszatenni a telefonra? Ezek az alkalmazások a play szerint telepítve vannak - persze nincsenek - a google-ös alkalmazások települtek, de a többi nem.Tudom, volt róla szó korábban, de nem találom a hsz-eket, ezért kérdezem.
Előre is köszönöm!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Darth Sith #28750 üzenetére
Két teljesen külön világnak is fel lehet fogni, ide felkerülnek a frimek míg, hogy atelefonod megkapja az OTA-t rengeteg dolgon át kell mennie.
Azért nem veszik a gari mert officialt raksz fel.Bár azt nem tudom, hogy a számláló nem e áll át ilyenkor.
-
Darth Sith
tag
válasz
Markizmark #28742 üzenetére
köszi! ez miben más, rootolási szempontból mintha más rom-ot tennék rá? Tehát ez miért nem számíthat garancia vesztésnek?
Illetve, úgy általánosságban, mitől függ az, hogy a sammobile már látja a frisebb rom-ot, de a telefon nem? A telefonon ez mitől függ? Mert lehet, hogy felraknám a T-s rom-ot, és ha nagyon rossz, akkor megy rá egy független utána, de mielőtt látatlanban kicserélem, azért kipróbálnám. -
s3nsitivity
addikt
válasz
hnyagboy
egyébként én ezt a progit is ajánlom hang szabályzáshoz. [link] -
hnyagboy
tag
válasz
Markizmark #28745 üzenetére
Ezt töltöttem le a google segítségével- Devil2-2.3.2-n7100-DUAL-20140102.zip
Ezt csak felteszem recovery segítségével és kész. vagy van valami Odinos ? -
hnyagboy
tag
Sztok
Tudna vki egy olyan kernelt ajánlani amivel tudnék jobb hangot kicsalni a fejhallgatómból
DN3 v3.2 rom van fenn.
De bármi amitől jobb lesz a hang érdekel
Köszi -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
korcsillio #28733 üzenetére
Ühüm
Nekem jónak tűnik.
-
Markizmark
addikt
válasz
Darth Sith #28741 üzenetére
T-s 4.3 note 2-n és note 3-n is szar, de nyugodtan rátehetsz ODIN-nal független 4.3-at. Ettől nem lesz független a teló, és a garancia sem vész el.
-
Darth Sith
tag
Hello!
Egy kérdésem lenne: gyári ROM-al használom a note2-et amióta megvettem, nem is tervezem egyelőre rootolni a gari miatt. T-Mobile függő a telefonom (céges) és várom már egy ideje a 4.3-as update-ot. Most néztem Sammobile.com -on, hogy 01.16-án felkerült vmi frissebb ROM, de a telefon egyáltalán nem jelzi, és ha manuálisan nyomom neki, hogy keresse, akkor sem látja. Ilyenkor mi van?
Sammobile-on:
Latest firmware info
GT-N7100 Galaxy Note II
PDA: N7100XXUEMK9
CSC: N7100TMHEML3
MODEM: N7100XXUEMJ9
Added: 2014-01-16 -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
fRooStzzZ #28735 üzenetére
Bar ahogy nezem az XDA-n a hozzaszolasokat, eleg sok embernek van baja a 240es dpi-vel
Kamera gomb elmaszik, naptar sem jo, Ikonok kozepen, zarolt kepernyon a idojaras ures ablakot ad stb..
Lehet marad akkor a 320, max radobom a 240-et es legrosszabb esetben ujrahuzom a rendszert. -
Tatu-1981
tag
válasz
s3nsitivity #28734 üzenetére
Ez azért van, mert a Note2-nek, S3-nak (és minden utánuk jövő telónak, S4, Note3) más a micro USB csatlakozója, mint a korábbi Samsungoknak, vagy mint a HTC One X-nek. Azt hiszem régen 5 pin csatlakozó volt a micro USB-ben, az újabbakban meg talán 11 van. Nekem is One X-em volt régen, ugyanez volt a problémám.
A megoldás:
1) Veszel egy új MHL adaptert, kimondottam Samsung S3/S4, Note2/Note3 típusokhoz.
2) Létezik egy olyan adapter, amelyiket be kell tenni a telefon és a mostani MHL adaptered közé, és átalakítja a jelet, hogy jó legyen. Ez talán valamivel olcsóbb, mint egy új MHP adapter. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bélaaaa #28721 üzenetére
Megnezem en is milyen.. Bar az a kek tarcsazo nekem nem jon be.
Illetve meg az idojaras widget sem atlatszo (bar innen meg nem tudom, hogy lehet-e olyat valasztani, illetve a fekete status bar sem nyerte el a tetszesemet. Lehet ezeket atlatszora allitani, illetve probaltad (ha van ra lehetoseged) tv-vel parositani wifi-n? Mert eleg sokat hasznalom tv-n a telefont. (kepek, videok stb)
Most fogalmam sincs melyik van rajta, de ezzel megy. Ezelotti rom meg eleg sokszor fc-zett, meg nem talalta a tv-t. Most ami neha idegesit, hogy a hotspot nem mindig kapcsol be, csak ha ujrainditom a telot.Illetve FB-on most olvastam, wanam is dobott egy uj rendszert.
Ezzel szemezgettem eppen, azert is jottem gel, valakinek van-e tapasztalata arrol, probalta-e valaki stb. ML6Illetve meg arra lennek kivancsi, hogy azzal lehet valamit kezdeni, hogy ne kozepre igazitsa a gombokat, menut stb? [link]
Mert ettol kivagyok, hogy igy nez ki a dolog.. Hiaba kisebb, meg minden, de az egeszet osszehuzza. -
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #28731 üzenetére
Ismét próbáltam, másik TV-vel.
TV-n semmi, a telefon jelzi a töltést. Ennyi..
Valamit be kell kapcsolni hozzá vagy valami?
Anno One X-el automata mirrorolt mindentMegoldva,
6 pines átalakító kellett hozzá pluszba, mert univerzális adapterem van. -
Bélaaaa
őstag
válasz
korcsillio #28729 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy nem vesztek vele semmit, ha felteszek egy új Romot tesztelni.
-
bbubby00
őstag
válasz
s3nsitivity #28717 üzenetére
MiniUSB vagy melyik csatlakozo kimeneti vege a telefonba be, hdmi madzag egyertelmuen a nagycsatiba, tolto meg a miniUSB bemenetibe. Voala. Reszegen engem is megszivatott a mocskosa
elfelejtettem aramot adni neki toltorol
-
Bélaaaa
őstag
válasz
korcsillio #28722 üzenetére
Persze, már 3 napja fenn van... Tejesen korrekt a ROM. Érzetre gyorsabb, mint a Phoenix v16.7 és a DN3.1.1.
Nincsenek benne apró akadások, az akksi is, mintha jobban bírná.
Előző ROMokkal este 40%körül tettem töltőre, ezzel meg 60% körül.
-
Vismajor01
addikt
válasz
S e t h #28712 üzenetére
ERre meg rendhagyó válasz: Nekem pont belefér (szilikon tokostul) egy tekercs ragasztóba. Sima, széles "cellux" gyűrűjébe. Áll mint kakiba a gyerek, és minden háztartásban van. Tölteni kicsit nehézkes, akkor már ki kell támasztani, mert elgurul.
Bár az enyém eltünt valahova, és most az 1kilós csuklópántomat használom, az is tökéletes erre, az még rugalmas is. -
laszlolczka
őstag
Sziasztok.Ma beléptem a klubba én is.Z-ről jöttem,eddig minden flakkol.
-
GZoli7
senior tag
válasz
spadge #28723 üzenetére
Szerintem attól, hogy rootolva lesz, még a digitális aláírás megmarad. A bootloader ellenőrzi ezt a kernelben, ha minden igaz. Sonynál így van.
Másik ROM nem kell, csak root, azt a fentebb linkelt megoldással úgy néz ki meg lehet oldani.
A custom feliratot egy stock rom odinnal elvileg gyógyítja, legalábbis az xda-n olvasottak szerint. -
dancsuri
veterán
válasz
korcsillio #28722 üzenetére
csak annyi a különbség, mig pl. az xboxnál a védelem örökös addig itt csak a garancia idejéig számít a védelem, gari lejárta után szabad a vásár
-
spadge
tag
válasz
GZoli7 #28715 üzenetére
Az a baj, hogy azok adolgok, amik nem rendelkeznek Samsung digitális aláírásával átbillentik a flaget sajnos. Hát a root nem rendelkezik ilyennel.
Azt olvastam, hogy tulajdonképpen az IBM eFuse technológiájára alapul. Nem új dolog PS3 és az Xbox is használta már. Ott ha hackelt firmware ment a gépre, azonnal bannolta a gépet a hálózatról. Viszlát multi. Azóta sem találták meg a konzoloknál a gyógyírt. Szerintem itt sem lesz, hacsak nem felejti el a gyártó a KnoXot. Cinkes. -
Bélaaaa
őstag
Egy érdekes színfolt a N3 as ROM-ok tömkelegében.
-
GZoli7
senior tag
válasz
s3nsitivity #28717 üzenetére
Akkor, ha jól értem, a linkelt leírásból, ODIN-nal felteszem a stock ROM-ot, akkor visszaáll.
Persze, ekkor veszik a root, de garanciáztatáskor az nem is kell. -
s3nsitivity
addikt
De.
Csak átáll custom-ra ami majdnem ugyan az viszont azt wanammal vissza lehet állítani.
[link]Más..
Az MHL adaptert, hogy kell életre kelteni??
Eddig csak bedugtam és ment is. Most meg kidobja a TV, hogy nincs jel. -
GZoli7
senior tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy KNOX ugrás nélkül ezek szerint egyáltalán nem lehet rootolni 4.3 alatt? (N7105)
Köszi -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
S e t h #28712 üzenetére
Hozzávalók: wc papír guriga, szőnyegvágó, két rajzszög. Dekoráció opcionális.
A lehetőségek végtelennek tűnnek.
Mik vannak... -
generic
senior tag
válasz
Vismajor01 #28703 üzenetére
Playről töltsd le ezt: usb mass storage enabler.
Root kell hozzá!Ezzel meg tudod nyitni simán a telefonod!
-
S e t h
nagyúr
Rendhagyó hozzászólás következik, mivel még nem nagyon olvastam ilyet a témában, szóval asztali tartó kellene a telefonhoz, ami biztosítja, hogy álló módban is stabil marad a telefon.Nézelődtem, de normálisat nem nagyon találtam ,mindig csak olyan töltőhöz lyukadtam ki, amibe be lehet rakni és adnak hozzá egy aksit is.
Viszont annyi pénzt meg nem szánnék rá, mivel csak egy szimpla tartó kellene.Illetőleg még egy kérdés, nézegettem az ebayen, hogy mennyibe kerülnek a 3100 mah-os aksik, hát elég széles sávban mozog az áruk, viszont én eredetit néznék, de nem nagyon tudom így megállapítani ,hogy melyik eredeti, melyik nem.Kinézetre mind samusnak néz ki,plusz vannak hozzájuk változó kitételek pl melyik szolgáltatós- verizon, de ezt sem értem miben változik tőle az aksi. -
plejik
addikt
Melyik stock 4.3 as romot érdemes felrakni?
-
hnyagboy
tag
válasz
Vismajor01 #28703 üzenetére
A csatlakozásra- Írd be a googleba- TotalCommander-MédiaAudio Plugin- és lesz rá találat onnan csináltam meg én is
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
korcsillio #28704 üzenetére
Sima HDMI nem lesz szerencsés.
Vegyél egy MHL to HDMI adaptert, dugd össze, oszt' mehet.
Billentyűzetet, egeret, vagy kontrollert bluetooth-szal csatlakoztasd. -
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #28696 üzenetére
Azt hittem ez egy egyszerű kérdés. csak meg akarom nyitni a telómat a gépen, hogy képeket másolhassak róla. Valakinek ötlete?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
korcsillio #28701 üzenetére
Mármint? Az MHLről, az AllShare-ről, vagy a Chromecast-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest