- Google Pixel 9a rapidteszt
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gampa
aktív tag
válasz
korcsillio #31099 üzenetére
Persze,zsir ujonan vettem.....
De nem ez volt a kérdés!!!
-
Asbee
veterán
Én búcsúzom a topiktól. Megváltam szeretett note2-őmtől megyek kisebbre.
-
Gampa
aktív tag
Üdv az Uraknak! Most kaptam vissza a szervizböl a note-om,elvileg alaplapot cseréltek!
Viszont az imei nem stimmel! Ez gond,vagy normális ez ilyenkor? A gari igy ugyan ugy él?
-
taranis
addikt
Még egyszer rákérdezek, hátha valaki szaki tud segíteni. Pár napja csináltam egy fullos raw imaget a telóról (N7105), a /dev/block/mmcblk0-át dd-vel lementettem. Szeretném visszaállítani szintén dd-vel, a teló a biztonság kedvéért recovery módban futna, de még így is aggódok, hiszen az image-nek a recovery partíció is a részét képezi, tehát az felül lenne írva, miközben fut. Működhet ez így?
-
hito
nagyúr
Pár nap használat után fogom a fejem, hogy annak idején miért nem cseréltem Note-ról Note 2-re
Úgy hibátlan ez a készülék ahogy van. Ráadásul találtam egy baromi jó romot. Moon Rom V10. Bátran ajánlom ha valakinek elég a 4.1.2. Nekem az.
-
atomeec
senior tag
válasz
Bélaaaa #31079 üzenetére
Hol írták, hogy a gyári visszaállítás nem törli a PIN-t? Nekem mindenhol, ahol említik mint végső megoldást, aszerint az működik. Más kérdés, hogy annyi erővel valóban az Odin-t is rá lehet ereszteni (oké, kicsit tovább tart).
Azt írják, adb-vel be lehet kapcsolni a wifi-t: adb shell svc wifi enable
Ehhez fejlesztői módnak be kell kapcsolva lenni (root-ot nem tudom, csak keresgélek, ilyesmit nem nagyon csináltam még...). -
atomeec
senior tag
válasz
Bélaaaa #31076 üzenetére
Böngészőből. De csak akkor működik ha már korábban a telefonon engedélyezve volt. Azért egy próbát megér. Google device manager. Számítógépen persze. És ugye azzal a fiókkal, amit a telefonon is használ az illető. Itt beadja milyen eszközök vannak használva. Zárolás menü készülék kiválasztása után. Itt beállítod a jelszót amivel fel lehet oldani majd a telefont.
Wifin volt a teló, így érte el. Ha ez volt az alap kérdés
-
s3nsitivity
addikt
Még mindig tudom ,hogy nem szabad itt hírdetni.
De kicsit késve jöttek meg a dolgok és gondoltam itt hátha érdekel valakit.Flipes Hátlap Fehér OEM
3500 mAh aksi OEM
Zsír új mind a kettő.Sorry az offért.
-
taranis
addikt
Na kicserélték a kijelzőt a telómban, samsungos helyszíni javítás volt, csak jókat tudok mondani róla. Illetve 1 óra késéssel érkezett az illető a megbeszélt időponthoz képest, de 15 perc alatt kész is volt, kaptam ajándék fóliát is, öröm van.
-
atomeec
senior tag
válasz
atomeec #31071 üzenetére
Hát, nem note 2-re, hanem Nexus-ra írják, de jónak kell lennie Note-ra is. Elrontja 5x a kódot, kiadja a lehetőséget, hogy lépjen be a Google fiókjába és úgy fel lehet oldani a telefont. Vagy gyári reset e szerint megy: Link
Remélem megy a link, bepötyögtem, telóról netezek félig...
Oké, hülyeség, bocsi, ez csak mintára vonatkozik...keresés tovább
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Az legördülő sávban az értesítések közül hogyan lehet eltűntetni a szoftverfrissítést? Illetve a frissítés megakadályozására elég, ha a "eszköz névjegye/szoftverfrissítés" alatt kiveszem a pipát az automatikus frissítés elől?
-
Bélaaaa
őstag
Abban tudnátok segítséget adni, hogyan lehet az a nyomorult PIN kódot kiütni a telefonból? Nem a SIM PIN-ről van szó, hanem az android PIN-ről.
Az egyik ismerősöm beállított valamilyen kódot, de ugyanazzal már nem engedi vissza. WIFI-je ki van kapcsolva.
Köszi
-
Mephistoone
senior tag
Sziasztok!
Aki használ DN3 RC2-őt, annak az akksi hogyan produkál? És milyen bootloader mellet van fent neki? Köszönom -
muratomi1
senior tag
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok
Az mitől lehet hogy nincs hálózaton a telefon? Megeshet hogy rom felrakas közben basztam el valamit azért nem látja a sim kártyát? -
MurdR
veterán
Urak. Unrootra mi a legegyszerűbb megoldás?
-
hito
nagyúr
Az első hsz-ben lévő CF-root minden 4.1.2 gyári romhoz jó?
-
taranis
addikt
Sziasztok! Rom managerből frissítettem a CWM Recoveryt 6.0.4.1-re, és ugyanonnan próbálok mentést indítani az SD kártyára. Újraindul a teló, bejön a CWM Recovery, de nem tudja felmountolni a kártyát, ilyen üzenet jön, hogy:
"E: Unknown volume for path [/external_sd/clockworkmod...stb"
Rágugliztam, és több helyen írták, hogy FAT32-es SD kell neki, de egy FAT32-re formázott 16Gb-os Samsung SD kártyát használok. Valami tipp?Közben meg is oldottam: kézzel kellett felmountolni a /storage/sdcard1-et, és arra már megy a mentés. A ROM manager nem tökéletes ezek szerint.
-
muratomi1
senior tag
Újrafelteszem a kérdést mert nem érkezett az igényeimet kielégítő válasz: létezik olyan hatlap note2re ami bőrhatású oldalt varrasmintás cucc? És ha van hol lehetne venni?
-
fdisk
őstag
válasz
treker42 #31046 üzenetére
Nekem pont pénteken érkezett meg a notehoz egy ilyen tok.
Első benyomásra jó.
Bordázott az oldala így nehezebben csúszik ki a kézből,és elég passzos,nem mozog a telón egy kicsit sem.
Előzőleg egy noname szilikon tok volt rajta,amin nem volt kivágva a power gomb helye.
Nekem meg ez szokatlan egy kicsit. -
treker42
tag
S-Line szilikon hátlap --( fekete ) tapasztalat:
Jó időben én övtokban hordom a telefont, de télire kabátzsebbe teszem-és hogy ne csússzon ki megvettem az s-line tokot, gondoltam megosztom a kb. 5-6 hónap tapasztalatom: hátlap a samsung felirattól jobb oldalt egy új-nyomnyi helyen megkopott-mattosodott. A krómkeret teljesen ép maradt! Kosz: főleg a micro usb bemenetnél és a feloldó gombnál lett poros a tok belül. Kb 2 havonta levettem és megnéztem mi az ábra, kitisztítottam lemostam, jól megtöröltem.
Most hogy levetem megint nagyon jól néz ki a telefon és karcsú, meg kell szokni a csúszós fogást, s-line elég masszív volt ezen a téren. Amit nem szerettem benne a hangerő gomb nincs kivágva, elég nehéz nyomogatni. -
muratomi1
senior tag
Ha frissíteni akarom a rendszert akkor miért írja ezt ki Hogy there was an error with the download?
-
Köszi a válaszokat knox ügyben. Akkor annyira nincs jelentősége szerintem, ha már úgyis 4.3 van rajta.
-
lajozs
aktív tag
...Hogy egy kicsit feldobjam a hétvégét (a Slatedroidból vett idézet):
"Regarding the main AOSP userland, there are some (potentially) bad news: according to this report, the Exynos4x12 devices are unstable/unusable under Kitkat and there are rumors that the Kitkat update for S3 and Note2 might get cancelled. The update was expected on March/April 2014 and now it goes to a future date."
-
dancsuri
veterán
-
hito
nagyúr
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok szerintetek melyik jobb ?
Galaxy Note 2 vs Galaxy s4 -
lajozs
aktív tag
Annyiban félreértettél - ezt már az előző reagálásodban is láttam -, hogy én nem a "bácsi" jószándékúságát kérdőjeleztem meg, hanem arra a sok bibire, amit elsőre tapasztaltál, mondtam, hogy én erősen nem lettem volna boldog tőle. Te viszont derűs optimizmussal közelítettél a dolgokhoz, és hidd el, Veled együtt örülök, hogy bejött a vásár!
-
Kérdés!
Ha már frissítettem gyári 4.3-ra, akkor cseszhetem a Knox mentességet (azaz ha el akarom adni, akkor a vevő ha rootol, akkor már tuti nem tudja a számlálót visszaállítani), vagy csak akkor, ha a telón lévő parancsikonnal telepítem is a Knox progiját? Mert most csak egy parancsikon van a telefonon, hogy húzzak le egy 154 megás appot, és akkor knox lesz. -
dancsuri
veterán
válasz
bicajoskema #31017 üzenetére
más probléma nem lesz. (4.3-nál alacsonyabb verziójú romot nem tudsz rá rakni. másik 4.3-at vagy újabbat bármit)
-
bicajoskema
tag
Sziasztok
Adott egy gyári 4.3-as a Note 2-m amiben ugye van knox.
Ha erre felrakom a legfrisebb MIUI-t vag bármilyen főzött romot, akkor ugrik a garancia, de lesz más probléma is? Vgy fel sem lehet rá tenni a MIUI-t?
üdv -
Weeman1
veterán
válasz
korcsillio #31001 üzenetére
Én a témázgathatóság miatt szeretem.
(#31000) grabber
Ja. -
axlfsi
veterán
válasz
dancsuri #31010 üzenetére
NM, szívesen!
Ezt még meg kellene csinálni a hétvégén ... ahogy olvastam a tapasztalatokat, kb. a felére esett a memória foglaltságuk, akik végigzongorázták. Nem rossz...
Possible ways to get low RAM usage and better battery life
//DN3 V4 RC2// -
axlfsi
veterán
válasz
kovacs65 #30996 üzenetére
Tedd fel (és akinek még fent van a DN3 V4 RC2) ezt az [MOD][KITKAT][E-Team] S5 Mod For KITKAT Touchwiz ROM portolást.
Gyönyörűen muzsikál!
(én előtte kikapcsoltam minden Xposed modult (App Settings, GravityBox [KK] és NotifyClean-t használok)... habár szerintem nincs velük baj, mert utólag egyesével visszakapcsoltam és minden OK) -
hito
nagyúr
válasz
muratomi1 #31004 üzenetére
A V7-es valószínűleg működik LTE verzión is. Én is ezt fogom feltolni, mert kiderült, hogy a V4-et bezárták és természetesen mint minden ilyennél, nehogy már le lehessen tölteni ha valaki használni szeretné
Azért olvasgass bele a V7-es topicjába, nehogy pórul járt. Jobb oldalon kicsit lejebb tekerve ajánlom a keresőt. Oda beírod, hogy LTE és kidobja a topicban található ezzel kapcsolatos postokat.
-
muratomi1
senior tag
Köszi. Most találtam Ezt addig várok vele amíg ki nem derül hogy van-e minitab rom lte verzióra vagy nincs mert ez kb csak egy note3 appos dolog viszont eddig senki nem panaszkodott rá kérdés az hogy akkumulátorkimélő-e mert pillanatnyilag nagyon merül. 20 perce használom és 11% ot merült...
-
hito
nagyúr
Philz touch recovery-t a szoftver verziómhoz kell keresnem, vagy lefele ezek mindig kompatibilisek? Tehát a legutolsó PTR kompatibilis lesz a 4.1.2-mmel, vagy kifejezetten ehhez kell keresnem egy verziót?
muratomi1: asszem van belőle. Mindjárt utána nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest