- Google Pixel 9a rapidteszt
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
válasz
s3nsitivity #29698 üzenetére
-
Dr V
őstag
Lancia Lybrába csinálnám az auxot: a gyári cd olvasó helyére kötném be, közvetlenül a fejegységbe egy Mini-ISO csatlakozóval. A másik vége egy 3,5 jack lenne, lehetőleg a headset vezérlő gombjaival, mert a fejegység nem hinném, h tudná kezelni a telefont.
Ezért érdekelne, h a gombokat a kábelre hogy lehetne rátenni valahogyan. -
Davzone
senior tag
válasz
dancsuri #29680 üzenetére
Nem hirdettem meg,elobb ossze akarom irni pontosan mi mennyit erhet.
Viszont itt ha-n 75-85 kozott vannak mar lejart bolti garisok,vagy garis de karcos. Kicsit kevesnek erzem igy az enyemert mindennel egyutt a 90et.
Csak a telo kulon elmehet 75-80ba ha gyorsan akarom eladni, es akk a kiegeszitoket eltudom adni kulon osszesen kb 40ert.
Nem surgos annyira az eladas, es azert ingyen nem adom oda a kiegeszitoket amiknek az uj ara min 65000 plusz posta. Argepet neztem mindenhol a legolcsobbat. -
fdisk
őstag
válasz
Rabidsnail #29692 üzenetére
Nekem az utolsó jól működő xblast az 1.6.6.
Most is azt használom. -
mtm800
senior tag
válasz
Rabidsnail #29683 üzenetére
Ezek szerint ki kellett venni az aroma installernél az xposed elöl a pipát?
-
S e t h
nagyúr
Én is most gondolkodtam hasonlóban, nincs aux kimenetem, gyári rádiót meg nincs kedvem kiszedni, így maradok bluetooth transmitternél.
-
Dr V
őstag
Szeretnék a kocsimba egy aux kábelt csinálni, amivel lehet vezérelni a zenelejátszót.
Valaki tudja a headset lábkiosztását? Esetleg venni egy másik headsetet, leforrasztani a fülest, majd rátenni a fejegység bemenetére a kábelt? -
atomeec
senior tag
válasz
s3nsitivity #29675 üzenetére
Nekem is ez a bajom... most beleraktam egy két gigásat, eddig nem volt hiba, de a másikkal is csak pár alkalommal. Remélem maximum csak a kártya rossz, nem a telefon olvasója. Galaxy S-be lett attéve, abban még nem jött elő hiba.
-
Rabidsnail
senior tag
A gonosz neve:Xplosed tools!
Én voltam hülye! Már műkszik. Köszi,aki gondolkodott rajta. Szép estét!!!
-
dancsuri
veterán
válasz
laszlolczka #29681 üzenetére
igazad van
ha lehet ezt hagyjuk
-
dancsuri
veterán
válasz
laszlolczka #29679 üzenetére
szerintem már most meghirdette (furfangos módon) de ez NEM ide való, ha kíváncsi rá mennyiért mennek akkor nézegesse azokat az oldalakat amelyek adás-vétel lel foglalkoznak
-
Davzone
senior tag
Sracok segitseget szeretnek kerni eladassal kapcsolatban!
Elado lesz a note2om nexus5re valtas miatt.
2es premium garis fuggetlen 16gb, majusban lesz 1 eves.
gyari dokkolo, allshare cast dongle, samsung 64gb microsd
gyari cover+ tok.gyari flip cover NFC
gyari fekete kijelzovedofolia bontatlan.minden tartozek doboz papir megvan.
Mi a realis ara amivel hamar elmegy a cucc? -
Rabidsnail
senior tag
A gonosz dolgozik ellenem! Végre élvezhettem a DN3 funkcióit,amikor egy újraindítás után telefonálni akartam,a hangszóró süket maradt. Kihangosításnál a hátsó működött. Újra feltettem a romot és jó lett,majd,mert ugye kellene a wifi,felment a PSN_pureSTOCK-v3.9.1_N7105_4.3_OC-signed.zip és lett wifi,viszont meszeltek a hangnak. Valami megoldást tud valaki? Köszi!
-
s3nsitivity
addikt
Mostanában rakoncátlankodik az SD-m..
Iga zegy régi 8 gigás class 4-es.
De sokszor beszól a kamera, hogy nem tud az SD-re menteni.. pedig formáztam is már párszor..
Újraindítás után pedig tökéletes.. Szerintetek az SD-m kezdi megadni magát? -
nagyj74
senior tag
Sziasztok. Mi van a Sammobile.com-am? Most már jelszó kell hozzá? Nem tudok belépni.
-
Pori12
tag
válasz
s3nsitivity #29666 üzenetére
Köszi! Semmi gond, mivel igen sok mindent tud, nem is kell hogy telefonálásra is maradéktalanul alkalmas legyen.
Korábban felvetettem itt, hogy GSM hívás kihangosításánál a másik fél engem alig hall olyan rossz a bemenő hang feldolgozása. Pedig pl.Viber-nél tökéletesen működik. Mindkettőnél a felső mikrofont használja, mégis más az eredmény. -
Pori12
tag
Már ha ilyen jól haladok, hadd kérdezzek még 1-et.
Telefonálás közben lekapcsol a képernyő, amikor leveszem a fejemtől és keresem a befejezés gombot, csak a bekapcsoló gombbal éled fel a képernyő, vagy időnként azzal sem.
Ki lehetne ezt valahogy kiküszöbölni, hogy különösebb küzdelem nélkül akkor tehessem le a beszélgetést amikor szeretném? -
Pori12
tag
Köszi, megmentettétek az életemet! Végre nincs animáció! Ember még ennek nem örült ennyire
Hálás köszönet érte! -
Pori12
tag
Köszi! De nekem nincsenek fejlesztői beállítások, legalábbis még nem akadtam rájuk. Hol kellene lenniük?
-
Pori12
tag
Srácok én egy valamit nem értek.
2 hete van nálam ez a telefon(szerűség), és többek között azért vettem, mert közismerten bika hardverrel van felvértezve. Mivel sietős, pörgős ember vagyok, azt szeretem, ha a készülékem nagyom rövid válaszidőkkel működik. (Kvázi nem azért vettem, hogy bámuljam ahogy figurázik, hanem hogy elvégezzem vele adott esetben villámgyorsan amit akarok.)
Mármost, 2 napi kétségbeesett nyomkodás után be kellett látnom, hogy nem lehet levenni az animációkat, pedig nekem ez lett volna a legelső lépés. Sebaj, belenyugodtam, hogy minden mozdulat 0,5 mp-el tovább tart...
Az viszont már nem kerek, hogy az iszonyat gyors 4-magosnak miért tart 4-5 mp-ig előszedni a névjegyeket!??!!Kérlek mondjátok meg, csak nekem hat lassúnak mindez, vagy másnak is, esetleg tudtok rá valami megoldást?
Köszi!
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
s3nsitivity #29657 üzenetére
Igen,úgy gondoltam. Köszi Nektek. Az Air command és a pen ki,vissza hangot "magyarítanám".
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Rabidsnail #29655 üzenetére
Ha a nevük is ugyan az akkor igen
-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail #29655 üzenetére
igen
-
Rabidsnail
senior tag
Vajon,ha a System/Media/Audio/UI könyvtárban lévő ogg hangfájlokat másikra cserélem,a rendszer ugyanúgy használja? Köszi!
-
fdisk
őstag
válasz
s3nsitivity #29650 üzenetére
Ezt nem tudom.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
laszlolczka #29644 üzenetére
Nagyon köszönöm,hogy ilyen jó napot szereztél!!! VÉGRE SIKER!!!!!!
-
fdisk
őstag
válasz
korcsillio #29637 üzenetére
Köszi.
Odin a neve.(stílszerűen,ha már Samsungom van)Egyébként warez.Hiába van fent playen.Az nem Mo-ra lett kiadva.Moderátor által is megerősítve)
-
mtm800
senior tag
DN3 3.2-őt / vegeta edition/ próbálta már valaki?
-
laszlolczka
őstag
válasz
Rabidsnail #29643 üzenetére
Természetesen,ha tudok segitek.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
laszlolczka #29642 üzenetére
Végre,segítség!! Nagyon köszönöm!! Esetleg priviben elérhetlek valameddig? Újra próbálom az instrukciók alapján!
-
laszlolczka
őstag
válasz
Rabidsnail #29641 üzenetére
Én factory reset + a 2 wipevel tettem fel,azt hiszem a rom készitő is ezt irja elő.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
laszlolczka #29640 üzenetére
TWRP-ből volt wipe.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Rabidsnail #29639 üzenetére
CWM alól csináltál resetet?Nálam semmi gond a wifivel.Próbáld meg ezzel a kernellel: N7105 MK5 kernel
-
Rabidsnail
senior tag
Lte-re feltettem a DN 3 romot. Sajna nincs wifi,ezért felment a devil kernel is. Wifi most sincs. Dr Ketan megoldásával legutobb nem voltam szerencsés,mert telepítése közben fagyott a teló bootloader módban. A romot gyári 4.1.2-re telepítettem. Van ötlet wifi ügyben? Köszönöm!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
dancsuri #29632 üzenetére
Magára az UI-ra értettem, nem a laucherre.
Az az UI bántja a szemem, vanilla meg sense párti vagyok így a sima tw sem az igazi de ez a kiszinezett kékesített nem is tudom mi a hányingert hozza rám.
De ez csak a saját vélemény persze, a design mindenkinek saját dolga.Én DN3-at használok már pár hete és több mint megelégedett vagyok.
Ha meg home screen, tessék itt az enyém.
[link]
-
dancsuri
veterán
válasz
s3nsitivity #29631 üzenetére
-
pusihusi
addikt
[link] Ezt a cikket elolvasva nem értem a Samsung hogy rakhatta bele a Knoxot
Vagy én nem értettem meg a leírtakat, vagy a Samsung szegte meg a Google szabályait!
-
mtm800
senior tag
válasz
laszlolczka #29622 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593200
erre gondoltam.
Ha nem egyezik akkor elkérném a linkjét a tiédnek...lényeg h stabil legyen -
mtm800
senior tag
Sziasztok! V3 rom telepíthető rootolt 4.1.2 re? Illetve mennyire stabil, bug , fagyás stb.
Kösz előre is -
HUNPSP
aktív tag
válasz
lajozs #29564 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat! Meglesem a Google fiókos dolgot is, illetve azt tudom, hogy gmailben ott vannak a kontaktok, és bár kicsit egyszerűbb gépen átírogatni a számokat, de itt sem olyan egyszerű.
korcsillio: Köszi! Azt hiszem ez lesz a nyerő program.
MaCS_70 (#29569): Személy szerint az összes szám így maradt meg még a "hivatalos" +36ra váltás előttről, én pedig nem szórakoztam... hiszen minek, ha működött amúgy is? És ezek szerint még most is működne a 06-os dolog, ha a szoftverben valamit nem állítgattak volna... mindenesetre a tippet neked is köszönöm, ez a csv-s se rossz megoldás, olyasmi, mint a gmail kontaktoknál átírni, aztán szikronizálni. Jó hogy figyelmeztettél, néha szívok a dupla névjegyekkel, szerettem ezeket még szifonon is... -
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #29584 üzenetére
Ha valaki valamikor válaszol erre (cserélhető füles a heaadset-en) akkor plz privátban is és előre is kösz...
-
Dr V
őstag
Erre majd talán lecserélem az N2őt. Talán...
-
Zsombe
senior tag
válasz
lugosi #29579 üzenetére
@lugosi és @FlashLed: anno én Sony Xperia Sola-ról váltottam Note II-re és abszolút nem bántam meg. Elhatároztam, hogy Sony-t soha többet. A Sola legalább fél perc alatt nyitotta meg a telefonkönyvet és még ez volt a leggyorsabb process.
Majdnem az egész okostelefontól elment akkor a kedvem. Arról már nem is beszélve, hogy a Sony supportja valami gyalázatos, FW frissítés nem az erősségük....
Aztán kiszemeltem a Note II-t és azóta is boldogan használom (márciusban lesz 1 éves). Szerintem alapvetően nincs gond a Samsungokkal. Páromnak SIII-asa van, nekem a céges telefonom SIII mini, édesanyámnak szintén SIII mini és mindegyik hibamentesen üzemel. Oda kell figyelni a készülékekre, persze nem úgy, mintha hímestojás lenne.
Nem értem én ezt a sok siránkozást a knox miatt (szvsz gyári 4.3-al tökéletesen muzsikál a telefon, mondom ezt úgy, hogy előtte 4.1.2-es ARHD ROM-ot használtam), az üzemidő miatt (nálam másfél napot kibír napi 1,5 óra telefonálással, 3 órás kijelzőidővel, 2 e-mail fiók folyamatos szinkronnal), meg az anyagminőség miatt sem (tény, hogy plasztik, de minőségi a ház. ha fém lenne az lenne sokaknak a baj, mert nem lenne nfc, gyengébb wifi és térerő).
Sorry, de kissé már unalmas az utóbbi időkben ezeket a siránkozásokat olvasni.Inkább spekuláljunk arról mikor jön a 4.4!
-
zoleeno1
veterán
válasz
s3nsitivity #29604 üzenetére
Latjatok, latjatok, en mondtam ne mokoljatok, mert kocsog dolog az a knox
-
pusihusi
addikt
válasz
s3nsitivity #29602 üzenetére
Ez az ami most még biztos, meg az "ota" frssítés!-Kiest akartam írni! "deknoxolt verzió"Van valahol?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
pusihusi #29599 üzenetére
A kies nem ota
Valamint a deknox elméletben azért lesz jó mert ha már ugrott a knox az nem fogja engedni se fel se le mozdulni a bl-t. Így most még lehet jó a kies de elméletben ha indul a KK akkor ha kiessel is frissítesz brick mert a knox nem engedi majd tovább lépni, pont mint le. A deknoxolt verzió azért jó mert ugyan úgy a Stock csak knox nélkül így a knox fel fogja engedni mindenképp!
De mint mondtam ez még csak az elmélet. KK után leszünk okosabbak
-
pusihusi
addikt
válasz
Rabidsnail #29600 üzenetére
Nem publikus a rom, v. mi van vele?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest