Hirdetés
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswmaster
tag
válasz
LosBlancosRM #21629 üzenetére
Hogyne érné meg jobban. Konkrétan olcsóbb. Az utóbbi két évben - mióta a Huawei gyakorlatilag kiesett az EU piacról a google hiányával - a Samsung/Xiaomi csúcsmodellek árai nemhogy utolérték az iPhone-ok árát, hanem túl is haladták.
Nejemnek is nemrég cseréltünk (előtte mindig Huawei csúcsmodell volt neki - Mate), de miután a Samu és a Xiaomi drágábban kinálja csúcskészülékeit, lett egy 12Pro Max 256GB-al (talán 350-ért vettem, nem emlékszem már teljesen pontosan, de e körül).
Nekem a Note9 kálváriám után (bezöldült a kijelző) a garanciával nem jutottam dűlőre. Ami sajnos még egy zsír újonnan vásárolt készülék esetén is egy vicc, mert nem mindegy, hol veszed, milyen a garancia papír meg ilyen hülyeségek. Na ebben az iPhone messze-messze verhetetlen. Ha te veszel egyet (tök mindegy, hol, milyen boltban stb), felbontod a fóliát, beregeled és innantól ér az 1 év apple gari. Nem kell se papír, se számla, se semmi, él és pont és bármelyik apple boltba beviheted. Na ezt semelyik más gyártó nem tudja. A kamerája pedig teljeséggel verhetetlen minden más készülék számára, ha casual fotózásról van szó. Csak ugye, van egy bibi. Kell hozzá az ökoszisztéma. Nejemnek is van iMAC-je, mert bizony apple rendszer nélkül nem lehet ám csak úgy fotókat másolgatni, de konkrétan még egy zeneszámot sem lehet csengőhangnak beállítani, a testreszabást meg hát inkább testreszabhatatlanságnak kellen hívni így androidos körökben (konkrétan olyanok nincsenek rajt, mint a swipe, vagy a vessző és pont karakterek hiányoznak a billentyű első oldaláról, ergo mehetsz át a másikra, ha akarsz ilyet írni egy sima sms-nél, de kismillió ilyen szarság van vele, egy vicc...)Így hát az iPhone sokaknak nem alternatíva, speciel nekem sem. 100-ért vettem egy gyári kijelzőt frame-el, hátlappal, aksival, aztán átdobtam bele az alaplapot. Ergo 100-ért megint lett egy "új" 512GB-os Note9-em. Mert amúgy sztem ez a valaha létezett egyik legjobb droidos készülék, ha nem a legjobb
De tény, ha megvan az apple ökoszisztémád, akkor konkrétan - átlag felhasználónak -, akinek nincsenek speciális igényei és frankó képeket akar csak úgy casual lőni, annak sztem már lényegesen jobb választás, mint bármilyen doird.
Note9 pedig éljen örökké
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest