- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talib21
tag
Sziasztok. Láttam többen beszéltetek róla, én szombaton este rendeltem meg az s7 töltős starter pakkot s9+-hoz, ma meghozta a futár Kaposvárra. Előtte csak egy visszaigazolást kaptam egyből, ma meg már a futár hivott.
-
FőDudu
veterán
Samsung onedrive most ajanlott fel 100GB online tarhelyet 2 evre ha instalalom az Outlook-ot es konfigolok benne egy accountot.
A szolgaltatotol kapott - es egyaltalan nem hasznalt - e-mail cimet allitottam be benne, aztan majd valahogy letiltom a fenebe, hogy ne is hasznaljon eroforrast. Vagy uninstall.
Igy lett 105GB Onedrive tarhelyem (5GB mar eddig is volt).
Hasznalja valaki ezt szinkronizalasra vagy mentesre?
https://www.samsung.com/sg/support/mobile-devices/common-questions-about-100gb-onedrive-offer-redemption/
-
Anulu79
addikt
válasz
Tatu-1981 #1741 üzenetére
Szerintem is kreténség! Én is véletlenül tudtam csak megvenni mert később jött az értesítő mint amikor meg lehetett venni a készüléket. Nekem amúgy ez volt az utolsó esély náluk, hogy ezt vegyem. Ha aznap nem jött volna össze akkor a kisebbet vettem volna. Akkor még az is volt náluk.
-
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #1743 üzenetére
Én azon vagyok kiakadva hogy rendelsz tőlük ami azt jelenti hogy regisztrálsz is náluk egyben majd mikor bejelentkezel nincs fiókod sem rendelési előzmények se semmi, csak az a b@zi rendelés igazoló email amit küldenek. Mindig is azt mondtam nem különbözik a gsm boltoktól csak jobb a csomagolás és van egy szerződésük a samuval hogy használhassák a nevet.
-
DaveNo1
veterán
válasz
HunLuke007 #1737 üzenetére
Nekem szombat késő este jött. Szimplán szarul működik a rendszerük szóval erre ne építsél.
-
Tatu-1981
tag
válasz
Anulu79 #1740 üzenetére
Azért ez nagy f@szság részükről. Ha azt látják, hogy 3 napig nincs egy darab se náluk, aztán a rendelt készlet 1 óra alatt elfogy, akkor rájöhetnének, hogy többet kellene rendelni.
És egy most piacra dobott telefonnál attól sem kellene tartaniuk, hogy rájuk romlik a készlet... -
Anulu79
addikt
válasz
HunLuke007 #1737 üzenetére
Szerintem max. 1-2 darabokat rendelnek be csak.
-
HunLuke007
csendes tag
Elmehet a T-mutyi az anyjába...
A KERESETT TERMÉK MEGÉRKEZETT - TELEKOM WEBSHOP Ma 03:25
Persze,most 8:41-kor már ismét nincs egy darab se...
-
Anulu79
addikt
válasz
thebear007 #1726 üzenetére
Nekem semmi bajom velük. Rendeltem már pár dolgot tőlük de pár nap alatt mindig ott voltak az átvételi ponton. Igaz minden termék raktárról érkezett amit rendeltem.
-
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
4000-es akksi hogy teljesít? Kinek hány napot megy?
-
Teal'C
veterán
válasz
HaliGab23 #1721 üzenetére
El olvasgattam a cikkeket. Hát hogy hány féle képpen tudják tálalni a dolgot az bődületes.
Szerintem csak bepróbálkozik, persze most ezen felbuzdulvamég több hülye fog majd. Nem hinném hogy a samu ekkorát hibázott megint. Persze azért van hibaszázalék de hogy egyetlen nő azt követeli hogy fizessenek kártérítést, szüntessék be a forgalmazást és hívják vissza na az picit gyanús!!!
És a leggázabb a történetben amit már írtam korábban, "Ó tűz forró lett a mobilom, nem baj elteszem a táskámba egy zárt helyre hátha akkor jobban kihül" -
DaveNo1
veterán
válasz
HunLuke007 #1706 üzenetére
Én is T-nél néztem ki az 512-es variánst, de úgy néz ki akkor ebből hosszú várakozás lesz
-
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #1712 üzenetére
Csak a telefon kék a háttérben látszik a szélén ha jobban megnézed.A te linkedről másoltam ki ezt a képet ua mint a tied de ennek nem kék a széle viszont a kamerakörül látszik hogy áttetszőMost nézem igazad van, de sajna a fekete és a kék szélű az nincs amúgy azoknak is áttetsző a közepe ha legörgetsz az oldalukon látszik is.
-
törölt tag
válasz
-
törölt tag
Estleg kék Ultra Hybridet nem akarnak rendelni?
Már akartam írni nekik, hogy tudnak-e, vagy csak olyat ami jelenleg is van nekik.
-
Peterzon94
tag
válasz
A tollat imádni fogod
A kamera meg simán lenyomja p20prot nappali fotózásnál.
-
tylerddd
veterán
válasz
"Ha meg nem tetszene, remélem nem lesz ilyen, akkor is van 14 napom vissza vinni."
Nem fogod, be**arás jó cucc!
-
HunLuke007
csendes tag
válasz
vandorbab #1704 üzenetére
Az komoly.
Akkor várhatom,hogy a t-muki raktárba bekerüljön és megrendeljem, ha a SEStore-ban is készlet hiány van.Amúgy eldöntöttem. Note 9 lesz,mert mindenben elég kimagasló a tudása, p20p meg csak kevés fényben fotózásban jobb, bár szerintem lehet a Samuval is szépet alkotni ha nem autó módban van,vagy éjszakaiban.
Ha meg nem tetszene, remélem nem lesz ilyen, akkor is van 14 napom vissza vinni.
-
tylerddd
veterán
válasz
Plazmacucci #1701 üzenetére
OK, bocsi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest