- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Várok vele 1 hetet, ha nem változik akkor ledarálom.
Háttérben ftó alkalmazásokat is beállítottam most, hogy max 3 lehet.
A legtöbb alkalmazás is úgy van beállítva, hogy csak ha használom akkor induljon.
Gyanus, hogy a munkahelyemen gyenge a térerő és ez szívja nagyon az aksit mert egyébként az aksi statisztikánál semmi kiemelkedő nincs. -
zitrone88
aktív tag
Karcsú, bizony, de ott nálad valami nem kerek, és a háttérben szívja az akksit. Bitcoint bányászik? :D Vagy hibás, nem tudom, de én egész sokat nyomkodom, kis játék, cikkek olvasgatása, youtube.. alapvetően nem használok nagy fényerőt, de úgy sem kéne ilyen hamar merülnie. Én sem vagyok elhalva az akkuidőtől, de azért a napközbent kényelmesen kihúzom vele: [kép]
Android 11, FR nélkül. Amit egyébként majd megcsinálok, mert nem oké mindent, pl ezt a szaros screenshotot is 10 percig kerestem, hogy feltöltsem, és most csináltam.... De a másfél éves fotó az ott volt egyből.... -
golyós
addikt
Mivel csináltad a mentést? Csak azért kérdezem mert furcsálom, hogy csinálok egy mentést, majd fr és utána visszarakom azt a mentést ami nem az igazi.
Nekem nagyin merűl ( amúgy is iszonyú gyenge az aksija Huawei után)n
Itt tartok : 9órája van bekapcsokva a full feltöltés óta és 2óra 55 perc kijelző időm van, 18%-on ál az aksi.
Ez nagyon karcsú. -
rep3at
őstag
-
istnag
addikt
Samsung Members -ben jött az értesítés, hogy márciusban érkezik a One UI 3 a telefonra és vel együtt az android 11.
Két dolgot várok egyébként, hogy javul a fingerprint sensor és a low light fotózás. -
rep3at
őstag
Én már írtam az ügyfélszolgálatra kb. 2 hónapja ezzel kapcsolatban, képet is csatoltam a hibáról, ők valamiért nagyon akarták a számlát pedig én is azt hittem hogy bent van a rendszerben. Hozzáteszem nem tudom hol lett véve de mivel egy éve mutatták be ezért még tuti garis. Azért ha lehet megcsináltatnám.
-
kovlui
tag
Nem tudom, mi lehet az oka, hogy nálad működik, nálam meg nem. Ha beállítom a kijelző felvillanást, azt csinálja. Aktív kijelzőnél a fényjelzést is adja, ha azt beállítom. Nem tudom, ennek mondjuk mi értelme van? Ha aktív a kijelző, akkor valószínűleg nézem, tehát felesleges a fényjelzés, anélkül is látom, hogy üzenet érkezett.
Kikapcsolt képernyőnél viszont nincs fényjelzés, hiába állítom be. Amíg a képernyő felvillanás miatt aktív a képernyő, fényjelzés is van. Amint a képernyő elsötétül, a fényjelzés is megszűnik. -
kovlui
tag
Én is megvettem az aodNotify-t, de számomra csalódás. Képtelen vagyok úgy beállítani, hogy üzenet érkezésekor lezárt képernyő mellett AOD ébresztése nélkül csak fényjelzéssel értesítsen. AOD ébresztéssel működik, de anélkül nem. Így pont az a funkció használhatatlan, amit gyári értesítő led hiányában pótolni akartam.
-
rep3at
őstag
Ésszerű levezetés.
Nekem S7e volt régebben, egy év után lett egy pötty a kijelző ívelt részén, 3 nap alatt kicserélték majdnem a komplett telefont, úgy hogy futár vitte-hozta háztol házig. Amúgy annyira nem zavart a hiba, csak gondoltam ha már garis miért ne? :)
Nekem pl. most a széleslátó rossz (homályos), de nem tudok vele mit csinálni mert nincs meg a számla és anélkül gariban nem javítják (mondjuk nem értem hogy IMEI alapján miért nem lehet..), anélkül meg tuti több tízE lenne.
-
istnag
addikt
válasz
#42308056 #476 üzenetére
Vedd meg ott. Engem nem izgat a gyári garancia. Smartshoptól vettem 70 ezerrel volt olcsóbb, mint gyári garival. Német piacra szánt egyébként, viszont én úgy gondolkodtam, hogy mi az esélye, hogy elromlik? Ha elromlik, mi az esélye, hogy a bolt visszadobja vagy megszűnik? Ha mindkettő bejönne, még akkor is egy olyan alkatrésznek kell tonkremenni, aminek a javítása több, mint 70 ezer. Az két dolog a kijelző és az alaplap.
Na már most a kijelzo legtöbbször osszetorik, azt nem javítják gyári garival sem. Alaplap meg nagyon nagyon ritkán megy tönkre.
Megértem ha valaki nem így gondolkodik, de jelenleg 70 ezer pluszban vagyok. Mondjuk nem hiszem, hogy 220 ért megvettem volna valaha.Amazon.de az amazon garancia meg a legjobb, ami létezik.
-
törölt tag
Eléggé kifutott ez a telefon ahogy látom sajnos, pedig most komolyan elgondolkodtam rajta
Várható még szerintetek, hogy 160 környékén előkerül valahol hivatalos magyar garanciával?
-
zocas84
kezdő
Üdv! Meg tudná mondani valaki hogy ez a verzió RF8N11495NE milyen régió lehet?
-
golyós
addikt
válasz
zitrone88 #467 üzenetére
Én is arra tudok gondolni, hogy be kell még laknom rendesen, az alvó alkalmazások, mély alvás stb beállításokra gondolok.
Én sem bíbelődök az éjszakai töltéssel, este rádugom, reggel lehúzom, Huaweinél semmi hátrányát nem éreztem 3 év után, ott annyit tettek hozzá az egyik utolsó frissítéssel, hogy intelligens töltést használt, megfigyelte, hogy este nincs nyomkodva ezért feltöltött 80%-ig majd lassított és reggelre fejezte be. Kiírta, hogy reggel 3kor folytatódik a töltés addig csak sima laptöltéssel engedi. Nem volt hülyeség.
Nem lesz ez rossz telo, inkább a megszokott dolgok hiánya (volt) zavaró, de ezeket a külsős alkalmazásokkal gyógyítottam.#468istnag :
Örülök, hogy tetszik, hasznos progi. Még a screen lockot raktam fel, mert nagyon szerettem Huaweinél, hogy widgetként kirakható volt a lezáró gomb, nem kellett a bekapcsoló gombot nyomkodni, már rutinosan nyomom a kijelzőn amikor elrakom a telot. -
zitrone88
aktív tag
Ugyanott, a képernyőidő alatti grafikonon.
Egyébként én sem vagyok elhűlve a legkevésbé sem ennek az akksiján, panaszkodtam is rá, de be kell rendezkedni a minden nap töltésre, aztán kész. Én este felrakom töltőre, nem repülőzgetek, reggel lehúzom róla. Ne zavarjanak mód van időzítve, hogy este békénhagyjanak, kivéve a kedvenc névjegyek, elérjenek, ha bármi gond van éjjel, és úgy, hogy reggel lehúzom, kényelmesen kibírja a napot. De tudom annyit nyektetni, hogy 15% környékén térjek nyugovóra, de azért jellemzően 30-40% megmarad. Az meg, hogy nem tesz jót neki az egész éjjel töltés, szerintem oly' mindegy manapság.... Nagyon ritkán látok olyan embert, aki azért cserél telefont, mert az akksija nem bírja, kivéve, ha ájfónt használ maximum
Előbb amortizálódnak ezek, mint az akksi... Két évnél tovább még nem használtam telefont sajnosSz.r az összes.
-
kekedi
senior tag
Nekem sincs gond az akkuval.
Mennyi a készenléti időd az 1 óra 45 perces kijelzo idő mellett?Tesztelgesd még mert ettől sokkal jobbnak kell lennie.
Nekem is simán vannak 6 óra SOT jaim.
De ha véletlen kevesebb, az csak is azért van nálam mert már akkor 48 óra környékén van a készenléti időm. -
golyós
addikt
-
golyós
addikt
válasz
fornettisuti #459 üzenetére
Ezért furcsáltam, Honor, Huawei Mate és P Smart sorozat is tudja, Xiaomik is. Azt hittem ez nem egy legyőzhetetlen feladat 2020-ban.
Repülő mód oké, értem, de merül. Keveset , de merül.
Mindegy majd megszokom.
Gondoltam erre is van külsős app mint a képernyő felélesztésre ha értesítés érkezik, vagy a screen lock ikonra, hogy ne kelljen a gombot nyomkodni. -
fornettisuti
veterán
Létezik! Sőt vannak olyan chipsetes készülékek, amiket nem is lehet kikapcsolt állapotban tölteni, automatikusan be is kapcsolt töltésnél.
Anno csak az MTK chipsetes készülékek tudták az ébresztést kikapcsolt állapotban. A mostani Honor keszülékem (Kirin SoC) tud ébreszteni kikapcsolt állapotban is. -
golyós
addikt
Sziasztok!
Létezik, hogy nem működik az ébresztés kikapcsolt telefonnál?
-
zitrone88
aktív tag
Újraindítás volt? Néha előfordul nálam is, hogy sötétkedik, nem villan fel, meg telefonálás közben, ha elemelem a fülemtől sem kapcsol be a képernyő, és jellemzően idegroham és agyf.sz kíséri a jelenséget (amúgy is ki vagyok hegyezve erre a telefonra, de sokmindennel már megbarátkoztam). Aztán van, hogy magától megoldódik, és gőzöm nincs az okáról...
-
golyós
addikt
Üdv!
Lecseréltem én is a Mate 10 pro-t, lányom után én is Note tulaj lettem.2 nap használat után többségében elégedett vagyok, bár nem vert mellbe az a " prémium" érzés mint a Huaweinél.
ami számomra "bosszantó hiány" és érthetetlen, hogy a kamera nem tud folyamatos vakuzást, tehát nem csak felvllan fényképezéskor hanem egyfolytában világít. ( ezt majd egy külsős kamera alkalmazással orvosolom, mert nekem kell sokszor)
a másik, hogy zárolt képernyőn nem tudom megjeleníteni az értesítéseket. Jön az értesítés, pittyen és kirakja az ikont, ennyi.
Nem látom ki üzent, és legalább az üzenet egy részét.A kijelző lekerekítés hiánya nem zavar, így egyből ment rá üvegfólia, a kamerára lencsevédő fólia, ezeket kaptam hozzá.
Tok szintén volt hozzá 2 db, de Aliról rendelek mert csúszós mindkét tok, rendelek a bevált "szőnyeg" hátlapos tokot + kamubőr tokot is.
Eddig tetszik, az aksi hiába nagyobb , nem egy nagy durranás, bár amit észrevettem, ha gyengébb a térerő akkor azért merül rendesen.
Ezt szerencsére orvosolja a 20000mAh-es csájomi powerbank ami szerencsére gyorstöltést is tud, így akár ebédidőben is pikk-pakk lehet bele energiát pumpálni.Az S pen-el a Note 3 óta szemezgetek, gyakorlatilag nem is értem enélkül, hogyan lehetett élni idáig ?
Majd zaklatlak titeket ha lesz kérdésem, ha van bármilyen javaslat, leírás link, tanács, szívesen fogadom.
-
rep3at
őstag
Nekem október óta van meg a teló, frissítés ami volt mind ráment de szerencsére hibátlanul üzemel azóta is, meg vagyok vele elégedve.
-
Muerte68
addikt
Nekem is csinálta egy időben de utána frissítés után megszűnt
Idegesítő de amúgy ártalmatlan hibajelzés volt mert utána meg ment
Szerintem nézd meg volt e újabb frissítés lehet hogy az segít rajta
Nekem egy darabig a gyorstöltés sem ment sőt a töltőt sem ismerte fel de az utolsó frissítés után megint működik
Így most van egy váltás töltőfej kábel szettem is -
golyós
addikt
Sziasztok!
Lányomnak van ilyen telója, és az utolsó elötti frissítés óta rendszeresen előjön a mellékelt hibaüzenet. Kamera, galéria, Insta de játék közben is felbukkan.
Gyorsítótár törlés volt, a dec27-i frissítés sem oldotta meg.
Találkoztatok már ezzel, illetve valami ötlet, hogy lehetne ezt megszüntetni? -
istnag
addikt
Ma reggel érkezett egy security update (nov. 1.)
Írták még, hogy van pár teljesítmény javítás és egyéb -
istnag
addikt
Én Note 3 után tértem vissza az S pen -hez, rengeteget fejlődött, találtam egy videót, amiben van pár trükk, a legtöbben gondolom ismerik, de pl, nekem sok újdonság volt benne. Belinkelem hátha még jól jön valakinek
[link] -
MrCsiT
addikt
válasz
zitrone88 #412 üzenetére
Ébresztőnek ezer éve AMdroid appot használok: 2 ébresztés van felvéve 10 perc eltéréssel, mind a kettőnél van 5 perccel korábban előriasztás, a leállítás egy marék módon testre szabható.. és soha nem volt még gondom vele.
Igaz, olyannal sem, hogy bill. elváltott volna a Gboard-ról. Mostanában látok státuszsori értesítést valami billentyűzet választási opcióval: még nem nyomoztam ki, hogy kell megölni azt az értesítést;
Full napfényben volt, hogy keveselltem a fényerőt, az automata is gyenge(elégtelen) volt. Ezen túl, a csúszka balról 4-5 mm-re van a szélétől, egyéb esetben feleslegesen sok számomra a fényereje, pedig nem vagyok fényérzékeny..
Simekkel nincs gond, HABÁR, A digis sim néha eljátssza a nem volt elérhető-t, de azt párom S9+ telójában is tudja, így nem tudom erre a telóra fogni.
Az ujjlenyomat olvasó gyengesége miatt ha úgy alakulna, cserélném Note10+ -ra, csak az meg nem sík kijelzős.. -
namilegyen
tag
Sziasztok. Nemrég vettem észre, hogy bizonyos időközönként a kamera körül egy fekete kör felvillan egy pillanatra aztán el is tűnik. Ez normális!
-
rep3at
őstag
Nekem pontosan egy hónapja van meg a készülék, jöjjenek az én tapasztalataim:
A méretet szokni kell, tényleg egy nagy tégla de számomra többször jönnek jól a nagy kijelző előnyei mint a hordozhatóság viszonylagos nehézségei, meg hát a ceruzához is kell a nagy kijelző, így van értelme.
A biometrikus feloldás nekem is nehézkes, az elején úgy emlékszem jobb volt, van hogy inkább jelkóddal oldom fel. Az arcfelismerés a legritkább esetben old fel, még talán az ujjlenyomat, ha már muszáj, mondjuk volt olyan időszak hogy kikapcsoltam mindkettőt. Nem vagyok idegeskedős ember, ezek az apróságok nem tudnak felhúzni..
A hardveres erő számomra tökéletesen megfelel, elviszi a kedvenc játékaimat simán, ezen a téren maximálisan elégedett vagyok, az UFS tároló és a RAM is tökéletes.
A fényképező olyan felemás, néha nagyon jó minőséget produkál, néha valahogy nem találja fel magát az algoritmus. Mivel az én példányomon az ultraszéles látószöget homály fedi, ezért csak a két másikról tudok érdemben nyilatkozni (sajnos). A nappali képek kifejezetten jók, gyönyörű színek és kellemes részletesség jellemzi őket. Napkelte / napnyugta is nagyon rendben van, ez a terület pipa. Este már jóval bizonytalanabb a helyzet, a lámpák fényei hajlamosak nagyon becsillanni és a fókusz is ide-oda ugrál sokszor. Nem használhatatlan, de láttam már sokkal jobbat is. Az optikai stabilizálás ilyenkor nyilván sokat segít. Az ilyenkor botrányos minőségű keresőkép ne tévesszen meg senkit, a végeredmény jobb lesz.
Külön kiemelném az S-Pen távkioldó képességét, ez Hyperlapse videóknál és éjszakai képenkél életmentő, akár még lesifotó/videózásra is alkalmas így az eszköz
A videóminőség számomra tökéletesen kielégítő, sajnos a szuperstabil mód nekem az ultraszéles miatt kiesik, a célnak megfelel végülis. A gyorsított és lassított felvételekkel és a különböző módokkal elég jól el lehet szórakozni, sok esetben igen látványos eredményekkel.
Az előlapi kamera kifejezetten szép képeket tud összehozni, erre most példát inkább nem teszek fel, higgyetek nekem..
A szoftveres felhozatal számomra teljes, a szolgáltatások minden igényt kielégítenek, külön tetszik hogy a bekapcsológombhoz műveletek is rendelhetők (pl. dupla nyomásra bekapcsol a vaku). Nem mondom hogy a legszebb gyártói rendszer az One UI, de a Lite lekerekített formájához kétségkívül jobban illik mint a "sima" szögletesebb formatervéhez.
Az akku, nos az egyik legszerethetőbb pont. És igen, valóban le lehet meríteni ezt is egy nap alatt, de akkor rendesen kell izzasztani. Ritka az olyan telefon ahol nem kapcsolgatom ki az éppen nem használt dolgokat, ebben az esetben szinte soha. Nekem különösen fontos a készülék ezen tulajdonsága, sokat utazok és kirándulok, nagyon jól jön ilyenkor hogy akár fél akksival is röhögve el merek indulni egy fél napos túrára. A gyorstöltés is nagyon hasznos tud lenni, ha egyszer kipróbálod már nem akarsz mást, ezt a részt már az S7-ben is szerettem. A vezetéknélküli töltés felesleges számomra, alig használtam régebben is.
Az S-Pen, nos. Nehéz hozzászokni hogy van, de utána azt veszed észre hogy természetes lesz ha jegyzetelsz vagy felvázolsz, jól tud jönni, a bt miatt pedig az irányítás szempontjából is hasznos. Nem egy dealbreaker de nagyon sokat hozzátesz az élményhez, barátnőmet több órán át le tudja kötni
Ne haragudjatok, kicsit hosszú lett, de mondom ha már belekezdek akkor adjuk meg a módját. ha valakinek esetleg valami kérdése van, tegye fel, ha lesz akkor én is így fogok tenni.
-
csaba1203
addikt
Fényhiány az mindenhol gáz....
A fotók minősége vagyis a végeredmény a fontos vonalélesség, ne legyen túlélesítve, fehéregyensúly ezek a meghatározók és ebben szerintem jó ez a telefon.
A színek is rendben vannak de ugye itt senki nem hozott képeket de nem is panaszkodott a rossz minőségű fotókról. -
istnag
addikt
válasz
csaba1203 #428 üzenetére
Egy kis fényhiány és már minden zajos
, de komolyan. Az elkészült fotó már sokkal jobb lesz, de amit látsz, már ha látsz valamit egyáltalán a kijelzőn az borzadály.Első, hátsó kamera ugyanaz.
Maga a kezelő szofver is egy gagyinak hat, mondjuk egy HUaweihez képest mindenképp. -
csaba1203
addikt
Igen most ért oda akció keretein belül, ezért gondolkodunk rajta....
Kamerával mi a gondod?
Szinte megkapta az S10 kamerarendszerét ha jól láttam és a tesztvideókon sem szerepelt gyengén. Itt sem írt róla senki rosszat. Az lehet, hogy a szoftver más, mint a nagy tesóké de ettől Lite és vannak ettől sokkal rosszabbak OIS nélkül drágábban...... -
kekedi
senior tag
A vásárlóknak! 🙂
Nekem van pár bosszantó dolog, de nem mondanám hogy rossz telefon.
-kb. Havonta egyszer a telefon beszélgetés alatt egyszer csak el kezd recsegni, de ha újra hívom az illetőt, abba ahgyja. (engem hallanak, de én a másikat nem) lehet sim hiba amúgy.
-néha előfordul, hogy megtorpan a böngésző pár mp re.-Ébreszteni ébreszt.
-A térerő nem rosszabb mint más samsungomnal.
-Akku téren nekem másfél nap m, átlagos használat mellett. Kicsit vissza fogottan 2nap lehetséges, bár az ritka.Nekem inkább a vow érzés maradt el. Mikor megvettem az S6 ot akkor az megvolt, ez után nem. Nyilván azért mert nem történ akkora változás mint az előtt.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
-
-
csaba1203
addikt
válasz
#42308056 #419 üzenetére
Rosszul értelmezted az már a kuponos ár....
Nézz róla videókat Yt-on nem olyan rossz ez szerintem.
Ha annyi gond lenne pörögne a topikja.
Egyébként milyen problémákat olvastál?
A most kiadott S20 Fe na azzal vannak gondok és mindenki hallgat laposakat.
Szoftveresen sem tudták megoldani az érintőkijelző gondjait.....
Jah és egy 250000-es telefonról van szó. -
törölt tag
Sziasztok!
Vett már ilyen mobilt valaki emagnál? Probléma lehet a román régió itthon? Pl.: SM-N770FZSDROM
-
-
zitrone88
aktív tag
Telefonra jött, de nem oldotta meg, a többit nem figyeltem. Ha úgy van, akkor a samsung billentyűzetre kellett jönnie, mert a kollégámnak tök más telefonja van. De egyébként is eltörpül amellett, hogy nem ébreszt fel reggel, mikor mennem kell dolgozni. Most kikapcsoltam a bixby rutinokat, meglátom, így előfordul e (de egyébként ezt rühellem rohadtul a mai telefonokban, hogy mindenért könyörögni kell, meg próbálgatni, hogyan hajlandó normálisan működni, hát lehetetlent várok el)? Mindig gondolkodom, hogy visszaállok az előzőre, de az meg már kiöregedett sajnos (A6 Plus). Nameg, annak ellenére, hogy nem vagyok fotóguru, már bosszantana, hogy gagyi képeket csinál
-
zitrone88
aktív tag
válasz
csaba1203 #411 üzenetére
Ma reggel például megint falhoz szeretném vágni, mert megint nem szólt az ébresztő, és megint átállt a billentyűzet. Kollégám A50-ese is állítgatja mostanában a billentyűzetet. Ez az ébresztő dolog érthetetlen. Azért használom ezt a telefont, mert nem igazán van alternatíva, mind egy hulladék. De pénzem sincs nagyon próbálgatni több ilyen árú telefont. Mikor felhúz, akkor nagyon gyűlölöm, de összességében talán megszoktam. Bár azért nem ártana, ha reggelente nem hagyna cserben. De, ha másnál oké, akkor nyilván ez nem jellemző általában a telefonra.
-
csaba1203
addikt
válasz
zitrone88 #410 üzenetére
Na visszaolvastam és van bajod vele rendesen...
A térerő kérdése lehet gáz esetleg de ez mostanság a többi Samut is gyötri ha jól tudom.
A többi kollégának eget verő gondjai nincsenek vagy csak nem merik leírni nem tudom, mert nem pörög a topik.
Még gondolkodom de lehet belevágok, mert nálam ez már a sokadik Samu lesz és eddig nem volt különösebb gondom egyel se. -
zitrone88
aktív tag
válasz
csaba1203 #409 üzenetére
Nekem sokminden, kérlek olvasd el fentebb, van kereső is, talán a nevemre is enged keresni (még nem próbáltam) aztán rákérdezhetsz konkrétan, amelyik érdekes neked, hogy állok vele manapság, sajnos a gondolataim újra összeszedni nincs most érkezésem, futtában vagyok :D
-
csaba1203
addikt
-
zitrone88
aktív tag
válasz
csaba1203 #407 üzenetére
Nem vagyok nagy fotóguru, így ezt a témát másokra bízom. A mérete szerintem kellő, tartalomfogyasztásra, rajzikálni a ceruzájával, és nyilván az elkészült fotókat is nagyobban jobb nézegetni :)
Akksilag szerintem érdemes egy napra berendezkedni, azt szépen kibírja. Nálam a két nap science fiction... -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Telefoncserén gondolkodom és az S10 Lite és ez között vacilálok...
Ez mellett a jobb fotós képességek billentik a mérleget, ami számomra fontos lenne.
Nem vagyok nagy játékos sem. A két telefon által készült képek közül ennek a képei jönnek be jobban. Ha valaki közületek tudna ezzel kapcsolatban tapasztalatot megosztani megköszönném. A mérete még ami kérdéses de úgy látom lassan ezekkel kell megbarátkozni.
Üzemidő amúgy mennyi nálatok? Ha 2 napot kibír normál használattal az már ok. -
istnag
addikt
Sziasztok, beszereztem én is egy ilyen csodát. Leírnék pár tapasztalatot, ha valaki ilyenen gondolkozik, talán segít neki.
Nézzük ami számomra negatív meglepetés:
-ujjlenyomat olvasó kB 10 ből 4 szer érzékel másodikra csak
-az esti fotók sok kívánni valót hagynak maguk után, a kamera kepe szörnyű, majd az elkészült fotó mar jobb, látszik sokat dolgozik az algoritmus, de bőven raferne egy nagy frissítés
-szelfi kamerán is kellene csiszolni, mert az is el van maradva
- térerő gyengébb, mint a másik telefonokon
Ha van bármelyike megoldás ötlet, szívesen fogadom
Új hozzászólás Aktív témák
ma Integrált, multifunkcionális stylusszal eddig nem nagyon volt alternatíva, a Note széria pedig mindig a csúcskategóriában indult, ennek megfelelő áron. A Note10 Lite viszont arányos és ésszerű kompromisszumot kínál.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest