- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orangutan4
tag
Szia, én is és haverom is tapasztalunk erős merülést az új android óta..
Jó 1 éves a teló. 2,5 óra képernyőidővel kb 70-75% aksi fogy egy nap.
Este lehúzom 85% on, reggelre 60-70% lesz alapból. Éjjel takarékos üzemmódban van, és appot sem nagyon mutat ami szívná...Én arra tippelek, hogy erre az amúgy sem túl nagy példányszámos és régebbi, nem gyakori samsung procis telefonra nem olyan jó az optimalizálás. Reméljük majd frissítés segít rajta
-
zitrone88
aktív tag
Én nem tudom eldönteni, néha úgy tűnik, hogy tapasztalom, amiről beszélsz, msot meg este 8 van, és 50%-on van a telóm.... Tegnap ilyenkor már töltőn volt egy órája, mert 10%-ra merült.... Két óra waze volt a tegnapi napban, ami ma nem.
Múltkori összevissza csinál mindent, nem azt érzékeli, amit nyomok téma:
A mobilnet összeakad vagy a wifivel vagy a bluetoothszal, ha éppen nem vagyok wifin, még tesztelés alatt van, össze vissza érzékel mobilnetről, olyan, mintha iszonyat throttlingolna a cpu, nyomom, nem történik semmi, aztán valami tök más területről érzékel egy érintést.. Kinyomtam a wifit meg a bt-t, és elmúlt. Legalább ennyivel előrébb vagyok. De gyalázatos ebben az árkategóriában, hogy ez történik...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Interactive Brokers társalgó
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest