- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Fentebb írtam erről, próbáltam az okára rájönni... Olyan volt nekem, mintha mobilnettel throttlingolt volna a teló, és attól hülyült volna meg.. Wifin nem csináltan nekem soha. Valamint két simmel használtam, arra is gyanakodtam. Aztán lecseréltem végül, mert felidegelt.
-
rep3at
őstag
Azért el kell fogadni hogy ez egy Lite modell, nem lehet mindent. Én személy szerint annak is bőven örülök hogy ezt a verziót megkapta. Nekem már több mint másfél éve megvan és meg vagyok vele elégedve, nem érzem hogy mindenáron le kéne cserélni (többek között a brutálisan elszállt telefonárak miatt se).
-
zitrone88
aktív tag
Hát fogalmam sincs, egyik pillanatról a másikra átlátszó lett, azt hittem, hülyét kapok (note 10 lite dolgok.....)... A sima 10-esen telifehér volt most, kerestem ilyen opciót, de nem találtam, míg elkalandozva a témákhoz jutottam, letöltöttem egyet, ami megváltoztatta feketére. Esetleg ez megoldás lehet számodra, egy ingyenes téma a galaxy themesből
Ui. bekapcsoltam a lite-ot... ismét magától nem átlátszó
utó-utóirat
most esett le, hogy nem a lehúzott értesítési sávról beszélsz
Szóval fogalmam sincs összességében... Akkor csak elmeséltem, hogy a lehúzott értesítési sáv egy napig átlátszó volt a Lite-on, szokásos megmagyarázhatatlan okból
-
zitrone88
aktív tag
Köszönöm, már megkedveltem a telefont egyébként, de ez a mobilnetes mizéria... Amikor próbáltam, hogy wifi, bt kinyom, és jó volt, még azt mondtam, ok, így el lehet vele lavírozni, de mikor az erdőben már így is megkergült teljesen, én meg a hegy tetején egy ordító négyhónapos kislánnyal próbálom a szaros túratérképen kibogarászni, merre van a hazafelé (ez egy laza vasárnapi séta volt egyébként, csak a hegyről egy út ment fel, és ugyanaz le, szóval jöhettünk ugyanarra körbe vissza), akkor azt mondtam, hogy eddig és netovább. Biztos valami hardveres, alaplapi gond, utánaolvasgatás után erre jutottam. Érdekes, hogy kijelzőcsere előtt nem volt ilyen, de én nem megyek verni az asztalt, mert úgyse tudok bizonyítani semmit.... Meg nem is biztos, hogy ott zakkant meg. Lényeg a lényeg, mire megkedveltem ezt a sz.rt, használhatatlanná vált számomra... Már az Iphone-okat is nézegettem, annyira elkeseredtem szoftverileg
De végül arra jutottam, a legokosabb és legköltséghatékonyabb egy használt note 10 volna, és baromi nagy mázlim volt, mert azóta se láttam hirdetni olyat, amit megvennék, és ez tökéletes
Egyedül az akksi hurka benne, de beújítottam egy vezeték nélkül töltőt, amikor csak úgy "ledobom" a cégnél, legyen haszna.
Egyébként megnyugtatásul, mindenki jól van, a gyerek azért üvöltött, mert felkelt az alvásból, és biztos megszomjazott attól, hogy az anyja, aki kendőben hordozta, 1 órát gyalogolt az erdőben
Mivel messze volt az otthon, asszony megszoptatta egy tuskón, onnan ügyesen elnézelődött hazáig
Ez ám az offtopicoc offtopicja
-
Klusi86
tag
Telefon beállításaiban nincs ilyen sajnos. Bixby Routinesben már majdnem be lehet állítani, ugyanis Ha feltételek között ott van, hogy ha gyenge a wifijel akkor triggerelődjön valami, de sajnos az opciók között nincs másik wifire váltás. A Play áruházban rákerestem és van egy csomó wifi switcher alkalmazás, de android 10 óta gyakorlatilag nem tudják váltani csak előtérben a hálózatot az meg nem megoldás. Ha hajlandó vagy pénzt áldozni a történetre, akkor ott van a Tasker nevű alkalmazás és telepíteni kell hozzá a autotools plugint is. Ez utóbbit egy hónapig ki lehet próbálni ingyen, a Tasker nekem már rég meg van, nem tudom mennyi az ára. Kipróbáltam egy egyszerű automatizálást és működik szépen a háttérben is. A lényege hogy be állítok egy idő intervallumot, mondjuk nálad eza munkaidőd lenne, és hogy 2 percenként ellenőrize a következőt: ha a hatótávolságban van az a wifi hálózat amire csatlakoznál akkor kapcsolódik rá. Ha érdekel akkor PÜ-ben leírom pontosan hogy kell megcsinálni.
-
zitrone88
aktív tag
Ez a hiba nálam is jelentkezett, főleg, mikor a lányom született, a szülőszobán, és mikor mentem értük, akkor is, úgy gondoltam, a fertőtlenítő, ami ki volt helyezve, a kezemen... Kollégámnak egy A72s készülék is produkálta ezt az összevissza érzékelést. Most az új androiddal egyelőre még nem jelentkezett nálam ez a hiba, te frissítettél már?
-
golyós
addikt
De van, a szokásos csúszka, csak ez is a buborékos borzalom lett mint a 11el a hangerő szabályzás.Viszont sokkal erősebb, zavaró, hiába raktam ugyan arra a szintre ahol volt.
Borzasztó , a hangerőt módosítottam a Volume style-al, de mindig kilövi ez szar rendszer.
Igazából egy nesze semmi fogd meg jól rendszerfrissítés. -
zitrone88
aktív tag
November 1-es biztonsági frissítés van neked is fent? Csinálta neked előtte? Kollégámnak is volt valami hasonló nyűgje, viszont az biztos, hogy korábban, mint ez a frissítés. Örülnék, ha jönne rá javítás, mert tuti valami időközbeni elbaltázás ez, korábban nekem sem volt ilyen. (Még a kórházban a kórházi fertőtlenítőnek a kezemen betudtam, de most tényleg nem volt különösebben maszatos, a kezemen is csak a közös céges autó mocska :D )
-
zitrone88
aktív tag
Én nem olvasgattam, apósék olvasgattak, mert rendeltek egy tabletet kínából, ami nem tért észhez, töltést sem vette, betették a fagyóba, és láss csodát, működött... Nem tudom mondjuk, mennyi időre, azért írtam éjszakát, mert akkor nem foglalkozik vele az ember úgyse, lehet túlkapás volt részemről. Lehet, hogy nem voltam óvatos, és hozzá kellett volna tennem, hogy saját felelősségre, de azért azt leírtam, hogy el kell vinni szakemberhez, ha nem akar valaki mókolni. Ha meg akar, akkor már ez is megérhet egy próbát
De amúgy igen, felnyitottad a szemem, hogy ne ajánlgassak ilyeneket. Én ugyan hiszem, hogy baja nem lesz a hidegtől, de biztos nem lehetek benne. Kicsit olyan ez, mint megsütni sütőben a videókártyát. Én csináltam, és jó lett, azóta is működik, volt olyan is, ami kuka, de nem ez a szakszerű. Tartom, hogy aki szakszerűt akar, vigye szakemberhez. Ami fontos, azt én sem bizergálom, ha nem értek hozzá.
-
RandomName
senior tag
És sikerült kicserélni a hegyét?
Nekem a dobozban van póthegy, néha összehasonlítom, hogy lássam a kopás mértékét, de jellemzően pár napon belül cseréltetem az üvegfóliát ha akad benne a toll hegye, így nem jelentős a kopás. Na meg kifejezetten csak akkor nyomom a tollat, ha valami rajzoláshoz az kell. Az meg nálam ritka. -
Nekem most kopott el a toll vége. Mennyire karcolhatja így hosszútávon a kijelzőt, ha nem figyelek a cserére?
A telefonhoz adtak szerintem egy rakás póthegyet. ( Note 8-hoz tuti hogy van, de szerintem a többi note-hoz is...) 1 perc kicserélni és még keménységet is tudsz választani.Legközelebb olyan telefont veszek, ami közkedveltebb.
Nem a telefon miatt, hanem a fórum miatt.
Totál halott a topikMint ahogy a többiek is írják valószínű problémamentes a telefon és az esetleges hibákat már mindenki kiírta magából. (Még a Note 20 ultra topic sem pörög)
-
Muerte68
addikt
ha halott az jó,általában problémák pörgetik a topikot-meg a mikor jön a frissítés.
Vannak hibák írunk is róla,de hálistennek nem olyan sok -frissítés jön folyamatosan.
Szerintem hegy nélküli toll nem egészséges,elvileg adtak is hozzá de ha nem nem nehéz beszerezni szerintem megéri. -
zitrone88
aktív tag
Mondanám, hogy a problémamentes telefonok topikjai halottak, de én már kiírtam magamból a problémáimat fentebb
Mit vársz el egy telefonspec topiktól amúgy a siránkozáson kívül? Volt egy Xiaomi Mi A1-em anno, na, az a topik pörgött, mert egy igazi phos volt
Nem siránkozós topikot meg még nem láttam, szóval a kérdésem őszinte érdeklődés
-
zitrone88
aktív tag
Nekem sajnos ez is szerencsétlenül alakult. Első tollas telóm, és imádom, sokat jegyzetelek így (másra nagyon én sem használom, csak, mikor nincs kedvem az ujjammal elérni odáig netezgetés közben, fekve
). Szóval nagyon nehezen mondanék le róla, de mellette meg végképp megerősödik bennem az, hogy "Lite"-ot soha, semmiből nem veszek. Eddig mindig megszívtam velük. Mindemellett nem vagyok nagypénzű ember, sok lemondással járna egy nem Lite note, nem érné meg ráköltenem, használtat meg nyilván nem vennék, ha az újjal is ennyi nyűgöm van, szóval már lassan jobban utálom magam, mint ezt a telefont
Az vigasztal, hogy családalapítás van porondon, amikor megszületik a trónörökös, valószínűleg a telefon lesz a legkisebb gondom, és fontossá válik, hogy milyen képet csinál
Abban meg egész jó ez. Ha addig nem történik vele valami végzetes, hirtelen felindulásból elkövetett baleset.
-
rep3at
őstag
Én már írtam az ügyfélszolgálatra kb. 2 hónapja ezzel kapcsolatban, képet is csatoltam a hibáról, ők valamiért nagyon akarták a számlát pedig én is azt hittem hogy bent van a rendszerben. Hozzáteszem nem tudom hol lett véve de mivel egy éve mutatták be ezért még tuti garis. Azért ha lehet megcsináltatnám.
-
zitrone88
aktív tag
Nem vettem észre az égvilágon semmit. Egyelőre jónak tűnik, factory reset sem kellett ezidáig. Igazából amit gyűlölök ebben a telefonban, azt továbbra is gyűlölöm. Nem lett gyorsabb se az ujjlenyomatolvasó, se az arcfelismerő, minden mással megbarátkoztam, de ez, hogy könyörögni kell a feloldásért, kikészít....
-
törölt tag
Vannak ilyen 5 perces játékok, mint szókereső, és társai, ahol max nehézségen ekkora képernyőn már mondjuk kell a toll. Megy rendesen sok ilyen shit game-ben, és rendes játékokban is. De ott van pl a fent említett Cells, ott a koppintás megy, a húzás meg nem. Olyan érdekes.
Más: Ez visszatérő probléma Samsungon, nem megy rendesen együtt a hálózat, és a telefon. Lehet elég a SIM csere, lehet 2G-re kell váltani, Lehet a következő patch-től elmúlik. De első körben sim csere, és ott hangsúlyozd, hogy ez a bajod, ha nem válik be, akkor menű Samsung members, és ott is jelentsd be.
-
Rodi 4.80
senior tag
-
francz'70
senior tag
Nekem az élmény A tól Z ig nem csak a toll (de tény, hogy fontos) hanem az egész egybe!
Prémium érzés, csúcstechnikával + a toll. A lite -nál pont ezt nem érzem, a toll kivételével sok lenne a kompromisszum de ha valakinek csak a toll számít, akkor egy jó alternatíva lehet.
Ettől függetlenül fenntartom, hogy ezzel a lite-al csak a Note presztízsét csorbítják, mivel a Samu Note név eleve a (minden téren prémium) -ról szólt.
Már a kisebbik Note10 is kicsit kompromisszumos, (de ott legalább a minőség ugyanaz) ....erre itt a lite!(....szvsz!)
-
Reggie0
félisten
Szerintem is teljesen eleg az atlagnak. Nekem akkor jott ki, hogy nem lesz elegendo es a csucs kell, amikor flir one pro-t kezdtem hasznalni. Annak a kepfeldolgozasa eszi a procit. Amugy sokkal jobb egy gyengebb, de energiahatekonyabb soc, az jobban birja az akksival.
(#114) soniq: Neked is? Azt kellett volna irni, hogy Performanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Integrált, multifunkcionális stylusszal eddig nem nagyon volt alternatíva, a Note széria pedig mindig a csúcskategóriában indult, ennek megfelelő áron. A Note10 Lite viszont arányos és ésszerű kompromisszumot kínál.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest