-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
csaba1203 #428 üzenetére
Egy kis fényhiány és már minden zajos
, de komolyan. Az elkészült fotó már sokkal jobb lesz, de amit látsz, már ha látsz valamit egyáltalán a kijelzőn az borzadály.Első, hátsó kamera ugyanaz.
Maga a kezelő szofver is egy gagyinak hat, mondjuk egy HUaweihez képest mindenképp. -
zitrone88
aktív tag
válasz
csaba1203 #411 üzenetére
Ma reggel például megint falhoz szeretném vágni, mert megint nem szólt az ébresztő, és megint átállt a billentyűzet. Kollégám A50-ese is állítgatja mostanában a billentyűzetet. Ez az ébresztő dolog érthetetlen. Azért használom ezt a telefont, mert nem igazán van alternatíva, mind egy hulladék. De pénzem sincs nagyon próbálgatni több ilyen árú telefont. Mikor felhúz, akkor nagyon gyűlölöm, de összességében talán megszoktam. Bár azért nem ártana, ha reggelente nem hagyna cserben. De, ha másnál oké, akkor nyilván ez nem jellemző általában a telefonra.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
csaba1203 #409 üzenetére
Nekem sokminden, kérlek olvasd el fentebb, van kereső is, talán a nevemre is enged keresni (még nem próbáltam) aztán rákérdezhetsz konkrétan, amelyik érdekes neked, hogy állok vele manapság, sajnos a gondolataim újra összeszedni nincs most érkezésem, futtában vagyok :D
-
zitrone88
aktív tag
válasz
csaba1203 #407 üzenetére
Nem vagyok nagy fotóguru, így ezt a témát másokra bízom. A mérete szerintem kellő, tartalomfogyasztásra, rajzikálni a ceruzájával, és nyilván az elkészült fotókat is nagyobban jobb nézegetni :)
Akksilag szerintem érdemes egy napra berendezkedni, azt szépen kibírja. Nálam a két nap science fiction...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest