- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
csaba1203 #428 üzenetére
Egy kis fényhiány és már minden zajos
, de komolyan. Az elkészült fotó már sokkal jobb lesz, de amit látsz, már ha látsz valamit egyáltalán a kijelzőn az borzadály.Első, hátsó kamera ugyanaz.
Maga a kezelő szofver is egy gagyinak hat, mondjuk egy HUaweihez képest mindenképp. -
zitrone88
aktív tag
válasz
csaba1203 #411 üzenetére
Ma reggel például megint falhoz szeretném vágni, mert megint nem szólt az ébresztő, és megint átállt a billentyűzet. Kollégám A50-ese is állítgatja mostanában a billentyűzetet. Ez az ébresztő dolog érthetetlen. Azért használom ezt a telefont, mert nem igazán van alternatíva, mind egy hulladék. De pénzem sincs nagyon próbálgatni több ilyen árú telefont. Mikor felhúz, akkor nagyon gyűlölöm, de összességében talán megszoktam. Bár azért nem ártana, ha reggelente nem hagyna cserben. De, ha másnál oké, akkor nyilván ez nem jellemző általában a telefonra.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
csaba1203 #409 üzenetére
Nekem sokminden, kérlek olvasd el fentebb, van kereső is, talán a nevemre is enged keresni (még nem próbáltam) aztán rákérdezhetsz konkrétan, amelyik érdekes neked, hogy állok vele manapság, sajnos a gondolataim újra összeszedni nincs most érkezésem, futtában vagyok :D
-
zitrone88
aktív tag
válasz
csaba1203 #407 üzenetére
Nem vagyok nagy fotóguru, így ezt a témát másokra bízom. A mérete szerintem kellő, tartalomfogyasztásra, rajzikálni a ceruzájával, és nyilván az elkészült fotókat is nagyobban jobb nézegetni :)
Akksilag szerintem érdemes egy napra berendezkedni, azt szépen kibírja. Nálam a két nap science fiction...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Integrált, multifunkcionális stylusszal eddig nem nagyon volt alternatíva, a Note széria pedig mindig a csúcskategóriában indult, ennek megfelelő áron. A Note10 Lite viszont arányos és ésszerű kompromisszumot kínál.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest