Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
F_Gergely #14254 üzenetére
Nekem van Note10 és Note10 plus is. Most jött meg egy S22U. Nem akartam én sem mert az S szériát láttam benne. Igaz sokat nem tudtam használni, mert a feleségem használatba vette, de szerintem inkább Note mint S. Jobb kezes vagyok én is, de pl a tollat kivenni ugyanannyi mint ha jobb oldalon lenne. Így is úgy is el kell fordítani a kezedben. De szerintem megszokni kb 3 nap. Jobban zavart inkább, hogy nincs gyári fólia rajta.
Szerintem ez egy filléres cucc, nem hiszem hogy ezen olyan sokat spórolnának. Viszont 4 év után ez az első olyan telefon aminek fogdosása közben ugyanaz a prémium érzésem van mint annak idején mikor a Note10-et kezdtem használni. Most marad a Note, remélem bírja még jó sokáig, de ha csere lesz akkor muszáj lesz egy S Ultrára váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest