- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
válasz
ahnaelei #13118 üzenetére
Az adott böngésző ne legyen egyikben sem: alvó alkalmazások, melyalvási alkalmazások.
Beállítás-eszközkarbantartó-akkumulátor-hátterbeli használat korlátai, itt találod őket.Viszont, ha videó megy és annak szeretnéd kikapcsolt kijelzőnél csak a hangját hallani, arra nem tudom a megoldást.
Ebben más biztos tud segíteni. -
csubííí
senior tag
válasz
Zsoleszhun #13111 üzenetére
Ez inkább note 20 ultra.
https://mobilarena.hu/hir/a_note_szeria_nevet_es_tollat_is_atveszi_majd_a_ga.html
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13106 üzenetére
Amit én használok annál 2021.dec.1., az utolsó frissítés, ami nem elhanyagolt app-ra vall.
Vannak dolgok amik az alap rendszerben nincsenek benne, pedig alapnak kellene lennie. Sokszor mondják, hogy mennyire testre szabható, miközben mégsem.
Nekem kifejezetten nem tetszik a Samsung ikon készlete, olyan gagyi hatása van számomra. Másik launchert használva olyan formára állítom amilyen nekem megfelelő, ha az adott appnak nem tetszik az ami az ikonon látható, választok egy másikat a listából. Szabadon átnevezhetem őket, eldönthetem, hogy sorban és oszlopban mennyi legyen belőlük, állítható a méretük is, stb...Minderről mentést is csinálhatok, így ha telót cserélek vagy ha a meglevőn kell újra rakni, akkor nem kell mindent elölről kezdeni, pár kattintás és kész. -
csubííí
senior tag
válasz
Probert75 #13099 üzenetére
Igaz én nem Nova hanem Microsoft launcher használok (
alapból minden benne van ami a Novában fizetős), de abban állítható, hogy a háttér ilyenkor mennyire legyen átlátszó és mennyire homályosodjon el. Előtte én is Novát használtam, sajna már nem emlékszem abban ez állítható volt e. Lehet ott is van csak a fizetős verziójában, úgy mint a gesztus vezérlés is csak abban van. -
csubííí
senior tag
válasz
aszti75 #12999 üzenetére
"Viszont nem tudom szinkronizálni a Chrome könyvjelzőit"
Erre is van megoldás, de sajnos nem jut az eszembe, pedig tudtam.
Lehet más tud segíteni.Én nem a könyvjelzőket használom a Samsung böngészőben, vagyis nem csak oda mentem az adott oldalt, hanem a "gyors elérés" közé.
A kezdőlapnak a gyors elérés van beállta, egyből minden ott van előttem, így nem kell a könyvjelzőket megnyítni és ott kiválasztani az adott oldalt, (szerkeszthető, név-sorrend).
Szerintem sokkal gyorsabb és egyszerűbb. -
csubííí
senior tag
válasz
aszti75 #12988 üzenetére
Egyetértek, ráadásul a Samsung böngésző sokkal kezelhetőbb, az irányító részek mind alul vannak így nem kell a kijelző tetejére nyulkálni (nyomva tartásukkor funkciók), sok apró beállítás teszi lehetővé a kezelhetőseget, oldal görgetéskor lent és fent is minden eltűntethető, rendes sötét mód, stb...
Felsoroltakon kívül még sokminden van a beállításában, ami szerintem nagyon hasznos és jól könnyíti a használatot és kezelhetőseget. -
csubííí
senior tag
válasz
$atirka #12944 üzenetére
Így van ahogy írod, a gyáriban sokminden nincs benn.
Amit említettél azok egy része mind fizetős a Novában.
Fentebb írtam, hogy ezt szinte mind tudja a Microsoft launcser és az ingyenes, ott is van felhőbe mentés (backup) stb.Persze kinek mi jön be, van választék bőven, csak míg az egyiknél fizetni kell bizonyos funkciókért, addig a másikban nem.
-
csubííí
senior tag
válasz
gyuri81 #12934 üzenetére
A Microsoft launcher ingyenes és minden benne van ami a Novában fizetős. Én is a Novát használtam, de nem akartam fizetni az extra dolgokért, (Gesztusok (kézmozdulatok), alkalmazástár mappázás és fel-le görgetés).
Főképernyőn balra vagy jobbra lapozva (ki, hogy értelmezi) különböző dolgok rakhatók.KYZRR- ez is benne van.
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #12874 üzenetére
-
csubííí
senior tag
A Google play-redszerfrissítés másoknak is csak augusztusi?
bcl
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #12825 üzenetére
Nálam sincs vele gond.
-
csubííí
senior tag
válasz
Zsoleszhun #12821 üzenetére
Örülök, hogy neked is és Francz'70 is segített a hozzászólásom.
Francz'70, "fogva" tartva bárhova rakható a szélén, átrakható bal vagy jobb oldalra is, gondolom ezt már tudod. Arra viszont figyelj, ha viszonylag lent van és "feljön" (használod) a billentyűt, akkor a szélikont ideiglenesen "felemeli" a billentyűzet fölé. Ha a billentyűzet eltűnt, visszakerűl az általad rakott helyre. Ez világos háttérrel látható, de sötétnél nem igazán. Ezért gondoltam, hogy jelzem.
-
csubííí
senior tag
válasz
csubííí #12818 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből. Még annyit akartam, több helyen is van, hogy nem mindegy az adott beállításnál a kapcsolt érintem ki-be kapcsoláshoz, vagy a kapcsoló előtti szöveget (így a beállításába visz el).
A gyorskapcsoló panelen is így van a kapcsolóknál, például az elemlámpánál a szöveg érintesére az erőssége állítható.
Mondjuk ezek 3 funkcíósak, 1 megérint, 2 nyomvatart, 3 szöveget megérint, mindegyik más lehetőség. -
csubííí
senior tag
Amit Tomi ír az az egyik lehetőség.
Másik, speciális funkciók- kéz és egyéb mozdulatok, itt is többmindent lehet állítani, de a legalsó amit keresel, felvétel tenyérhúzással.
Vagy, kisegítő lehetőségek- műveletek és kézügyesség- segítő menü (bekapcs, majd a szövegre klikk, ez elvisz a beállításába)- segítő menü elemeinek kiválasztása. Itt kiválasztod mik legyenek benne, lehet szélikonként is kirakni, így nem zavar bele semmibe, csak meg kell jegyezni hol van. Megérintve előjön, az általam javasoltaknál nem kell fizikai gombokat nyomogatni.
-
csubííí
senior tag
válasz
Tommy-1998 #12798 üzenetére
Nekem eddig, egyik frissítésnél sem volt gondom semmivel.
-
csubííí
senior tag
válasz
francz'70 #12775 üzenetére
Igen, van ellentmondás, akkor miért is kerül bele ez a beállítás.
Én eddig ezt is (10+) és a volt készülékemet is úgy töltöttem, hogy 20% alá soha nem hagytam a merülést, hanem kikapcsoltam, felraktam töltőre és ameddig teljesen fel nem töltött (100%), nem vettem le. Így soha nem volt rátöltve. Ez most 1 éves, semmi különbség nincs az újkorához képest, legalábbis nem veszek észre különbséget. A volt készülékem anyukám használja kb. 5 éves. Máig így van töltve, és még jól bírja az akkuja, egy film alatt ami kb. 1,5-2 óra, még mindig csak 20% körül merül az akkuból. Szóval én maradok ennél a töltési megoldásomnál. Persze vannak akik ezt nem tudják így megvalósítani, szerencse, én megtudom.
-
csubííí
senior tag
válasz
Tommy-1998 #12739 üzenetére
Az lehet, de ha már megszokta az ember, akkor ez is egyszerű és gyorsan "megy". Meg ugyebár, ehhez nem kell letölteni plusz programot. Persze mindenki maga dönti el, neki mi felel meg jobban, választás van bőven.
-
csubííí
senior tag
válasz
ahnaelei #12736 üzenetére
Így próbáltad? Saját fájlok- belső tárhely- film kiválaszt "nyomvatartva"- bal alul áthelyez vagy máshol- bal felül vissza nyíl, majd megint vissza nyíl- majd megint vissza nyíl (vagy gyorsabb ha a bal felső ikont "belső tárhely előtti megérint"- kiválaszt hova- jobb alul áthelyezés ide, vagy másolás ide.
-
csubííí
senior tag
Ilyen beállítás van, mert én nem találom? (1:45-2:45 között amit látni). [link]
-
csubííí
senior tag
válasz
Mikulásbá #12685 üzenetére
Ha az övé probléma, akkor az aláírásban, mért szerepelhet hirdetés?
Ezt már másnál is észrevettem, mégsem volt semmi szankció.
Valahogy nem értem.Ezek szerint, ha valamit hirdetni akarok, azt úgy tehetem meg itt, hogy azt írom az aláírásom szövegének, és máris rendben van.
Tök jó! -
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #12513 üzenetére
-
csubííí
senior tag
Furcsa, hogy itt az oldalon eddig tesztelt iphone-ok mindegyike ajánlott plecsnit kapott. Pedig a kontra résznél van felsorolva hiányosság szépen, meg amúgy is vannak hiányosságok a droid-hoz képest. Ezzel szemben az s21 széria és not széria, csak tetszett plecsnit kaptak. Akkor most, hogy is van ez?
-
csubííí
senior tag
válasz
MikeWazowski #11515 üzenetére
Köszi! Megvan.
-
csubííí
senior tag
Segítsen már valaki. Alsó sarkok átlósan simitásakor nekem most a kereső jön elő. Úgy emlékszem, hogy ez változtatható milyen művelet legyen. Már mindent átnéztem és nem találtam meg a beállítást. Merre találom?
-
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
A hátsó alsó kamerát hogyan lehet működésre bírni?
Ha letakarom és váltok a módok között, akkor is lát mindent (kijelzőn látható).
Olyan mint ha csak dísz lenne. Vagy én rontok és csinálok valamit rosszul? -
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
válasz
Probert75 #11146 üzenetére
Én ilyent (ha egyre gondolunk) kétféle képen tudok előhozni.
A mennyitott/futó alkalmazásoknál, az adott alkalmazásnál felül, az ikon megérintésével előjön egy menü, azok között is ott van. Másik lehetőség, hogy nem az ikont érintem meg, hanem maga a mennyitott alkalmazást megérinve, rajta hagyom az ujjam (egyből a főoldalra rakja).
Az előugró nézetet mozgatni, (felül középen) a kis kék vonalat fogva tartva lehet, megérintésével lehetőségek vannak. Méretet állítani, bal vagy jobb alsó sarok fogásával lehet. -
csubííí
senior tag
válasz
MikeWazowski #10791 üzenetére
Google fotók- alul/alsó sor könyvtár-segédprogramok-eszközmappák automatikus mentése.
Ott nézd meg, hogy az SD részén a kamera automatikus mentés bevan-e kapcsolva. -
csubííí
senior tag
Mik azok a nagy újdonságok amik végett note 10+ vagy note 20ultra csere lenne 21+ vagy ultrára.
Kamerán kívül nemigazán van sok különbség.Tudásban mind ugyanazt tudja, itt pedig alapból van"ceruza".
-
csubííí
senior tag
válasz
gjoco1 #10461 üzenetére
Internetes vásárláskor, 14 napig indoklás nélküli elállás illeti meg a vevőt, csak egyszerűen vissza viszi, (nem megfelelő számára, ennyit azért mondhat), és egyből vissza kell adniuk a termék árát. Van bolt ahol 30 vagy 60 napos az elállás netes vásárláskor, ezt boltja válogatja, de a 14 nap az minden üzletre kötelező.
-
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #10298 üzenetére
Se előtte se utána nem csináltam fr. semmi problémát nem tapasztaltam.
-
csubííí
senior tag
válasz
gjoco1 #10126 üzenetére
Lítiumos aksiknál nincs cseptöltés,
tudomásom szerint.
Volt pár készülékem, mindegyiket úgy töltöttem, ahogy írtad, vagy legalábbis hasonlóan.
20% alá soha nem engedem merülni, nem töltök rá soha sem. Ha feltettem töltőre és bevan kapcsolva a készülék, amikor élérte a 100%-ot leveszem a töltőről. Ha kikapcsolt állapotában rakom töltőre, amit este lefekvéskor szoktam (számomra nem fontos, hogy éjjel elérjenek, aludni szeretnék) , csak felkelés után veszem le. Nekem ez vált be.
Van olyan készülékem vagyis volt, már anyukámnak adtam, ami 5 éves és még mindig jól bírja az akku, ( egy online filmnézés kB.20%- vesz le az aksiból). -
-
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9764 üzenetére
Miről beszélsz? Neked nem világos mi a problémám.
Írtam és láthattad is a képeken, hogy nálam ilyen nincs! Nézni kellene amit beraktam képeket és láthatnád.
Meg persze amit írtam, azt értelmezni is kellene.
Épp az a gond, hogy te nem érted mi a gondom.
Tényleg komolyan tudtál segíteni, kösz.Látom van aki érti. Probert75
-
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9757 üzenetére
Az én képeimen nincs narancs pötty, tiéddel meg nem sokra megyek.
Enyémen láthatóak, hogy mik vannak, miket tudok csak állítani. -
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9755 üzenetére
-
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9753 üzenetére
Sajnos nem jövök rá
-
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #9751 üzenetére
-
csubííí
senior tag
Visszatértem s20+ után. Nem tudtam megszokni a kijelző négy sarkánál a lekerekítést és, hogy keskenyebb mint a 10+.
Egy gondom van csak, nem tudom sehogyan sem beállítani, hogy a billentyűnél ott legyen a YouTube és a Spotify.
A 20+ on ez gond nélkül ment.
Vagy itt nem lehet? -
csubííí
senior tag
válasz
Acheron #8577 üzenetére
Én Google fotók használok, minden fotó megy a "felhőbe".
Ha telefonról törlöm a "felhőben" törlésig marad, és a telefon kukájában 30 napig. Viszont ha a "felhőből" törlöm ott átkerűl a kukába, a telefonról pedig végleg törli.Lehet az OneDrive is így működik, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest