- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én laptopon keresztül Smart Switch-el szoktam csinálni.
Igaz,hogy ezután már csak így lehet majd frissíteni,wifin appból nem akarja majd megtalálni? -
Nekem Buds+ van,használom,ha gyalog megyek valahova és bicajozáshoz is.Semmi gond vele,tényleg jó,hogy ha kell,telefonnal is tölthető.A hangzása szerintem jó,van vagy 10 fülesen,vezetékes is,anélküli is.A gyári AKG is jó,de ott a vezeték,ami miatt már 2-szer majdnem leesett a teló.
-
Érdekes amit írsz,és az a sok drága telefon felhalmozva,ami már milliós érték.Én úgy cserélek telefont,hogy az előzőt eladom,de ennyi akkor is sok egyszerre.
A Note-hoz : nem hiába ez a Samsung telefonok csúcsa.Ha ennyire prezentálni akarsz,a ceruza nagyon jó kellék ehhez is. -
válasz
RiseOfEvil #5047 üzenetére
Gyárilag van fólia (Note 10+) én a nagyobb kijelző miatt választottam ezt.
Valamint a több RAM jól jöhet,ha "DEX"-el használod asztali gépként. -
válasz
Evil Snowman #4637 üzenetére
Válasszam a privát DNS beállítását és oda ezeket kell beírni?
-
Lehet azért nem tudja letölteni a frissítést,mert a beállításoknál átállítottam a privát DNS-t (itteni ajánlásra) dns.adguard.com-ra?Vagy ez nem számít?
Hogy lehet visszaállítani?Akinek Telekomos,de 4 XEH-s a telefonja,megnézné mi az alapbeállítás?Sajna nem jegyeztem fel. -
válasz
telefonmágus #4618 üzenetére
Még semmi.Nekem nem sürgős.Azért sem kötöm gépre,a Smart Switch-el biztos jönne.
Lehet az a baja,hogy eddig azzal frissítettem. -
válasz
telefonmágus #4616 üzenetére
4 db XEH-m van.
-
válasz
telefonmágus #4614 üzenetére
Ha a Telekom oda tartozik,akkor igen.
-
Nekem ezt dobja : Nem tölthető le a frissítés.Nem lehet frissíteni a szoftvert.Hálózati vagy szerverhiba történt.Próbálja meg később.
-
Nekem megint nem jönnek a gmailek,amióta frissült 10-re.
-
-
válasz
entoni1989 #3689 üzenetére
Biztosra veszem,hogy tudja a Note 10+ is a VoLTE-t.A kapcsolatok-mobilhálózatoknál a beállítás ott van,nálam be is van kapcsolva.Vagy ha ennek semmi köze hozzá,akkor bocsi.
-
válasz
Bandeee007 #3669 üzenetére
Köszönjük,a BestBuy topik régóta ezekkel a kuponokkal van tele.
Akit tényleg érdekel valami komolyabb cucc,nézzen át,mert lehet okoskodni több kuponnal is. -
Nekem is pro van,de nem akar frissülni.
-
válasz
mkriszadmin #3259 üzenetére
Én még mindig ezt javaslom,nekem nagyon bejött : [link]
-
-
válasz
Capt.Obvius #2541 üzenetére
Nekem is T-s,de XEH, mégsem jön semmi frissítés.
-
válasz
telefonmágus #2398 üzenetére
Tudom,he,ezt már kitárgyaltuk,az enyém 30.-i,nekem is van.
Nem erről írtam,hanem hogy érthetetlen ez a lépés. -
válasz
telefonmágus #2396 üzenetére
Igen,én még mindig fogom a fejem,ezt mégis hogy gondolták,ki találta ki így.
-
Nincs nálam állandóan bedugva soha semmi,sőt,olyan elosztókat használok,amin kapcsoló van,azzal áramtalanítok mindent.
A lámpa,amiben van QI töltő,na az megy egyedül állandóan,azaz nincs áramtalanítva.
Arra gondoltam,hogy kisebb feszültséggel tölt a vezeték nélküli,ez a lassabb töltés jobb lehet az akkunak-de ezek szerint az is mindegy.A felhomályosítást köszönjük-azt írhatom mások nevében is.Kellett már egy ilyen,az összefoglalóba be lehetne tenni egy utalást erre a hsz-re.
-
válasz
telefonmágus #2332 üzenetére
Én azért nem fogom erőltetni(használni) a gyors töltést,az nem igazán jó az akkunak.
A vezeték nélkülit is a lassúsága miatt használom-na meg kényelmes is.
Most vettem egy olyan asztali lámpát,amiben van QI töltés(vezeték nélküli),nagyon praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest